Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 28 februarie 2011

15 februarie 2011. Avem probleme mult mai grave, oameni! Attack of the Sun !

Nici Soarele nu ne mai rabda!
Pamantul, nici atat!

Un val uriaş de particule a fost proiectat în spaţiu cu 500 km/s, ceea ce înseamnă că efectele acestui adevărat tsunami solar se vor resimţi asupra noastră atât astăzi cât şi mâine.
 Fenomenul a fost înregistrat în dimineaţa zilei de 15 februarie 2011 de observatorul Dinamicii Solare al NASA şi pare a fi, cea mai puternică explozie solară din 2006 încoace. Erupţia a provocat o explozie foarte puternică de unde radio şi a produs un nor luminos încărcat cu particule din Soare. Comform NASA, pata 1158 de pe Soare a eliberat cea mai mare energie. Astfel un “flash” de radiaţii a lovit Pământul în câteva minute iar un val imens de particule este încă pe drum, călătorind cu “numai” 500 km/s.
Cantitatea imensă de particule lansată în spaţiu
poate afecta câmpul magnetic al planetei noastre,
interacţionând cu straturile ionizate ale Terrei, perturbând astfel telecomunicaţiile.
Această activitate solară poate provoaca pe Pământ spectacolul aurorelor boreale vizibile de la latitudini înalte. Soarele are un ciclu al activității de circa 11 ani. Ciclurile solare sunt numerotate din 1755, iar al 24-lea ciclu solar a început în 2008, cu un maxim în 2013, când e posibil să apară sute de pete solare. Activitatea solară va creşte continuu şi este probabil ca furtunile să se repete tot mai des, dar cu o amplitudine mai mare.
Oamenii de stiinta trag semnale!
Guvernele ... tac!
Pe Boc ... nu-l priveste!
Admin
P.S.1.: But no one expected this. In what should have been a low point in solar activity, the sun erupted in a series of massive explosions, called coronal mass ejections, or CMEs. Electrified gas clouds weighing billions of tons raced outward. Solar telescopes recorded the action … The largest emission of solar x-rays ever seen. The hottest flares, at tens of millions of degrees … And the fastest … reaching speeds clocked at six million miles per hour. The sun became a giant plasma weapon … more potent than any in science fiction … and pointed right at our home planet.
P.S.@ Atentie, Guvernanti!
Treziti-va!
Admin

Un comentariu:

 1. Americanii au închis un aeroport pentru că polul nord magnetic deviază către Rusia. Decizia a fost luată de oficialii din Tampa, statul Florida, iar avioanele vor rămâne la sol până săptămâna viitoare. Polii Pământului îşi inversează locul la un anumit interval de timp, acest fenomen având loc ultima dată acum 780.000 de ani. Procesul durează în jur de 1.500 de ani . Transporturile aeriene sunt afectate pentru că sistemele de navigare ale avioanelor folosesc polul nord magnetic ca punct de referinţă.

  Oamenii de ştiinţă credeau până de curând că inversarea polilor magnetici ai Pământului are loc la întâmplare. Cu toate acestea, o echipă de fizicient italieni a studiat mai atent proprietăţile statistice ale apariţiei acestor inversiuni în timp şi au descoperit că nu sunt întâmplătoare, ci seamănă cu statistica cutremurelor.

  În timpul unei inversiuni a polarităţii, polul nord magnetic al Pamântului devine polul sud, şi invers. În timpul ultimilor 160 de milioane de ani au avut loc sute de asemenea inversări, ultima acum 780.000 de ani. O inversare completă durează câteva mii de ani şi are consecinţe îngrijorătoare care includ punerea în dificultate a păsărilor migratoare sau a altor animale (precum rechinii) şi posibila expunere a Pământului la razele cosmice. Razele cosmice sunt în mod normal respinse de câmpul magnetic al Pământului, însă în timpul inversării, la un moment dat, câmpul magnetic devine zero.

  Oamenii de ştiinţă înţeleg foarte puţin în ce constă efectiv mecanismul cauzal din spatele acestor inversări şi până de curând ideea cea mai răspândită era că au loc la întâmplare. Cu toate acestea, Vincenzo Carbone şi colegii săi de la Universitatea Calabria au descoperit că secvenţa de inversări ale polarităţii nu este descrisă de o distribuţie de probabilitate Poisson, specifică proceselor aleatoare, ci de o distribuţie Lvy - o distribuţie de probabilitate care caracterizează prezenţa unor efecte de "memorie". Cu alte cuvinte, inversările de polaritate nu sunt independente unele de celelalte, ci sunt corelate.

  http://www.antena3.ro/high-tech/americanii-au-inchis-un-aeroport-din-cauza-ca-polul-nord-magnetic-deviaza-catre-rusia-116434.html

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: