Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 29 decembrie 2013

Intalniri de gradul I, II, III, IV si V cu ... Postare dedicata "cunoscatorilor"! Celorlalti nu le recomand!


INTALNIRI DE GRADUL I, II, III, IV si V?

 Intalniri apropiate de gradul I sunt considerate cele in care un obiect neidentificat este vazut la o distanta mai mica de 50 de metri, fara a lasa urme si fara a afecta fiinte si instalatii.

 
Intalnirile apropiate de gradul II sunt cele in care un obiect neidentificat, vazut de regula la o distanta mai mica de 150 de metri, lasa urme care pt fi examinate ulterior, inclusiv afectarea functionarii unor instalatii.


O intalnire de gradul III are loc atunci cand din OZN-uri descind entitati, avand adesea o forma care aduce cu cea a oamenilor. Exemple de intalniri de gradul III:

 
Extraterestri in costum de scafandru
Piticii cu ochii stralucitori
Extraterestri binevoitori
Martienii printre noi!!!
Cazul pensionarei Vera Prokofieva

 
Intalnirile de gradul IV sunt cele in care oamenii, sunt luati in OZN, de catre ocupantii lor, sunt, in general, supusi unor examinari, stabilesc chiar o comunicare cu entitatile din OZN si sunt adusi inapoi. Exemple de intalniri de gradul IV:

 
Cazul Travis Walton
Cazul Betty si Barney Hill
Cazul A. Villas Boas
Cazul Lory Briggs
Cazul domnului J.Wright
Cazul C.A. Diaz
Cazul Fragata Pelatos
Cazul Manhatten
Cazul de pe valea raului Pascaguola

 
Exista oare si niste rapiri fara intoarcere? Niste intamplari de gradul al V-lea? Exemple de posibile intalniri de gradul V:

Un avion luat de extraterestri?
Alt avion disparut
 
 
***************************************************
**********************

duminică, 1 decembrie 2013

Ha, ha, ha... Cometa ISON a supravieţuit... Cometa ISON... "s-a întors dintre morţi" ! Important UPDATE.

 
Cometa ISON a supravieţuit trecerii sale pe lângă Soare - VIDEO.
 
Cometa ISON a supravieţuit trecerii sale pe lângă Soare, joi, şi a fost denumită "cometa zombie" de către astronomii americani, care consideră că acest corp ceresc neobişnuit "s-a întors dintre morţi", informează lefigaro.fr.
 
Soarta cometei ISON i-a îngrijorat pe astronomii care urmăreau cu mare atenţie trecerea acesteia la mică distanţă de Soare în cursul zilei de joi. La două ore după ce s-a apropiat la ceva mai mult de 1 milion de kilometri de suprafaţa astrului - o distanţă considerată mică, întrucât ea este mai mică decât diametrul Soarelui -, ISON nu reapăruse încă în zona monitorizată de sondele spaţiale Soho şi Stereo, care filmează evenimentele petrecute în apropiere de Soare.
 
Trecerea cometei ISON pe lângă Soare s-a produs cu o viteză uluitoare, care a atins 1,4 milioane de kilometri pe oră.

Concluziile iniţiale ale experţilor indicau faptul că ISON, un bulgăr uriaş de gheaţă şi praf stelar, venit de la marginea Sistemului Solar, nu a supravieţuit temperaturilor de câteva mii de grade Celsius în timpul apropierii de Soare şi că acest corp ceresc s-a dezintegrat.

  Ar fi fost o soartă tragică, pe care anumiţi astronomi au şi prezis-o, dar care ar fi anulat orice şansă de a putea observa cometa pe cerul nocturn la începutul lunii decembrie, cu ochiul liber în cel mai bun caz sau cu binoclul.
 
Vineri, însă, spre surpriza specialiştilor, o pată strălucitoare şi-a făcut apariţia pe imaginile captate de sonda Soho, exact în locul în care era aşteptată traiectoria cometei ISON.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA DIFUZATĂ DE NASA

"Nu mai vedeam decât o coadă foarte mică, ce pare să provină din resturile de praf ale cometei, iar, apoi, puţin câte puţin, o condensare strălucitoare a reapărut pe imagini", a explicat Dominique Bockelée-Morvan, astronom şi director de cercetare la Centrul Naţional de Cercetări Ştiinţifice afiliat Observatorului din Paris.

Această "condensare strălucitoare" reprezintă un semn care atestă faptul că nucleul cometei - sau ceea ce a mai rămas din el - a redevenit activ şi a reînceput să emită gaze şi praf, fiind încălzit de Soare.
"Un filon strălucitor de material, care se îndepărtează de Soare, a apărut pe imaginile transmise de Solar and Heliospheric Observatory, operat de Agenţia Spaţială Europeană şi de NASA, în noaptea de joi spre vineri", se afirmă într-un comunicat postat, vineri, pe site-ul NASA, citat de agenţia Reuters.

"Nu ştim deocamdată dacă este vorba de resturi rămase din cometă sau dacă o parte din nucleul cometei a supravieţuit", afirmă NASA.

Analizele preliminare sugerează faptul că cel puţin o parte din nucleul cometei ISON este intact.
Deocamdată este prea devreme pentru ca astronomii să poată spune dacă ISON a rămas intactă sau a fost fragmentată şi să indice procentul din masa iniţială care a fost conservat, dar, în orice caz, masa rămasă este suficientă pentru a forma un nucleu cu o activitate vizibilă.

Experţii vor trebui, de asemenea, să explice motivul pentru care ISON a rămas invizibilă pentru o perioadă atât de îndelungată după trecerea pe lângă Soare. Una dintre ipoteze este aceea că temperatura din acea zonă a fost atât de ridicată, încât particulele de praf au fost arse şi vaporizate instantaneu şi, astfel, în urma cometei nu a mai rămas niciun fel de material care să disperseze lumina şi să facă vizibilă această cometă.


Nucleul în sine este deocamdată invizbil, întrucât este de o culoare foarte închisă şi trebuie să aibă, potrivit experţilor, un diametru mai mic de un kilometru. Îndepărtându-se suficient de mult de Soare, temperatura a coborât suficient de mult pentru ca particulele de praf să poată să supravieţuiască.
ISON a captat atenţia comunităţii astronomice după descoperirea ei în septembrie 2012 de doi astronomi ruşi, întrucât ea reprezintă o dovadă a originii Sistemului Solar, format în urmă cu 4,5 miliarde de ani. Cometa a scăpat abia în urmă cu câteva milioane de ani din Norul Oort, un fel de "parcare" a cometelor, la marginea Sistemului Solar, aflat la jumătatea distanţei dintre Soare şi cea mai apropiată stea.

Anumiţi astronomi au crezut iniţial că ISON era o cometă foarte mare cu un nucleu având un diametru de mulţi kilometri. Dar, atunci când cometa a trecut foarte aproape de Marte, o sondă marţiană a NASA a putut să o fotografieze şi a indicat un diametru maximal de doar 1,2 kilometri, inferior diametrului mediu al cometelor.

Întrucât ISON a fost detectată foarte departe în Sistemul Solar, astronomii au avut la dispoziţie mult timp să o observe. Măsurătorile lor au arătat mai ales faptul că nucleul cometei era înconjurat de un nor de dioxid de carbon (CO2).

Sursa:
http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cometa-ison-a-supravietuit-trecerii-sale-pe-langa-soare-video-11732252
==========================
===================================
================================================================

 
=======================================
=============================================
===========================================================


Cometa ISON trăieşte, în mod miraculos: Obiectul spaţial este mai tare ca Soarele. VIDEO.


Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cometa-ison-traieste-in-mod-miraculos-obiectul-spatial-este-mai-tare-ca-soarele-foto_111844.html#ixzz2mGzeSFDv
VIDEO.
========================



======================================
================================================
======================================================================

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Facebook START

Follow

Click here: