Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 23 august 2011

Cutremur! Se zguduie serios America! Pentagonul, evacuat! UPDATE. Se cutremura si Peru, Brazilia


Un seism cu magnitudinea de 5,8 a avut loc marţi după-amiază la Washington DC, informează CNN. Mai multe clădiri importante, inclusiv Pentagonul, au fost evacuate.

Potrivit martorilor, clădirile din New York şi Washington DC s-au mişcat câteva zeci de secunde, iar oamenii au intrat în panică.

Potrivit Institutului american pentru Fizica Pământului (USGS), epicentrul seismului revizuit la 5,9 a fost în statul Virginia, la aproximativ 100 de kilometri de
Washington DC.

Seismul a fost resimţit în Philadelphia, Pennsylvania, New York, inclusiv pe insula Martha's Vineyard (Massachusetts), unde familia preşedintelui Barack Obama este în vacanţă.

Serviciile companiilor de telefonie din New York au fost afectate temporar de cutremur.


Pentagonul, sediul Departamentului Apărării, a fost evacuat.
"Când clădirea a început să se mişte violent, sute de persoane au început să ţipe ", a declarat corespondentul CNN Barbara Starr.
Sursa: Mediafax.ro

==============
UPDATE
 Se cutremura si Peru, Brazilia
24 august 2011, ora locala 12:46
(20.46, ora României)
==========================


Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 s-a produs miercuri la frontiera dintre Peru şi Brazilia, anunţă Institutul american pentru Fizica Pământului (USGS). Deocamdată, nu există informaţii despre eventuale victime sau daune materiale.

Potrivit USGS, seismul de 6,8 a avut loc la ora locală 12.46 (20.46, ora României), epicentrul fiind în nordul statului Peru, la o adâncime de 146 de kilometri.
Seismul s-a produs la 80 de kilometri de oraşul peruan Pucallpa şi la 200 de kilometri de localitatea braziliană Cruzeiro do Sul.
Sursa: Mediafax.ro
==================

5 comentarii:

 1. ROMANIA. Cutremur de 3,8 grade la Marea Neagra.
  Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade s-a produs pe litoralul Marii Negre la 12 km de Mangalia si 50 km de Constanta. Sesimul s-a produs la ora locala 22:59 la o adancime de 2 km, potrivit Institutului European de Seismologie.

  RăspundețiȘtergere
 2. UPDATE. Cutremur de 7 grade in Peru.
  Un cutremur cu magnitudinea de 7 grade s-a produs miercuri in nordul statului Peru, intr-o zona izolata din regiunea amazoniana, anunta Reuters. Cutremurul s-a resimtit in capitala Lima, precum si in tara vecina Brazilia. Nu au fost raportate deocamdata victime sau pagube materiale. La scurt timp de la producerea seismului, s-a inregistrat o replica cu magnitudinea de 5.3 grade.

  RăspundețiȘtergere
 3. Vom sti din timp ca sfarsitul se apropie? Cum vom recunoaste acest sfarsit al lumii? Care sunt semnele vremurilor de la sfarsitul lumii?

  Raspuns: Matei 24:5-8 ne ofera informatii importante care ne ajuta sa discernem ceea ce se va intampla in vremurile sfarsitului lumii: “Fiindca vor veni multi in Numele Meu, si vor zice: ‘Eu sunt Hristosul! Ii vor insela pe multi. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciumi. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor.

  Cresterea numarului de falsi mesia, inmultirea razboaielor, foametei, plagilor si dezastrelor naturale “ acesea sunt “semnele vremurilor de sfarsit. Chiar si in acest pasaj, iata, primim un avertisment. Nu trebuie sa fim amagiti (Matei 24:4), intrucat aceste lucruri sunt doar inceputul durerilor (Matei 24:8), sfarsitul urmand sa se intample mai tarziu (Matei 24:6).

  Multe persoane interpreteaza aceasta prin aceea ca fiecare cutremur de pamant, fiecare criza politica si fiecare atac asupra poporului Israel reprezinta semne sigure ca sfarsitul lumii este foarte aproape. Cu toate ca intr-adevar astfel de evenimente fac parte din categoria semnelor sfarsitului lumii, totusi ele nu sunt in mod necesar semne ca sfarsitul lumii a si venit.

  RăspundețiȘtergere
 4. Apostolul Pavel a avertizat asupra faptului ca zilele de pe urma se vor caracteriza printr-o crestere marcanta a invataturilor false: “Dar Duhul spune lamurit ca, in vremile din urma, unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor (1 Timotei 4:1). Ultimele zile ale pamantului sunt descrise ca “vremuri periculoase datorita cresterii caracterului pacatos si plin de rautate al oamenilor si datorita faptului ca oamenii se vor impotrivi in mod vadit adevarului biblic (2 Timotei 3:1-9; cititi de asemenea 2 Tesaloniceni 2:3).

  Alte semne posibile includ reconstructia unui templu de inchinare evreiesc in Ierusalim, cresterea ostilitatii impotriva Israelului precum si orientarea lumii catre o singura guvernare, mondiala.

  RăspundețiȘtergere
 5. Judecata de apoi...fiecare s-ar bucura sa o dobandeasca! 99,9% interpreteaza aceasta judecata ca fiind facuta de o terta persoana...va spune radu ca va fi o ''judecata'' personala facuta de chiar persoana in cauza!

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: