Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 9 iunie 2013

Se apropie? Poate DA, poate NU. E bine insa, sa fim ATENTI!CUTREMUR în Vrancea în această dimineaţă. Ce intensitate a avut seismul.
09 Iun 2013.
 
Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 7.46 ora locală (4.46 UTC) în zona Vrancea, acesta fiind al cincilea seism din România din acest weekend, potrivit datelor publicate
pe site-ul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 84 kilometri.
Localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (38 km), Focşani (44 km), Târgu Secuiesc (49 km), Râmnicu Sărat (50 km), Mărăseşti (51 km).


 Cu circa o oră şi jumătate mai devreme, la 6.09, a mai avut loc un cutremur, cu o intensitate de 3 grade Richter, la o adâncime de trei kilometri, la graniţa României cu Serbia.

Sâmbătă, în zona Vrancea Buzău, s-au produs trei cutremure, primul la ora 00.58, cu o intensitate de 3,2 grade Richter, al doilea la 21.42, cu o intensitate de 3 grade Richter,  iar al treilea la 22.42, cu intensitate de 3,4 grade Richter.
 
 
=====================
======================================
========================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: