Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

miercuri, 23 martie 2011

23 martie 2011. Radiaţiile din Japonia ajung astăzi deasupra Europei

Norul readioactiv de la centrala nucleară de la Fukushima a ajuns deasupra Europei. Primele particule radioactive au fost depistate în Islanda aseară, urmând să ajungă deasupra teritoriului Franţei în cursul acestei zile.


Reprezentanţii Agenţiei de Securitate Nucleară, precum şi cei ai Comisiei de Cercetare şi Independente privind Radioactivitatea au precizat că norul radioactiv a ajuns noaptea trecută în nordul Europei, deasupra Islandei. Oficialii, citaţi de publicaţia franceză Le Monde, au mai menţionat că norul va ajunge astăzi deasupra Franţei. (V.M.)


Cutremur ... zile favorabile!
In razboi ... am intrat!
Radiatiile ... vin!
NO COMMENT.
Admin

2 comentarii:

  1. Norul cu particule radioactive, provenit de la centrala atomica Fukushima, grav avariata de cutremurul si tsunami-ul din 11 martie, face inconjurul globului. Dupa ce a traversat Pacificul, dus de vant, si a trecut de teritoriul SUA, a ajuns peste Atlantic, marti a fost deasupra Islandei, miercuri tranziteaza Franta. Ajunge si in Romania?

    Islanda a fost prima tara europeana unde sunt detectate particule radioactive despre care se crede ca provin de la Fukushima: specialistii au afirmat ca nivelul radiatiilor este extrem de scazut si nu reprezinta niciun fel de pericol pentru oameni.

    Norul radioactiv emis de centrala de la Fukushima urmeaza sa ajunga miercuri pe cerul Frantei, dar riscurile existentei unor reziduuri radioactive sunt "neglijabile" si nu vor avea "niciun impact" asupra sanatatii, ne dau asigurari Agentiei de Securitate Nucleara si Comisiei de cercetare si Informatii independente privind Radioactivitatea, transmite HotNews.

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: