Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

miercuri, 9 februarie 2011

UFO over Jerusalem Israel, Jan 28, 2011OZN deasupra Muntelui Templului din Ierusalim
Globul de lumină care a coborât, a planat şi apoi a dispărut deasupra Muntelui Sionului - mai precis, chiar deasupra moscheii al-Aqsa, al treilea loc sfânt al Islamului - a reuşit să-i contrarieze pe toţi.
Asta pentru că fenomenul produs săptămîna trecută a fost surprins din patru unghiuri diferite de oameni care nu se cunosc, ceea ce scade probabilitatea unui fals.

Pe Internet fac furori mai multe înregistrări ale unui fenomen care ar putea fi primul OZN surprins deasupra Ierusalimului.
Ipotezele vehiculate pînă acum vorbesc fie de dovada incontestabilă a existenţei inteligenţei extraterestre, fie de un prototip ultrasecret al armatei israeliene, fie - aceasta fiind opinia mistciilor evrei - de apariţia zeului iudaic Elohim. Cert e că, dacă e un fals, aceasta a fost foarte bine regizat.
Evenimente UFO remarcabile.
Personal, inclin sa cred ca cele doua evenimente UFO, UTAH si JERUSALEM,
 sunt interdependente!
Le uneste: Obiectul UFO, nonmaterial, de esenta mai degraba energetica!
Sacralitatea locurilor survolate!!
Timpul care se apropie!
Doomsday?
Disclosure of UFO's, ET's, ET technology?
Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: