Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 6 aprilie 2014

Vaticanul cunoaște mai multe lucruri despre viața extraterestră, cât și despre creație, dar din motive lesne de înțeles le-a ascuns până în prezent. Teoria care contrazice totul! Vaticanul pregătește populația pentru întâlnirea cu extratereștrii


O teorie incredibilă a fost publicată pe internet. Conform acesteia, Vaticanul pregătește populația pentru întâlnirea cu extratereștrii.

         În luna martie, Vaticanul a sponsorizat o conferință unde s-au reunit cei mai importanți astrobiologi din lume. Tema dezbaterilor a fost viața extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor se referă la interesele pe care le are Vaticanul în implementarea în rândul credincioșilor a ideii de viață extraterestră și frați extratereștri. Pentru o perioadă lungă de timp religia a refuzat recunoașterea formelor de viață extraterestre. Odată cu venirea lui Papa Francisc lucrurile par să ia o întorsătură incredibilă.
 
José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican susține că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu și existența vieții extraterestre. Acesta a susținut în cadrul conferinței că
"așa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, așa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viață, unele mult mai inteligente decât noi".
În viitorul apropiat oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i cunoaște pe frații noștri extratereștri, scrie efemeride.ro.
 
Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno este de părere că extratereștri există și că ei nu vor veni cu gânduri rele, ci vor fi salvatorii omenirii. Atunci când vor ajunge pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic și societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieții, dar și a lui Dumnezeu.
 
Mulți oameni sunt de părere că Vaticanul cunoaște mai multe lucruri despre viața extraterestră, cât și despre creație, dar din motive lesne de înțeles le-a ascuns până în prezent.
 
Începerea unei noi ere presupune ca aceste informații să fie făcute publice pentru pregătirea aoemnilor pentru momentul în care adevărul va fi spus.
 
- See more at: http://www.dcnews.ro/teoria-care-contrazice-totul-vaticanul-pregate-te-popula-ia-pentru-intalnirea-cu-extratere-trii_440699.html#sthash.CHj5WVcn.dpuf
====================================================
===============================================================
=====================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: