Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 22 martie 2011

Se cutremura si Romania zilele acestea? Specialistii ne spun: zile favorabile!

Marti, 22 03 2011

Toader Victorin, seful laboratorului de avertizare seismica de la Institutul Roman de Seismologie Aplicata, sustine ca in aceste zile s-ar putea sa se simta "un cutremur mic" in zona Vrancea.

Specialistii sunt de parere ca in zilele urmatoare este posibil sa se produca un seism, dar nu de intensitate mare, iar acest cutremur va avea loc in zona Vrancea.

"Exista o perturbatie in seismicitatea vranceana incepand cu luna noiembrie, un ritm intens fata de perioada anterioara.

Ne duce cu gandul la un nivel seismic mai important, un maxim de 5,3 pe scara Richter. Zilele astea sunt critice. Azi si maine sunt zile favorabile pentru altfel de cutremur care e mic, dar se simte",
 a spus Toader Victorin, seful laboratorului de avertizare seismica de la Institutul Roman de Seismologie Aplicata, citat de realitatea.net.

Teritoriul judetului Vrancea corespunde celei mai active zone seismice din tara noastra sau chiar din sud – estul Europei.

Activitatea seismica din zona Vrancea isi are originea in existenta pe teritoriul Romaniei a trei blocuri rigide - placa est - europeana, subplaca moesica si subplaca intra - alpina ( sectorul transilvanean ) si a liniamentelor tectonice, cu dimensiuni continentale, care le separa.
Fii reporter http://www.agenda.ro/!

Hmmm ....
Nu trebuie sa intram in panica, dar e bine sa constientizam!
Ce spunea D-l dr Marmureanu???
Iar ceva mai in urma ....
Iar cand o fi sa crape, crapa!
Pamantul, desigur!
Ceva, ceva ... parca  spuneau si specialistii rusi:
Admin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: