Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 27 mai 2012

Grecia, in colaps! Euro, se prabuseste! Unii, care asteapta Apocalipsa, stau si se uita! Doar Marea Britanie stie ce vrea, are un plan, si ia masuri!


ŞOCANT. Marea Britanie face public planul său pentru prăbuşirea euro.
Cum va fi afectată România


Marea Britanie continuă să joace un rol ambiguu în UE: rămâne membru al Uniunii, dar se comportă ca şi când legislaţia comunitară nu o priveşte.

În condiţiile în care liderii celorlalte state puternice ale UE se feresc măcar să ia în discuţie posibilitatea prăbuşirii monedei europene, Guvernul britanic face public faptul că are un plan clar pentru cazul renunţării la euro.


Theresa May, ministrul de Interne al Marii Britanii a declarat,
într-un interviu pentru cotidianul britanic The Telegraph, că planul prevede stoparea completă a migraţiei forţei de muncă, cu scopul de a preveni un val de refugiaţi din Grecia şi alte state europene care vor fi cel mai afectate de dezastrul financiar.

Ieşirea Greciei din zona euro ar putea însemna, implicit, falimentul ţării, ceea ce ar conduce la milioane de concedieri-instant. Criza se va extinde rapid în ţările vulnerabile precum Spania, Irlanda, Portugalia. Marea Britanie, care nu a aderat la moneda unică europeană, este văzută ca un loc de refugiu ideal, pentru că economia sa nu ar fi afectată atât de mult de prăbuşirea euro.

Semne ale adâncirii crizei au venit chiar vineri, dinspre Spania, unde Catalonia a cerut sprijin financiar guvernului de la Madrid. Se aude şi că banca spaniolă Bankia ar avea nevoie de un împrumut urgent de circa 19 miliarde de euro.
Sursa:

=======================================================
=====================
=========
P.S.: Am ales acest articol din mass-media romaneasca,
usor tendentios (rautacios) la adresa Marii Britanii,
tocmai pentru a demonstra faptul ca in Romania,
mass-media si PUTEREA nu inteleg,
nu vor sa inteleaga
ADEVARUL.
Politicienii, in frunte cu Presedintele Basescu,
sunt rupti de realitate, de ce vrea si spune poporul.
Niciodata nu au cerut parerea celor multi, in ce priveste UE.
Au luat decizii intotdeauna, din pozitia ca asa au vrut "muschii lor".
S-a justificat ca poporul nu este informat, nu stie care este binele si ce trebuie facut.

Apoi, in versetul urmator, El spune:
Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul (v. 6). (...) Se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure pe alocuri (v. 7). Din nou razboaie, foamete, cutremure ... Si zice: Dar toate acestea sunt inceputul durerilor (v. 8).

Din Semnele timpului, semnele vremurilor!
Capitolul 24 al Evangheliei dupa Sfantul Matei.
===========================================
Orice asemanari cu prezentul, sunt pure intamplari!
Orice discutii pe marginea acestora, simple speculatii!
Fiecare sa gandeasca, dupa cat il duce mintea!
Vom trai si vom vedea!
Admin

3 comentarii:

 1. Multă lume se întreabă cum a ajuns Grecia "pe marginea prăpastiei", cum se exprima ieri preşedintele ţării, Carolos Papoulias. Povestea a început cu mulţi ani în urmă printr-un contract nescris între Grecia şi Germania, căreia i s-au alăturat ţările scandinave.

  Înţelegerea era următoarea: voi veniţi să faceţi turism în insulele noastre paradiziace, timp în care noi cântăm la bouzouki şi facem datorii fără noimă. Fiecare parte s-a ţinut de cuvânt. Nordicii au umplut plajele însorite ale Greciei, în vreme ce statul elen s-a împrumutat din greu. De ce? În anii '80 şi '90, socialiştii din Pasok, aflaţi la putere, au recrutat masiv funcţionari publici în rândurile lor şi au creat slujbe bine plătite pentru clientela de partid. Politicienii corupţi şi evazioniştii fiscali s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie.

  Aceeaşi politică a fost urmată, în anii 2000, de conservatorii din Noua Democraţie, care atunci când au venit la guvernare au promis asanarea finanţelor publice. Ei au fost însă înfrânţi în toamna trecută, "petele" lor fiind corupţia şi nepotismul. Au venit la guvernare socialiştii, de la care se aşteaptă salvarea, numai că în fruntea bucatelor este acelaşi Pasok, care, cu numai 5 ani în urmă, a fost alungat de la putere de electorat, tocmai din cauza corupţiei şi scandalurilor în care fusese implicat. Pasok - Noua Democraţie, două faţete ale aceleiaşi monede.

  Rezultatul? "Sectorul public trage economia în jos şi ne împiedică să ne dezvoltăm", declara ministrul grec de Finanţe, Georges Papaconstantinou. În Grecia, nimeni nu vedea cât de repede se apropie dezastrul, şi este de înţeles: totul era făcut pentru a cumpăra voturi şi a asigura pacea socială. Cu totul de neînţeles este de ce tehnocraţii de la Bruxelles au închis ochii şi au continuat să furnizeze Greciei generoase fonduri pentru dezvoltare, fără să verifice cum sunt utilizate.
  gandul.info/România, pe urmele Greciei.
  Postat la: 06.05.2010

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hmmm.....
   Ce spuneti de niste asemanari?
   Parca si in Romania cam tot asa a fost cu clientela politica, politicieni corupti (inclusiv la mare vedere), evazionisti fiscali de la mic la mare si foarte mare, scandaluri care au curs rau/fluviu ... si ce daca! Belim ochii, si asteptam Apocalipsa!

   Ștergere
  2. Sa nu uitam imprumuturile!
   Politica mai mult decat criminala a imprumuturilor si cheltuirea acestora pe proiecte de rasu'plansu' (care de fapt au tradat doar interesul de a-si recupera "parandaratul", comisoanele uriase). Nimeni nu da socoteala, nimeni nu justifica gestiunea guvernarii, cheltuirii banului public! Sa nu ne miram ca vom intra si noi, printre primii, direct in STAREA DE FALIMENT! Abia atunci, va beli ochii tot romanul!

   Ștergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: