Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

miercuri, 15 februarie 2012

Predictia se confirma! Suntem in grafic! Luati aminte! Soarele, a devenit inamicul public numarul 1.


Deşi s-au înregistrat în ultima vreme o serie de temperaturi extrem de scăzute pe teritoriul întregului continent european, oamenii de ştiinţă avertizează asupra unor explozii ce ar putea avea loc la nivelul suprafeţei Soarelui.

O întreagă serie de erupţii solare ar putea afecta Pământul în zilele următoare, susţin cercetătorii citaţi de DailyMail. Oamenii de ştiinţă au constatat că o pată solară şi-a dublat pur şi simplu mărimea în ultimele zile. Erupţiile următoare, preconziează specialiştii, vor fi de intensitate medie şi ar putea duce chiar la întreruperi temporare de electricitate, însă numai în zonele polare.


SpaceWeather avertizează că există riscul de aproape 50% ca radiaţiile emise în urma erupţiilor să interfereze cu undele radio sau cele ale sistemelor de comunicaţii de pe Pământ.


Ei mai susţin că radiaţiile solare cu care ne vom confrunta sunt de clasă M şi sunt mai periculoase decât cele de clasa X.
Sursa:


A incerca sa vorbesti ACUM despre
soare, explozii solare, vant solar si "efectele periculoase" asupra TERREI,
nu cred sa te ia cineva in seama!
Dar ... ATENTIE!
Lucrurile sunt mult mai grave, decat par a fi!
Fenomenele EXTREME, continua!


Click aici:


si aici:

ori:

sau:

Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: