Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

sâmbătă, 26 februarie 2011

January 8, 2011. Triple Sun Over China!


A “triple sun” was spotted in Northeast China, above Changchun, the capital of Jilin Province, on Jan. 8. Two smaller suns were visible on either side of the main sun, each one-tenth in size of the main sun, with a circular and rainbow-like halo around the main sun and a strong light on top.
Un fenomen inedit s-a putut vedea pe cer în provincia chineză Jilin, aproape de Changchun, în dimineaţa zilei de 8 ianuarie 2011. După cum era normal un singur soare trebuia să răsară dar spre surprinderea tuturor trei sori au răsărit.

După relatările localnicilor nu este vorba de o iluzie optică sau un trucaj ci soarele din sistemul nostru solar şi-a făcut apariţia pe cer alături de alte două planete gemene. Specialiştii chinezi susţin că este vorba de “soarele fantoma“, un fenomen astronomic foarte rar întâlnit, cauzat de refracţia atmosferei. Refracţia atmosferică s-a datorat cristalelor de gheaţă care formează norii aflaţi la înălţimi mai mari, des întâlniţi în timpul iernii, numiţi nori cirrus.
Nu este pentru prima dată când apare acest fenomen al “soarelui fantoma” pe cerul Chinei. Pe 26 iulie 2010 au mai fost zăriţi cei trei sori în zona Leshan din provincia Sichuan. Problema apare la ultima configuraţie când cei trei sori au apărut într-o formă bizare de triunghi care nu se mai poate explica prin teoria de “soare fantoma“. Doar atunci când cei trei sori sunt aliniaţi atunci se poate explica iluzia cu ajutorul teoriei soarelui fantomă.

Cultura chineză considera că un “triplu soare” este semnul ceresc care prevesteşte fenomene sociale semnificative. Oare acest fenomen să aibă o semnificaţie sau este doar o iluzie optică?
CHINA.
O civilizatie multi-multimilenara!
Mult prea ENIGMATICA pentru noi. Restul lumii.
Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: