Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 4 iulie 2011

Cometa Elenin. Comet c 2010 x1 Elenin . Punct si de la capat. Spectacolul, devine tot mai interesant. Suntem in grafic!

2011 devine, fără discuţie, anul fenomenelor astronomice foarte importante.
Cometa Elenin (Comet c 2010 x1), descoperită de tanarul astronom rus Leonid Elenin, se va apropia ameninţător de Pămînt în această toamnă. La momentul descoperirii ei, cometa se afla la o distanţă de 647 milioane kilometri faţă de Terra,
însă în patru luni, s-a apropiat la
247 milioane kilometri.


Pericol pentru omenire?
În 16 octombrie, conform calculelor astronomilor, cometa se va afla la o distanţă de 35 milioane kilometri faţă de planeta noastră, iar acest lucru se spune că va avea efecte distrugătoare asupra omenirii. Apropierea cometei ar putea duce la inversarea polilor, la tsunami distrugătoare, la mişcări violente ale plăcilor tectonice, ce vor da naştere la catastrofe naturale fără precedent.


Astronomul rus Leonid Elenin a observat, în decembrie, această cometă ce aparţine familiei Jupiter, care se îndreaptă către Pămînt. Imediat au început să se întreprindă cercetări care, iniţial, arătau că acest corp ceresc va trece pe lîngă noi la o distanţă considerată a fi destul de mare. Însă, cîteva luni mai tîrziu, cometa şi-a schimbat traiectoria, iar acum rezultă că se apropie de Pămînt. Calculele arată că pe 16 octombrie ea va fi cel mai aproape de noi. Specialiştii de la NASA, dar şi unii dintre cercetătorii de la Academia de Ştiinte din Moscova infirmă aceste teorii
şi spun că totul va fi doar spectacol.


În schimb, cei care sînt preocupaţi de sfîrşitul lumii spun că apropierea acestei comete este încă un motiv pentru care omenirea ar trebui să se teamă. Mai mult, cei care au studiat cu atenţie această problematică spun că Elenin ar putea fi responsabilă şi de
o nouă eră glaciară, ce ar distruge practic omenirea.

La sfarsitul lui iunie 2011, celebra cometa Elenin, despre care au curs valuri de speculatii pe net daca va lovi sau nu pamantul, aducand apocalipsa, sau daca nu cumva e chiar misterioasa planeta Nibiru, se va intersecta cu orbita planetei Marte. Mai trebuie spus ca din aprilie si pana in junie, conform observatiilor astonomilor, cometa nu s-a apropiat mai mult de Terra, asa cum s-a speculat, ci a avut o traiectorie paralela cu planeta noastra.

In schimb, chiar la inceputul lui iulie, dupa ce a intersectat orbita lui Marte, cometa va avea o orbita foarte accentuata catre Pamant, ca si cum ar urma sa se izbeasca cu planeta noastra. Trebuie spus, insa, ca nu e vorba, deocamdata, de vreo ciocnire, din calculele matematice, cometa va trece la 35 de milioane de km de Terra. Este o distanta considerata sigura, trece doar cu putin mai aproape de noi decat, de pilda, planeta Venus.
Dar asta o va face si observabila cu ochiul liber.


In fotografia de mai sus se vede o imagine luata cometei in 21 iunie 2011, de catre observatoarele astronomice. Ea se afla foarte aproape, in trena Soarelui, iar in curand va da impresia ca va disparea, ascunsa de razele puternice ale astrului din centrul sistemului nostru planetar.
C/2010 X1 (Elenin) nu va iesi din conjunctia solara decat august-septembrie in acest an, cand va deveni vizibila cu ochiul liber sau cu mici instrumente astronomice. Apoi, la 11 octombrie 2011 se va afla la distanta cea mai apropiata de Terra, cand va putea fi observata in toata splendoarea pe cerul noptii.
Leonid Elenin
traducere dupa SpaceObs


Event" (Evenimentul) este un show SF de televiziune, de la NBC, despre un presedinte al SUA negru care se confrunta cu o problema de securitate nationala despre care nu stie daca sa o spuna sau nu opiniei publice. practic el ar trebui sa anunte existenta vietii extraterestre.

Cometa Elenin este un corp ceresc ce orbiteaza spre interiorul sistemului solar dinstre Norul lui Oort si care se apropie de Terra, avand maximum de apropiere in noiembrie 2011, fiind "vinovata" de producerea de cutremure terestre si de eruptii vulcanice. Care ar fi legatura dintre Cometa Elenin si showul TV "The Event"? Exista un puternic paradox in jurul Cometei. Ei bine, acest paradox va fi dezvaluit in ultimul sezon al serialului "The Event". Exista elemente, spune presa americana, ca serialul sa fi fost de la bun inceput un vehicol prin care opinia publica sa fie pregatita pentru un incident major.


Chiar daca aceasta Cometa Elenin a fost descoperita in decemrie 2010 de catre un astronom rus amator, Leonid Elenin, trecerea acesteia prin sistemul solar poate fi anticipata deja printr-un soft extraordinar al NASA, pus si la dispozitia publicului - JPL. Ei bine, ceva senzational a fost descoperit de catre un cercetator bosniac care a urmarit comportamentul cometei, "deruland inapoi pana in 2006" comportamentul acesteia.
Dr Mensur Omerbashich a descoperit ca Elenin a fost aliniata cu Pamantul dar si cu alte planete atunci cand cutremure importante au avut loc pe Terra. Asta sugereaza ca Elenin este un corp ceresc foarte mare daca are o influenta atat de mare asupra scoartei terestre. O masa enorma si un camp gravitational urias, dupa cum sugereaza
Dr Omerbashich.


Din acest punct de vedere, masa si marimea cometei Elenin ar putea fi la fel de mare ca o stea de tip "brown dwarf" despre care unele teorii ale conspiratiei sustin ca se apropie de pamant. In 1983, Washington Post si New York Times au publicat mai multe articole despre misterioasa Planeta X. Una foarte mare care s-ar afla la marginea sistemului nostru solar. Apoi, aceleasi publicatii au scris ca Planeta X ar putea fi o stea de tip "brown dwarf". Dupa anumiti cercetatori ai diferitelor religii, Planeta X nu ar fi altceva decat misterioasa Planeta Nibiru din textele sumeriene, ale civilizatiei annunaki, cea despre care a facut cercetari Zecharia Sitchin.


In 1976, Sitchin a scris lucrarea "A 12-a Planeta" (el a inclus si Soarele si Luna printre planete) care conform textelor cuneiforme sumeriene este numita Nibiru, planeta mama a extraterestrilor numiti annunaki. Nibiru are o perioada de 3.600 de ani de rotatie in jurul Soarelui. Dupa Sitchin, la fiecare trecere, Nibiru produce dezastre majore. de pilda, potopul a fost produs de Nibiru, disparitia dinozaurilor etc. In decembrie 2012, Nibiru va trece mai aproape de Terra ca niciodata, ceea ce ar urma sa schimbe miscarea de rotatie a Pamantului, inversarea polilor, tot soiul de evenimente apocaliptice. De aceea, legatura ca Elenin produce deja cutremure majore inseamna pentru unii cercetatori dovada ca Elenin e Nibiru. De aceea, acestia spun ca numele dat de ELENIN este de fapt numele de cod de la "Extinction Level Event Nibiru is Near".

Problema principala, insa, e ca JPL Tracker de la NASA arata ca Elenin e un obiect de masa mica, chiar minuscula comparativ cu ce s-a vorbit pana acum. Elenin ar trebui sa se roteasca in jurul Soarelui in mai putin de trei luni intre septembrie si noiembrie 2011, dupa cum arata JPL, ceea ce ar fi imposibil daca ar fi o stea de tip "brown dwarf". Donald Yeomans, de la JPL, afirma ca date softului nu se pot pune in discutie si ca lumea nu trebuie sa se ingrijoreze de Cometa Elenin. Deci, iata paradoxul despre care e vorba. despre datele pe care le inregistreaza JPL si despre ceea ce spune Dr Omerbashich referitor la activitatea seismica si gravitationala si pe care toti o putem observa in ultima vreme de cand s-a marit rata cutremurelor, a eruptiilor vulcanice etc.


Si acum revenim la ultimul episod al sezonului din "The Event" care, culmea, se desfasoara pe fondul unor cutremure in toata lumea. In episodul final, o exoplaneta apare in sistemul solar, ca o inregistrarea a anomaliilor de langa orbita terestra. Ea este de dimensiuni ceva mai mari decat Luna noastra, iar partea cea mai ciudata a episodului din serial este ca ea este "casa" extraterestrilor, iar pe masura ce devine vizibila cutremurele se intensifica. Va e cunoscut scenariul? E cumva Nibiru si annunaki?


Se pune, deci intrebarea, este cometa Elenin de vina pentru intensificarea cutremurelor, ori e ceva mult mai mare, asa cum s-a vorbit depre planeta Tysche, atat de mare si ata de misterioasa, despre care s-a spus inclusiv ca a intrat in sistemul nostru solar, aflandu-se la marginea lui, dintr-o alta dimensiune a universului? Este bizar, din acest punct de vedere cum ar dori sa pregateasca americanii populatia prin serialul "The Event". La fel cum, de curand, personalul NASA a inceput sa fie pregatit pentru o catastrofa terestra de mari proportii. Interesant e ca nu numai filmul "The Event" e despre Nibiru, dar in septembrie, cam cand o sa devina vizibila si Cometa Elenin, apare un alt film despre misterioasa planeta, film intitulat "Melancholia". Cine si de ce vrea sa ne pregateasca pentru o asemenea catastrofa?


Este de-a dreptul senzational cum anumite "forte" planetare incearca sa pregateasca omenirea pentru un soi de "sfarsit al lumii", legat de planete necunoscute, de comete, de impacturi cu Tera, de existenta extraterestrilor, cu toate ca atunci cand apar in presa acestea sunt tratate drept teorii ale conspiratiei. Asa se face ca se foloseste din plin mesajul subliminal, al unui inconstient colectiv.

In ultimii ani s-au facut cele mai multe filme din istorie despre Apocalipsa. Care au fost tratata pe toate fetele, dar un tipar tot a reiesit. In acest Tipar (prezent si inserialul de succes Fringe), apar extraterestri care vor sa invadeze planeta noastra, care vin dintr-un alt univers paralel, al multiversului nostru, apoi, un asteroid sau o cometa se prabuseste pe Tera, incalzirea globala face ravagii si deregleaza clima planetei etc.

In acest an, de pilda, printre teoriile conspiratiei a aparut si cometa elenin care se apropie neasteptat de tera, apoi, aparitia brusca a planetei Tysche, mare cat Jupiter si Saturn la un loc, de parca ar fi sosit brusc dintr-un alt univers, apoi teoriile legate de Nibiru sau de Planeta X, care in 21 decembrie 2012 trece foarte aproape de Tera, va schimba polii, va inversa sensul de rotatie etc. Iar pe aceasta misterioasa planeta se afla annunaki, celebri extraterestri pomeniti de sumerieni care au creat rasa pamanteana.

 NASA zice ca nu exista Nibiru, totusi a recunoscut existenta Tysche, a vorbit si despre o posibila Planeta X, dar face in continuare tot posibilul sa ascunda omenirii ceva. Doua informatii din aceste zile, insa, ne arata ca se lucreaza puternic la subconstientul populatiei planetei.
Google pare implicat in acest proces. Dupa ce pe Google Sky a fost ascuns pozitia lui Nibiru, apoi a cometei Elenin, apoi locatia unde se presupunea ca va aparea o "pitica rosie" (stiindu-se ca Nibiru apare pe cer de culoare rosu intens), acum transmite un mesaj subliminal odata cu aniversarea primului zbor uman din cosmos facut de Yuri Gagarin.
Google si-a schimbat logoul, cum face de obicei, dar stupoare, in centru a aparut fix "o planeta rosie" care e legata cu un soi de "coada de cometa" galbena si care se parabuseste, sau trece foarte aproape de Pamant, care se reflecta din geamul castii lui Gagarin. Foarte interesant, mai ales cu antecedentele Google in domeniul Nibiru.


Al doilea indiciu este lansarea cu mare tam tam a filmului Melancholia, in mai acest an, al lui Lars Von Trier. In rolul principal a fost aleasa Kirten Dunst, iar filmul incepe cu imaginea ei goala sub stele,
care va face furori si va buluci publicul in salile de cinema.

Ce e senzational, insa: "Cum arata Armageddon-ul lui Lars Von Trier? Omenirea se afla in pericol: o planeta sta asunsa dupa soare si este programata sa distruga pamantul. In spatele soarelui este ultimul loc unde ar cauta astronomii!" Adica exact ce se zice acum despre Planeta Nibiru, care apare in emisfera sudica, sub soare, ceea ce ascunde NASA, conform teoreticienilor conspiratiei.

Voi incerca sa tin pasul cu avalansa de informatii!
 Spectacolul, devine tot mai interesant. Suntem in grafic!
Se pare ca realitatea, va bate filmul!
Tineti aproape!
Admin
__________________
______________________________________________

58 de comentarii:

 1. Vasile - atât a scris despre elenin. Este un subiect interesant.
  :)

  RăspundețiȘtergere
 2. @chrismiekina,
  (Nowa Atlantyda  Chris Miekina, http://nowaatlantyda.com/),
  Comentariul domniei voastre ma onoreaza si obliga, in egala masura! Felicitari pentru tot ce scrieti! Felicitari pentru calitatea articolelor si temelor tratate! Va citesc cu deosebit interes si placere!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vasile, e posibil sa fie ceva schimbari in "comportamentul" cosmic al Terrei in acea perioada. Totusi, nu cred ca acestea vor fi majore si cu influente dezastruoase asupra noastra, a pamantenilor. Este prea mare distanta si prea mica, in diametru, cometa. Vom trai si vom vedea.
  S-auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.youtube.com/watch?v=I9dbLhJxgKg COMETA ELENIN NU PREZINTA NICI UN PERICOL

  RăspundețiȘtergere
 5. @Ano 09:50 ,
  Precum in bancul acela ...
  Itzic, nevasta-ta a fost fata mare?
  Unii ... spun ca da, altii ... spun ca nu!

  RăspundețiȘtergere
 6. Comet Elenin FAQ:
  ================
  Can you explain the relationship of the comet with the planet Nibiru? Or is it a myth?
  ================
  This topic is now being widely discussed in the West; the virus has not yet gotten to us. Honestly, I do not fully grasp the topic of Nibiru, I have only general isolated information. As I understand it, the close approach of Nibiru to the Earth is supposed to happen in December 2012. My comet will pass by the Earth in October 2011. This disconnect doesn’t phase the Nibiru proponents, and they have rewritten the chronology. In December 2012 the comet will already be far from the Earth, beyond the orbit of Jupiter! Furthermore, Nibiru is a rather massive body; it is a planet. The diameter of the core of the comet is only several kilometers, which in no way approaches that of a planet, to say nothing of the fact that if Nibiru were the size of Jupiter, it would have been visible to the UNAIDED eye LONG AGO. But no one has seen it. Every massive body leaves behind it a “gravitational tail”. It influences other bodies. Celestial mechanics has been understood for a long time, and now we have been able achieve accuracy as never before. We send spacecraft to the edge of the Solar System, where, after many years, the spacecraft reach their goal! Thus traveled the Pioneers and the Voyagers. Now New Horizons also travels there. If Nibiru were nearby, we would have discovered it by its gravitational effect (by the way, that’s how, a tiny pinpoint, Neptune was discovered in the middle of the 19th century!). I continue, my comet is only a comet which will pass near the Earth. It has happened in the past; it will happen in the future. I suggest we simply enjoy the coming spectacle that is totally harmless to the Earth. To look at the beauty of the Cosmos around us ...
  dixit: spaceobs Comet Elenin FAQ

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce o fi , o fi cu o moarte suntem datori toti...asa ca nu trebuie ne speriem.
  Eu nu am emoti si cred ca ar trebui o schimbare care sa zguduie din temeli sistemul politic si mentalitatea proasta a oamenilor.
  vom trai si vom vedea...asta care mai apuca.
  Fiti fericiti si buni.

  RăspundețiȘtergere
 8. Nici eu nu cred ca va fi ceva asa cum se vehiculeaza prin presa...mai ales k nebunul ala de Diaconescu baga spaima in oameni la OTV...este prea usor sa vina sfarsitul lumii;cititi Apocalipsa dupa Ioan din Biblie...oricum e nevoie de un soc pt nemernicii astia de politicieni care ne sug si nu se mai satura de avere si bani

  RăspundețiȘtergere
 9. ■ Cercetarile oamenilor de stiinta, imi dau fiori de gheata! Nu uitati! Romania megalitica, va asteapta; Cititi si aici:
  ========================
  http://romaniamegalitica.blogspot.com/2011/06/cercetarile-oamenilor-de-stiinta-imi.html

  RăspundețiȘtergere
 10. ■ In cazul unei catastrofe, dezastru natural al Terrei, Romania megalitica va propune o solutie viabila;Cititi si aici:
  *******************************
  http://romaniamegalitica.blogspot.com/2011/06/in-cazul-unei-catastrofe-dezastru.html

  RăspundețiȘtergere
 11. Hai sa fim realisti! Religia si stiinta s-au batut si se vor bate mereu cap in cap...asadar dak o luam dupa religie cad toate celelalte variante si Apocalipsa va veni cand va vrea Dumnezeu...daca o luam stiintific va fi si mai greu pentru ca sunt foarte multe teorii si nu vom sti niciodata care este de fapt adevarul...o parte nu cred o iota fiind de partea religiei iar ceilalti se agita si cauta raspunsuri pe care nu le vor gasi niciodata...poate cineva sa stie daca ceea ce afirma iar ulterior infirma cei de la NASA este adevarat? ce ar trebui sa facem? provizii de hrana apa si munitite si sa plecam cu familia? unde? sa ne apukm sa ne construim buncare?....pai ori face bum Terra ori sunt cataclisme ori...ce?...daca crezi in asa ceva tot nu ai cum sa te salvezi k ar trebui sa iti construiesti si buncar...sa iti cumperi si loc in nava din 2012 sa ai si avion personal si...tot nu ai cum asa ca eu personal evit pe cat posibil sa imi imbolnavesc creierul si chiar sufletul cu astfel de "noutati" si sfatuiesc pe toata lumea care poate, pt k stiu k sunt si pasionati care nu pot rezista sa nu stea 24 din 24 pe net sa caute noi informatii, sa isi traiasca viata (care mai poate dura 10 minute sau cine stie cati ani)asa cum e ea lasata de la Dumnezeu....sa fie traita pur si simplu...

  RăspundețiȘtergere
 12. Pericolele vin si de aici de pe pamant.Un accident nuclear, o erutie vulcanica s-au a mai multor vulcani cu impact major asupra climei.Si noi oamenii contribuim prin activitatile noastre la deteriorartea vietii si a sigurantei planetei.Dar si din spatiu vin pericole un impact cu un asteroid gigant sau cu o cometa poate insemna sfarsitul. Biblia, cu invataturile sale, a aparut cu mult inaintea stiintelor exacte, stuiinte exacte care prin observatii si calcule ne ofera informatii din varii domenii.Poate Biblia detine cheia raspunsului si ar tebui mai serios studiata chiar de oamenii de stiinta.Dar ne-m inrait prea mult, noii oamenii, si rautatea ne poate grabi disparitia.Nimic fara dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 13. Hai sa nu amesteca marfa cu ambalajul. Religia e cu ale ei, iar stiinta este stiinta. Daca se bazeaza pe ceva concret, stiintific, realist este posibil si aceasta ipoteza. Dar sa nu amesteca stiinta cu religia ca iese un ghiveci din care noi oamenii nu vom avea de câstigat.

  RăspundețiȘtergere
 14. Vom trai si vom vedea ... Eu nu cred ca Dumnezeu o se ne chinuie asa de rau cum zic astia de pe OTV ... poate ca o sa ne zdrancine umpic ca sa ne revenim ca s-a cam pierdut controlul in ultimi ani ... dar de aici pana la sf lumii e aberant . Oricum ce o fi o fi ... odata si-o data tot vom muri ... Si eu nu cred mai nimik din astea ( da poate chiar exista planetele astea de care se tot spune ) dar ca pe 16 octombrie , 29 sept 5 noiembrie 2012 sau pe tot ce spun oamenii astia pe diferite stts nu cred ... DOAR DUMNEZEU STIE CAND O SA FIE SFARSITUL PAMANTULUI . Si cu asta am terminat ... Multa Sanatatea tuturor , nu va speriati doar DUMNEZEU STIE . Va poop

  RăspundețiȘtergere
 15. Tic.Tac. Tic.Tac ...
  Bate ceasul numaratorii inverse!
  ... Septembrie, Octombrie, Noiembrie ...
  Sa dea Dumnezeu, sa fie bine ... tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 16. trebuie sa ne temem deaia vine sf lumi sa facut lumea a naibi

  RăspundețiȘtergere
 17. Daca este sa se intimple catastrofa astrologica despre care se face atita vilva inseamna caci numai cineva de sus ,o forta supranaturala ar putea controla aceasta zisa planeta si poate ar puta sa preia conrolul total asupra pamintului. SA NE AIBA DUMNEZEU IN PAZA LUI SI SA DUCA OMENIREA MAI DEPARTE.

  RăspundețiȘtergere
 18. Dak o cometa sau un asteroid se indreapta catre pamant atunci poate dumnezeu sa o mute ku mana la o parte k noi sa fim fericiti in continuare?nu prea cred la fel kum nu prea cred in aceasta putere supranaturala al lui dumnezeu kre cik ne vegheaza.Dak ar fi asa noi ce suntem niste jucarii ale lui.Nu cred k sfarsitul pamantenilor o sa vina anul asta sau in 2012 practic nimeni nu stie nici macar dumnezeu kre pana akum este doar un basm,oamenilor le place sa creada k au credinta in ceva,in ceva care ii pazeste dp parerea lor,insa pana akum dumnezeu este doar o poveste un basm asa ca,knd o sa vina sfarsitul lumii dumnezeu nu o sa te poata ajuta ku nimik pt k nu exista,PUNCT SI DE LA CAPAT.

  RăspundețiȘtergere
 19. Daca Cometa Elenin ne va lovi nu cred dar cred ca va avea un impact minor sau major asupra pamantului.Sfarsitul lumii nu va veni nici akum nici in 2012 dp parerea mea daca nu ne distrugem noi mai intai pamantul practic poate murii doar cand soarele se va stinge si va devenii o imensa stea rosie.Cometa Elenin oricum o sa fie ceva unic nu stiu o alta cometa sa se fi apropiat mai mult insa totusi sa nu uitam ca un asteroid numit YU55 va trece mult mai aproape de noi in noiembrie anul asta.Atunci putem avea mari probleme pentru ca si YU55 nu este un corp ceresc tocmai mic pentru a trce in pace pe langa noi insa vom vedea.

  RăspundețiȘtergere
 20. EU SINT VINOVAT PENTRU TOT ! ROG SERVICIILE SECRETE SA MA CONTACTEZE PENTRU DETALII COMPLETE...

  RăspundețiȘtergere
 21. Ma hai s aintelegm un lucru toate date si scenela si pozele si tot ce vreti voi sunt luate din filme....daca este sa se ciocneasca ceva de pamant asta este nu avem incotro si ca sa descoperit o planeta acuma in 2010 l asfarsitull sis solar sau unde era ca nu am retinut a aparut acuam asa deodata proabil ca era de mai mult timp si ca nu au vrut sa ne spuna pana cand nu fac ei cercetarile lor SF dc oare ei nu pot fi macar odata cinsitit ....si cu meteoritul ala YU55 sau roicare trece pe langa pamant tre sa traeca al o distanta foarte mica pentru al atrage pamantu cu campul gravitational sau ce are el ;)

  RăspundețiȘtergere
 22. Numai Dumnezeu stie ce va fi.

  RăspundețiȘtergere
 23. Pe mine ma amuza astia de la OTV teribil cu subiectele lor,mai ales cu subiectul NE OMOARA COMETA,Vine SFARSITUL LUMII...BO-HU-HU FUGITIII ca ne face,ne drege...si mai ales aceeia care zic ca si-au facut buncare si alte cele.Pe acestia nu ii atinge Apocalipsa sau Cometa asta?Pai daca explodeaza Pamantul,aia din buncare zbor in spatiu sau ce?Vom trai si vom vedea ce se va intampla.Pana atunci traiti fericiti,eu una asa fac ma bucur de viata atat cat va mai fi.

  RăspundețiȘtergere
 24. Stau si ma amuz de astia de la otv vine sfarsitul lumii,JUDECATA DE APOI ha ha ha Judecata in my ass.Orikum pana la sfarsitul lumii avem timp sa fim fericiti si sa ne distram.....Cat ne mai putem
  P.S: This is for god,,Judge my ass":))))))

  RăspundețiȘtergere
 25. Noi ne creem tot ceea ce traim in fiecare moment , experimentam ce am ales constient sau nu prin gandurile noastre. Suntem creatorii propriei noastre realitati .Daca avem bucurie si iubire in inima acum se va propaga si in clipa urmatoare , in viitor . De ce sa traim in frica ? Frica ne blogheza curgerea energiei vietii, iubire ne deschide , energia curge si ne aduce ce dorim sa traim daca avem incredere in noi.
  Atragem in viata noastra pe ceea ce ne concemtram bucurie , frica , indoila , drama ...
  Eu vad ca totul acum este creat de ceea ce alem noi bucurie sau frica , chiar daca materializarea dureaza putin timp.

  Aleg sa traiesc iubirea profunda fata de toti ingerii care traiesc experienta umana in aceste momente cat si pentru aceasta minunata planeta care este casa noastra in aceasta experienta .

  Va voresc sa traiti clipe de impacare cu voi si cu ceilalti umani care sunt oglinzi ale noastre si care ne arata ce nu ne place la noi.

  Haideti sa alegem ca aceasta cometa sa ne aduca trecerea la nivelul urmator de iubire si intelegere a noastra ca oameni.

  RăspundețiȘtergere
 26. Hai ma vedeti-va de treaba. Faceti din tantar armasar. Cate sfarsituri de lume mai aveti de gand sa asteptati anul asta?

  RăspundețiȘtergere
 27. Nu te obliga nimeni, prietene!
  A fi informat, nu doare!

  RăspundețiȘtergere
 28. Medicamente, aveți nevoie de ele.

  RăspundețiȘtergere
 29. Zergule, tu esti exceptia care confirma regula!
  La tine doare tare, vericule!
  Nici cu medicamente nu te mai faci bine!

  RăspundețiȘtergere
 30. Un lucru e clar: sunt atat de multe cutremure, eruptii vulcanice, furtuni de mare intensitate si multe altele in ultima vreme incat ceva atipic pt planeta noastra se intampla. NASA si liderii lumii ne informeaza insa intr-un mod subtil ascunzand adevarul in spatele unor minciuni gogonate pt a deveni necredibil. Astfel eu imi amintesc povestea cu ciobanul care striga "lupul, sariti ca vine lupul", punand satenii pe jar pana ce acestia nu l-au mai crezut si taman atunci a venit lupul. Asa si acum toata lumea striga "Elenin, sariti ca vine Elenin" si o sa fie un mare fas iar la anul cand ceva cu adevarat periculos va veni nu va mai crede nimeni. Personal, inclin sa cred teoria lui Zecharia Sitchin cu privire la Nibiru si Anunaki, mai ales ca toate conexiunile la acest subiect se pot gasi si in Biblie si in descoperirile arheologice "interzise", insa minciuna strecurata cu abilitate de catre elite e perioada de revolutie in jurul soarelui. Ei bine acest Nibiru, Tsyche sau Brown Dwarf, cum vreti sa-i ziceti nu revine in sistemul solar odata la 3600 de ani, pt ca altfel textele istoricilor antici ar fi inregistrat-o, ci la vreo 12.000 de ani. Asa se explica disparitia Atlantidei lui Platon si ciclicitatea disparitiei marilor animale de pe suprafata pamantului ale caror schelete ingropate in pamant stau marturie demosntrand ca periodic viata pe pamant sufera un soc in urma cruia marile organisme nu supravietuiesc ci doar cele mici care reusesc intr-un fel sau altul sa reia ciclul vietii de la inceput!

  RăspundețiȘtergere
 31. @Anonim 15:00,
  Multumesc pentru comentariul tau excelent!
  Din pacate, am reusit sa discern si eu adevarul, printre atatea mii si mii de scenarii mai mult sau mai putin apocaliptice! Am reusit sa inteleg de ce ni se ascunde adevarul, de ce nu se iau unele masuri hotarate de prevenire!
  Din nefericire pentru TERRA si oameni, nu doreste, si de aici CONCLUZIA: nu se poate!
  Problemele sunt extrem de grave si complicate!
  La varful unor Guverne, desi se incearca luarea unor "masuri" macar pentru ELITE, se spera ca totusi dracul, nu va fi atat de negru!
  Doar se spera! Din pacate pentru noi cei multi, va fi rau, rau de tot! E bine ca macar stim!

  RăspundețiȘtergere
 32. Cineva (o cunostiinta) mi-a spus ca a fost in America in unul din orasele americane si a avut surpriza sa constate ca orasul parea oarecum pustiu. Asta pana a ajuns la mall-ul din oras care e unul din cele mai mari din lumea asta. A ramas socat sa constate ca aproape toata populatia orasului parea inghesuita acolo. Mai tarziu a aflat adevaratul rost al mall-urilor: elitele se pregatesc sa se retraga sub pamant. Cand intri intr-un mall esti total deconectat de ce-i afara, te poti simti la fel de bine si intr-un adapost subteran, n-ai contact cu exteriorul, ai aer conditionat, ai ce sa faci, ai restaurante, ai toalete, ai tot ce-ti trebuie si daca in difuzoarele din mall esti dirijat sa te indrepti catre casa intrucat s-a terminat programul o faci fara sa comentezi. La fel si intr-un adapost subteran imens. Mai ales ca daca ne uitam la clientii mall-urilor constatam ca acestia sunt cei cu bani care-si pot permite sa faca shoping in timp ce saracii "saliveaza" pe afara. Deci sa nu mai zica nimeni ca nu ne pregatesc conducatorii nostri pt 2012! Plus ca daca ne gandim la momentul aparitiei acestei crize financiare, 2007/2008 constatam ca atunci s-au prins liderii lumii ca trebuie sa faca CEVA! Asa ca parerea mea e ca banii n-au disparut pur si simplu ci sunt bagati (ingropati) in tot felul de proiecte secrete despre care se stie doar ca nu pot fi facute publice. Cum ar fi sa vezi o stire la televizor de genul: "guvernul tarii a luat hotararea sa mai construiasca un adapost de mari dimensiuni sub pamant ce va putea adaposti aproape 10.000 de oameni pe o perioada de aproximativ 12 luni ca masura de protectie impotriva ciocnirii cu un corp ceresc anul viitor, proiect in valoare de 12 miliarde de euro, bani ce vor fi imprumutati de la FMI si BM si returnati de fraierii care vor ramane afara sa munceasca!: SIC!

  RăspundețiȘtergere
 33. Multumesc pt aprecieri Admin. Ultimele 2 comentarii imi apartin.

  RăspundețiȘtergere
 34. Raspicat, pe intelesul multora, ADEVARUL a fost spus in 2006. A fost si un FORUM public, la care au partipat si inalte personalitati stiintifice. Si ce daca! Totul a fost repede ingropat in stiri si mizerii ordinare, ATENTIA deturnata spre alte subiecte ingrozitor de banale, dar cu RATING la stupid people!

  RăspundețiȘtergere
 35. asteas povesti nu mai vorbiti aiurea sunet foarte stresanti...ce prostie!!!!BINE CA CEVA DESPRE RELIGIE NU PUTETI VORBI!!!

  RăspundețiȘtergere
 36. Ce treaba are religia cu apocalipsa??........dumnezeu dp parerea mea este doar o poveste in care lumea crede pentru ca le e prea frica sa se vada,,singuri'' pe lume....pur si simplu nu exista dumnezeu nu exista nicio dovada concreta cum k ar exista........

  RăspundețiȘtergere
 37. mereu oamenii sa ascunde in spatele lui dumnezeu ca si cum iar putea proteja de la ceva....

  RăspundețiȘtergere
 38. Doamne cata prostie mai gasesti si pe net :)) Auzi o cometa de 3 KM care se afla la 22mil de km influenteaza pamantul....... Atunci luna ar trebui sa fie un adevarat dezastru pentru omenire si ca luna e mai aproape de pamant si mai mare. Ce otv-isti pe aicea

  RăspundețiȘtergere
 39. De ce nu crezi in Dumnezeu?

  RăspundețiȘtergere
 40. Al doilea comentator de deasupra mea (21 septembrie)... Doamne, câtă dreptate are. Mă bucur că mai sunt şi deştepţi pe lumea asta ... Bravo domnule, felicitări din partea mea. Cum o să aibe o cometă de 3 Km la o aşa distanţă de Terra, o influenţă aşa de catastrofică ? Catastrofe sunteţi voi, care daţi crezare unor fantasmagorii debitate la OTV?Ăştia sunt morţi ahtia-i după RATING. Naţiune, fii deşteaptă !

  RăspundețiȘtergere
 41. Dp ce sa spunea azi intre 25 si 27 ar tebuie sa ramanem fara lumina solara.......:))))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 42. Oamenii se ascund in spatele lui dumnezeu pt ca le e frica de viata,vor sa creada in ceva ce poate sa-i protejeze insa degeaba.......daca e sa murim intre zilele acestea dumnezeu nu o sa faca NIMIC pur si simplu

  RăspundețiȘtergere
 43. Daca il intrebi pe un credincios de ce crede in dumnezeu raspunsul este acelasi mereu.Dumnezeu a facut si a dat nastere altceva nu stie ce sa mai zica.Dumnezeu exista la fel cum exista si Mos Craciun :)) asa ca ganditiva mai bine si nu va mai ascundeti mereu in spatele lui dumnezeu ca dupa ce muriti nu o sa ajungeti in rai sau in cer o sa muriti si atat!

  RăspundețiȘtergere
 44. Sa ne rugam sa nu fie nimic adevarat!dar daca este ,,un complot"?o actiune a celor putini ce conduc lumea?daca vor sa ne imputineze si sa semene teroare in cei ramasi?...asa,ar impusca doi iepuri o data!ne-ar ,,rari" si ne-ar tine in frau mii de ani!
  Insa,eu cred in Dumnezeu si sunt convinsa ca nimic nu se va face fara voia lui!

  RăspundețiȘtergere
 45. Tic Tac Tic Tac mai e putin...................a si Dumnezeu nu o sa faca NIMIC........Tic Tac Tic Tac

  RăspundețiȘtergere
 46. Hai sa fim si mai seriosi:
  Religia si stiinta se bat cap la cap. De ce ?
  Religia a fost din totdeauna o forma de putere.
  Si stiinta, o forma de manipulare a populatiei, ne-au dat ce-au vrut, cat au vrut tot timpul.
  De ce facem pe noi atat si asteptam puteri mistice si alte chestii? nu o sa vina, si poate Nibiru o sa vina, adica filmele astea cu extraterestrii, cu planete, cu Aplocalipsa, crede-ti ca sunt inventate? Nu prea am vazut filme care sa nu aibe un adevar la baza. Gen acum 80 de ani sau 60, filmele erau alb/negru si nimeni nu spera la avioane indetectabile si chestii de genu asta, si acu e plin de ele.
  Si mai aprofundati ceva, legatura dintre piramida lui Keops:
  -Distanta de la Pamant la Soare = 1miliard x inaltimea piramidei.
  -Are aproximativ 365 coti si jumate - cate zile are anul mai baieti?
  Plus profetiile maya si alte chestii...
  Dar vorba lui Teo din ex Deko cafe
  "Ba, asta e." noi nu ne batem capu', dc doar avem o manea ca si imn.
  Oricum minunat postul, foarte multe informatii utile pentru unii. Daca ai putea sa-mi lasi o adresa de messenger sau gmail, daca da-mi un mail pe kidxelor@yahoo.com cat poti de repede.

  RăspundețiȘtergere
 47. Scuzati am uitat sa mai mentionez ceva, oare a aprofundat cineva numele cometei Tysche? Oare de ce ei dau nume atat de simple, e doar un joc de cuvinte pana la adevar:
  Tysche= Schyte = coasa.

  Si cum vine moartea deobicei? Cu coasa LASEER !.
  Whatever, sa ne interceptam cu bine si in 2013.
  If we got luck.

  RăspundețiȘtergere
 48. Cea ce nu inteleg eu este dc Nasa a suspendat telescopul public sau dc nu mai da nici un detaliu referitor la Elenin,,Nibiru,Tysche''?????
  Am vazut ca orice le-ai spune publicului si celor de la Nasa referitor la Apocalypsa le iau in ras mai ales oamenii care au impresia ca asa ceva nu are cum sa se intample dar odata tot trebuie sa se intample.Referitor la Nibiru sau Tysche sau la cometa Elenin am vazut ca la CNN se vb foarte mult de posibilitatea la Nibiru sau Tysche sa se fi aflat in spatele Soarelui multi ani.Mai nou Nasa ne spune ca au descoperit o noua planeta in sistemul nostru solar numita Tyche coincidenta sau nu Tyche noua planeta este 5.300 mai mare ca pamantul...Vom vedea ce va fi in dimineata asta daca mai rasare soarele suntem in 26 septembrie cam azi se spune ca vom ramane 3 zile fara soare

  RăspundețiȘtergere
 49. Mare dreptate are IONUT prin faptul ca religia si Stiinta este o forma de manipulare pentru ca sa luam religia prima...Este vorba de dumnezeu si cam atat un salvator din basme.....Stiinta aici este ceva ce dp parerea mea ne este ascunse multe lucruri........Cu privirea la elenin as mentiona ca ar putea fi si o brown dwarf intrucat nasa de curand a dezvaluit ca e posibil ca si sitemul nostru solar sa aibe o brown dwarf(o stea pitica)prin faptul ca toate sistemele solare descoperite de ei pana akum sa descoperit ca toate au cate o brown dwarf...Brown Dwarf se zice ca are o orbita care trece pe langa noi la vreo 1600 ani lumina....ultima data in care brown dwarf a mai trecut pe langa noi a fost akum mult timp insa egiptenii si mayasii se pare ca au scris despre ele prin faptul ca sau intamplat multe cutremure si tsunamiuri enorme in timpul evident faptul ca nu stiau ce sunt alea atunci..........

  RăspundețiȘtergere
 50. Cu cat aflam mai multe, cu atat mai putin cunoastem...dintr-o informatie putem fabrica si tricota, pe baza a ceea ce ni se da cu lingurita sau a ceea ce corect intuim 1000...si???
  Sa speram ca, in eventualitatea vreunei catastrofe naturale,survenite ca urmare a vreunor "jocuri" cosmice sau ale "jocului cu chibritu' " ale iluminatilor, ne vom fi salvat si vom fi disponibili sa ne caram singuri apa, nu sa o asteptam la robinet, sa ne hranim cu seminte si ce ne-o mai furniza pamantul pe care l-am cam secatuit, sa respiram un aer nu tocmai pur, ca am taiat padurea, sa traiam la lumanare, daca electricitatea nu mai tine cu noi(la faza asta, ganditi-va ca scapati de datoriile de la finante si banci;) )s.a.m.d...
  Curaj!

  RăspundețiȘtergere
 51. Referitor la ce a spus "Anonim" mai sus, cum ca tysche ar fi de 5300 de ori mai mare ca pamantul; pai luati-o logic, pe unde am scotocit eu, am gasit o informatie cum ca e de 5000-6000 de ori mai mare ca pamantul, nu putem stii exact, si are cam aceiasi viteza de rotatie, si daca intra intre Pamant si Soare, ar putea sta acolo mult si bine, nu doar 3 zile, si daca ar face asta, ice-ace 5 sau 6 sau care nu exista, nu va mai fi un anime sau un film, ci va fi ceva real. Oricum asta e doar o speculatie a unor oameni, si nu e Q.E.D.

  RăspundețiȘtergere
 52. Daca Tysche va intra intre Soare si pamant sunt sigur ca in cateva luni earth o sa fie doar un mare bulgare de zapada si gheata cea ce ar aduce la extinctie majoritatea speciilor de pe pamant inclusiv omul.Ar fi bine sa vedeti afirmatiile lui Alex Retrov care dp parerea mea cam 70 la suta sunt de acord cu el.......

  RăspundețiȘtergere
 53. sorry am uitat sa mentionez ceva......De ce oare in ultimele luni nasa a trimis in spatiu cativa sateliti cu inflarosu??coincidenta sau nu este ca imi da de gandit faptul ca cei de la nasa au spus ca cometa elenin este formata doar din gheata si cateva alte substante printre care acid prusic sau cianhidric.........Cea ce vreau sa spun este ca o cometa nu emana radiatii sau nustiu ce alte chestii cum ar fi soarele pentru ca o brown dwarf este la fel ca soarele nostru numai ca mai mic.....atunci cei de la nasa de ce urmaresc ,,COMETA'' prin inflarosu??????

  RăspundețiȘtergere
 54. Here is NASA‘s official information page on Comet Elenin: http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/comet_elenin.html
  =================
  Their info page does not say a single word about the worldwide phenomenon of second sun sightings. I don’t really trust or believe much of what NASA has to say about anything these days, especially since they have come out with the bizarre announcement of issuing a lunar no-fly zone [ seriously ] but for everyone else here it is, cited in it’s entirety below. I found this comment in the cited text below to be particularly interesting:

  “However, neither NASA nor JPL is in the business of actively observing Elenin or any other comet. Most of the posted observations are made by amateur astronomers around the world. Since Elenin has had so much publicity, it naturally has attracted more observers.”
  Really NASA? You’re not in the business of observing comets? That’s funny. You seem to be the US taxpayer funded space agency who has all the satellites in the sky. If you are not watching comets, then what in the hell ARE you watching???
  ==========================
  De rasu'plansu'!
  Cine, pe cine si ce sa mai creada?
  Stati aproape! Suntem inca in grafic!

  RăspundețiȘtergere
 55. Comet Elnin sa dezintegrat in fragmente mai mici...Pacat.......Paronia a luat sfarsit

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: