Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 7 martie 2011

Cometa Elenin vs HAARP ! Vine comeata, don' General! Generalul Emil Străinu, a luat-o pe aratura!

Dezastru in Haiti dupa un cutremur de magnitudine 7: sute de cladiri daramate si mii de morti!
In urma cutremurului a fost emisa o alerta de tsunami. Declaratiile despre cutremur sunt foarte putine in momentul de fata, dar se pare ca acesta a fost dezastruos. Se vorbeste despre mii de morti si sute de cladiri daramate.


Informatii de ultima ora despre ceea ce e numit deja un adevarat dezastru: cutremurul cu magnitudinea 7 din insula Haiti, cel mai violent seism inregistrat in zona! Replicile au fost, la randul lor, de mare instensitate: una a avut magnitudinea 5,5, iar o alta 5,9 pe scara Richer! Epicentrul a fost localizat la o adancime de numai zece kilometri si la o distanta de 16 de kilometri de capitala Port-au-Prince. (...)

Statul Haiti are 10 milioane de locuitori, dintre care peste doua milioane traiesc la Port-au-Prince si in imprejurimi. 80% dintre locuitorii orasului traiesc cu numai 2 dolari pe zi, iar infrastructura capitalei este dezastruoasa. Dificultatea de a se ajunge la oamenii afectati si fragilitatea cladirilor ar putea creste bilantul pagubelor umane si materiale.
Sursa: http://www.agenda.ro/!
____________________
Informatie corecta, profesionista!
____________________
Nenorocirea din Haiti a fost provocată de «arma cutremurului»?
Articol semnat de Sorin Golea
La universitatea din oraşul austriac Innsbruck a izbucnit o polemică ştiinţifică, după ce politologul Claudia von Werlhof a avansat intr-un interviu teza conform căreia cutremurul din Haiti ar fi fost provocat artificial de către americani, afirmaţiile ei creand un uriaş scandal. Conducerea universităţii cu pricina a acuzat-o pe Werlhof că vorbeşte ce nu trebuie. Libertatea vă prezintă câteva date importante despre aceste arme geofizice, aşa cum sunt ele cunoscute în mediile militare şi de apărare civilă din România.


În 12 ianuarie, statul Haiti a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter. A fost cel mai puternic seism care a lovit cea mai săracă ţară din zona Americii Centrale în ultimii 200 de ani. Acest cataclism a fost urmat de alte cutremure puternice în Asia şi, în special, de unul de 8,8 grade Richter în Chile. Presa a anunţat zeci de mii de morţi şi răniţi şi pagube materiale imense ca urmare a acestor cataclisme izbucnite brusc în ianuarie şi februarie 2010. Săptămâna trecută, o ştire senzaţională a redeschis perspectiva asupra cutremurelor fără precedent din 2010.

Politologul austriac Claudia von Werlhof a afirmat că în cadrul proiectului HAARP (un amplasament de cercetare american, situat la nord-est de Gakona, în Alaska) sunt create maşini care pot provoca mari cutremure artificiale. (...)

Generalul Străinu: «Este foarte posibil»

“Studiind diferite tipuri de catastrofe naturale petrecute în ultimele decenii pe mapamond, specialiştii au ajuns la concluzia că unele dintre acestea nu pot fi explicate. Statistic, s-a dovedit că cel puţin câteva dintre ele aveau o probabilitate zero de a se produce la locul şi la momentul când au fost semnalate ca fiind declanşate din cauze naturale. Singura explicaţie plauzibilă, certificată deja, e intervenţia omului. Numele purtat de acest tip de catastrofe este «război geofizic». Iar arma numită HAARP este o realitate şi este foarte posibil să fi fost folosită în Haiti”,
 ne-a spus generalul Emil Străinu.

Pe de altă parte, trebuie să menţionăm că trupe americane transportate cu elicopterul au ocupat poziţii în locuri strategice din Port-au-Prince, capitala statului Haiti, la o săptămână după cutremur.

Americanii au susţinut că trebuie să securizeze operaţiunile umanitare destinate ajutării populaţiei aflate în criză. (...)

Ultima oră. Chile s-a zguduit din nou ieri

Un nou cutremur de 5,1 magnitudine pe scara Richter a zguduit, ieri, centrul statului Chile. Seismul s-a produs la ora locală 9.44, în regiunea Araucania. Epicentrul a fost localizat la 90 kilometri est-nord-est de Temuco, la o adâncime de 56,1 kilometri.

Cutremurul a fost resimţit şi în capitala Santiago şi în oraşul Valparaiso. Mai mult, acesta a fost urmat, la numai două ore, de o altă replică, cu o magnitudine de 7,2 garde, epicentrul acesteia fiind situat la 110 kilometri vest de Rancagua şi la 140 kilometri sud-vest de Valparaiso. Alte două replici, de 6,9 şi 6 grade pe scara Richter, au avut loc la scurt timp. Autorităţile au emis imediat o alertă de tsunami. Până la închiderea ediţiei nu au fost raportate victime.
Sursa: Libertatea.ro
__________________
Un colaj de informatii, iar don' General Strainu, isi da cu parerea!
__________________
Cutremur de 8,8 grade in Chile, alerta de tsunami
Un cutremur cu magnitudinea de 8,8 grade Richter s-a produs simbata dimineata in Chile. Autoritatile au anuntat alerta de tsunami care vizeaza Chile, Peru si Ecuador.


Potrivit institutului american de geofizica (USGS), cutremurul a avut magnitudinea 8,3 si s-a produs la o adancime de 59,4 kilometri, la ora locala 3.34 (8.34 ora Romaniei). Epicentrul a fost la 320 de kilometri sud-vest de capitala Santiago de Chile si la 100 de kilometri nord-nord-vest de Chillan.La Santiago de Chile au fost inregistrate pene de curent, iar cladirile s-au zguduit aproape 30 de secunde.

Deocamdata nu au fost anuntate pagube sau victime.
USGS foloseste scara magnitudinii de moment pentru a masura intensitatea unui cutremur. Pe aceasta scara un cutremur cu magnitudinea 6 este considerat puternic.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 a lovit, vineri, si Insula Okinawa din Japonia. Cutremurul a durat 15-20 de secunde si s-a produs la o adancime de 29 km de nivelul marii. (...)

UPDATE: Potrivit CNN, energia degajată de cutremurul de 8,8 grade produs sâmbătă în Chile este de circa 64 de ori mai mare decât cea a seismului din 12 ianuarie, din Haiti, care a avut magnitudinea 7.


UPDATE, duminica: 400 de morti si doua milioane de sinistrati in Chile, dupa seismul cu magnitudinea 8,8

Unul dintre cele mai violente seisme din ultimul secol a provocat moartea a cel putin 400 de persoane si a lasat doua milioane de sinistrati, sambata, in Chile, ducand la emiterea de alerte de tsunami in Japonia, relateaza AFP. Cutremurul a fost urmat de peste 70 de replici, unele cu avut magnitudinea peste 6. (...)
Sursa: http://www.agenda.ro/!
Ca opinie personala ... eu zic ca suntem in grafic!
 Vine comeata, don' General!
Din pacate si nenorocire, a tuturor!
Este vadit ca ceva se intampla!
Dar ... don 'General Străinu ...
Nu credeti? Daca vine TOTUSI ... comeata ...
- cu nume atat de frumos -
ELENIN
Admin

7 comentarii:

 1. Lăsând puţin la o parte subiectul cometei trebuie să nu scăpăm din vedere faptul că în fosta URSS şi probabil şi în USA au fost testate cu succes "arme geofizice", arme care genereză unde de joasă frecvenţă (similare celor eliberate atunci când se produc seisme)...Să nu mai vorbim de exploziile "dirijate" produse de încărcături nucleare ş.a. Elemente şi modele matematice privind aceste aspecte sunt tratate (până la un anumit nivel-se subînţelege de ce) într-o carte scrisă de Lavrantiev&Chabat: "Modele matematce şi efecte hidrodinamice", tipărită de editura MIR.
  CuLiţâ eleftricianu+matematicianu

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu te contrazic ....
  Nu iese fum ... fara un pic de FOC!
  Admin
  P.S.: Bine ai venit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Revin, revin şăfu câ cini sî ţînâ becu dacâ amu-i Puiac suparat, ori poati-i...gripat!

  RăspundețiȘtergere
 4. Măi băieţ ie luaţ di videţ:
  http://www.youtube.com/watch?v=ydTiwd0UT68

  RăspundețiȘtergere
 5. NUmele este: ELENIN.
  In rest, oricine, poate specula orice!
  Problema este alta,dar ... mai dificila pt.unii pusi pe glume!

  RăspundețiȘtergere
 6. despre razboaiele climatice a auzit cineva? cutremurele artificiale sunt produse de multi ani, zeci de ani, pe considerente economice, concurenta,
  seceta indusa ca sa se consume doar dintrun anumit loc, cutremur idem.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: