Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 17 aprilie 2011

21 mai 2011. ZIUA JUDECĂŢII ?! Ziua in care incepe Sfarsitul Lumii ?!

Adevar sau Paranoia ?!
Goana dupa SENZATIONAL, a explodat si in mass-media din Romania.
Mii si mii de oameni, in fierbere. Asteapta Ziua Judecatii de Apoi,
 "ziua trîmbiţei şi a strigării".
- 21 mai 2011 -

Conform credințelor creștine, Judecata de Apoi sau Ziua Domnului este ziua în care Isus Hristos va judeca toți oamenii care au trăit vreodată. Ea va urma Învierii Morților și celei de-a doua veniri a lui Isus Hristos (conform Apocalipsa 20:12–15).

In varsta de 88 de ani, Harold Camping a analizat Biblia vreme de aproape 70 de ani si considera ca a dezvoltat un intreg sistem matematic prin care sa interpreteze profetiile incifrate in paginile Cartii Sfinte. Intr-o noapte, acum cativa ani, barbatul, de formatiune inginer, a executat calcule si a fost uluit de ceea ce e descoperit: si anume ca
El a reusit sa convinga multi oameni sa plece impreuna, cu caravanele prin America. Camping se adreseaza zilnic adeptilor sai prin intermediul Family Radio , o organizatie radiofonica religioasa, finantata din donatiile ascultatorilor. Potrivit acestuia, evenimentele din Japonia, Noua Zeelanda si Haiti sunt mesageri ai venirii zilei Judecatii de Apoi.
Harold Egbert Camping, este un autor crestin , de emisiuni radio religioase si presedinte al retelei de emisii evanghelice Family Radio ,
din California , SUA.

Prima profetie se bazeaza pe textul biblic din Geneza 7:4:
"Dumnezeu i-a spus lui Noe: In sapte zile voi trimite ploaie pe pamant timp de 40 de zile si 40 de nopti, iar in potop vor disparea toate creaturile de pe fata pamantului".
Cand Dumnezeu s-a referit la cele sapte zile dinaintea potopului - "pentru ca pentru Dumnezeu o zi este ca o mie de ani" - profetia traduce cele sapte zile, in 7000 de ani. Potopul, ar fi avut loc in 4990 i.H, iar cei 7000 de ani se implinesc chiar in 2011, pentru ca nu exista anul 0.
A doua profetie se refera la semnificatia numarului de zile de la Rastignire pana la data de 21 mai 2011.
Sunt 722.500 de zile intre aceste doua date. 722.500 este un numar cu o semnificatie aparte, pentru ca este compus din numerele 5x10x17x5x10x17.
5 semnifica rascumarare, 10 inseamna finalizare, iar 17 inseamna Rai.
Numerele reprezinta ziua rascumpararii (5), era crestina (10) si urcarea la cer (17).
Numaratoarea nu ia in calcul zilele de sambata si duminica.
In Los Angeles, si multe alte locuri, exista numeroase reclame care anunta inceputul sfarsitului apocaliptic al lumii,

iar altele ... chiar The End.

Campania ... continua!

Vom trai si vom vedea, ce si cum va mai fi!


 BIBLIA, Matei 24:
Matei 24:1 La ieşirea din Templu, pe când mergea Isus, ucenicii Lui s-au apropiat de El ca să-I arate clădirile Templului.
Matei 24:2 Dar Isus le-a zis: „Vedeţi voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu va rămâne aici piatră pe piatră care să nu fie dărâmată.”
Matei 24:3 El a şezut jos pe Muntele Măslinilor. Şi ucenicii Lui au venit la El la o parte şi I-au zis: „Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucruri? Şi care va fi semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului acestuia?”
Matei 24:4 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva.
Matei 24:5 Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Şi vor înşela pe mulţi.
Matei 24:6 Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.
Matei 24:7 Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume.
Matei 24:8 Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.
Matei 24:9 Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi şi vă vor omorî; şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu.
Matei 24:10 Atunci mulţi vor cădea, se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii.
Matei 24:11 Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi.
Matei 24:12 Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.
Matei 24:13 Dar cine va răbda până la sfârşit va fi mântuit.

4 comentarii:

 1. Nu vine că io-s născut pe 21 mai, nu-i încă momentul...

  RăspundețiȘtergere
 2. Tot in Biblie, se spune ca: "nimeni,nu va stii clipa aceea". Asa ca, sa stam linistiti ca multi Nostradamusi din astia, au tot umplut lumea de prevestiri apocaliptice si nu s-a intamplat nimic!
  S-auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sincer eu nu cred in aceasta poveste ca si in Biblie zice ca : "Multi voor lua numele meu" si asa si este toti desteptii spun ca va veni sfarsitul lumii in 21 Martie . zice ca nici Fiul ( Isus HristS) nu va sti ceasul cand va veni acea vreme decat Tatal (DUMNEZEU)

  RăspundețiȘtergere
 4. cred in sfirshitul lumii ,dar numai nu vreau sa cred ca e pe 21 05 2011...intradevar numai D-zeu le stie pe toate. CRED CA NU FACE SA RETRAIM SA NE FACEM APOCALIPSA SINGURI,SAU GANDURI NEGRE .CURAJ...

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: