Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

vineri, 2 noiembrie 2012

21.12.2012. Apocalipsa, vezi Doamne, interpretată de un călugăr tibetan. Feriţi-vă de proorocii mincinoşi! UPDATE! Oracolul din Shambala!

 
Potrivit unei interpretări date de un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.
 
Potrivit călugărului tibetan, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor total inutilizabile. Informația a fost transmisă și cercetătorilor de la NASA.
 
”Aceasta este starea spaţiului în care se stinge şi nu poate fi distribuită nici un fel de energie, în care obiectele nu posedă cîmpuri electromagnetice. Acest fapt nu trebuie să ne sperie, nici măcar să nu ne neliniştească”, a avertizat călugărul.
 
Întunericul va fi însoţit de fulgere masive din spaţiu, de fascicule de lumină iluzorii şi va dura aproximativ trei-patru zile. Apoi, lumina soarelui va apărea din nou.
 
”Animalele vor presimţi sosirea întunericului cosmic şi se vor ascunde în vizuini. Oamenii din oraşe nu vor simţi acest lucru şi se va crea panică, mulţi dintre ei îşi vor pierde minţile. Aproximativ 10% din populaţia umană ar putea pieri”, a estimat lama tibetană.
 
Oracolul Shambalei a dat şi câteva recomandări pentru locuitorii Pământului:
 
1. Trebuie să vă pregătiţi pentru această schimbare de cicluri, să finalizaţi toate afacerile din 2012, să nu începeţi altele noi, achitaţi datoriile.
 
2. Pe 20.12.2012 luaţi-vă copiii, toate documentele, bani cash şi ieşiţi din oraş în mijlocul naturii. Pregătiţi rezerve de produse alimentare pentru două luni, pentru că reţelele de energie electrică vor fi restabilite după o lungă perioadă de timp.
 
3. Trebuie să aveţi în casă rezerve de apă, lemne pentru sobă şi lumânări pentru iluminat. Este necesar să aveţi sobă în casă, pentru că, din 21.12.2012, energia nu va mai trece prin firele electrice.
 
4. Comunicaţiile şi televiziunile se vor afla în colaps general. În timpul “zilelor întunericului” trebuie să astupaţi geamurile cu materiale întunecate, să nu priviţi prin ele, să nu ieşiţi afară. Dacă veţi avea nevoie să ieşiţi, nu mergeţi prea departe , vă puteţi pierde, pentru că nu vă veţi vedea nici propriile mâini.
 
5. După apariţia luminii nu vă grăbiţi să vă întoarceţi în oraş, mai bine să rămâneţi în natură o perioadă sigură.
 
Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet. (Sursa: Antena 3)
 
 
==============================
====================
 
 
Feriţi-vă de proorocii mincinoşi!
Noul Testament. SFÂNTA EVANGHELIE DUPĂ MATEI
 
================================
 
 
05 noiembrie 2012
In Romania,
subiectul acesta este rostogolit in toata mass-media.
Azi, va prezint cum este "vazut" de postul Tv REALITATEA.NET:
 
AVERTISMENT TIBETAN: 10% din populaţia Terrei va dispărea ÎN DOUĂ LUNI
 
700 de milioane de oameni, adică aproximativ zece la sută din populaţia Pământului, ar putea muri în mai puţin de două luni.Asta pentru că, potrivit unei avertizări făcute pentru agenţia spaţială americană NASA de un monah tibetan, pe 21 decembrie planeta va fi afectată de fenomenul "zona zero", când dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor. Drept urmare, la ora opt dimineaţa, ora Moldovei, peste Terra se va lăsa bezna şi haosul.

Potrivit predicţiilor monahului tibetan, cunoscut sub numele de Oracolul din Şambala, pe 21 decembrie Pământul va trece prin "zona zero", o stare a spaţiului în care se stinge şi nu poate să se râspândească niciun fel de energie. La fel, dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor. Timp de patru zile, bezna de pe planetă va fi străfulgerată de flash-uri de lumină iluzorie, asemenea unor fulgere.
 

Monahul tibetan vine şi cu câteva recomandări pentru zilele apocaliptice. Acesta sfătuieşte pământenii să îşi ia familia, documentele, banii şi să plece din oraş undeva la ţară. Acolo să îşi facă rezerve de produse alimentare, apă, lemne şi lumânări pentru două luni. Tibetanul cere oamenilor ca în decursul acestei perioade să închidă geamurile şi să le acopere cu jaluzele sau perdele dense. Ei nu trebuie să se uite prin ele şi să nu creadă ochilor şi urechilor şi să nu iasă în stradă. Asta deoarece în acea stare energetică a Pământului se vor auzi şi vedea lucruri care în mod obişnuit nu pot fi percepute, astfel că mulţi oameni vor înnebuni.
 
Ieşirea deplină a Pământului din "zona zero", potrivit tibetanului, se va produce pe 7 februarie 2013, când va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice. Procesul de revenire la normalitate va dura până la sfârşitul lunii martie 2013.
 
Zilele apocaliptice vor modifica radical concepţia despre lume a oamenilor care vor supravieţui, consideră Oracolul din Şambala. Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului.

http://www.realitatea.net/avertisment-tibetan-10prc-din-populatia-terrei-va-disparea-in-doua-luni_1045380.html#ixzz2BKQ9cGbn
 
 
Credibilitatea?
La purtator!

8 comentarii:

 1. Admin, Romania Megalitica
  2 noiembrie 2012, 13:56
  Vestea rea: Încă o IARNĂ GREA.
  Cea bună: Vom avea zăpadă de Crăciun.
  ====================================
  Prognoza pe trei luni prezentată de Administraţia Naţională de Meteorologie arată că sunt mari şanse să avem zăpadă de Crăciun. Se pare însă că vom avea mai multă zăpadă decât ne dorim, iar nămeţii vor produce din nou probleme serioase în multe regiuni ale ţării.

  În ultima lună de toamnă va ploua foarte mult, iar, spre final, ar putea apărea şi primele ninsori. Primele zone în care va ninge sunt cele din nordul şi nord-estul ţării, arată ANM. Temperaturile din noiembrie vor fi destul de scăzute, sub media multianuală a acestei luni.

  Decembrie aduce ninsori în toată ţara, iar ANM avertizează că vom avea din nou o iarnă foarte grea. Aceste ninsori vor fi abundente, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, când România a fost paralizată după aproape fiecare repriză de ninsoare.

  În ianuarie, cantităţile de zăpadă vor depăşi normalul în Oltenia, Transilvania şi Maramureş, zone în care ar trebui luate măsuri speciale pentru asigurarea siguranţei locuitorilor. Temperaturile vor fi foarte scăzute.

  http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/09/romani-treziti-va-ati-aflat-minunea.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Stati aproape!
  =============
  In EXCLUSIVITATE, pe acest Blog veti afla in foarte scurt timp,
  ceva cu totul special! Am gasit ... "călugărul lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei ..."!
  Din cate am vazut, nimeni nu a fost preocupat sa-l gaseasca, sa identifice sursa acestui articol, care face adevarate valuri pe net si nu numai!
  Nu veti regreta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ba da! eu am fost de exemplu foarte interesata sa verific sursa indicata, dar nu am reusit sa gasesc nimic pe google despre acel celebru calugar (a carui scrisoare a fost preluata de sursele rusesti citate de restul mass-mediei), cu exceptia, bineinteles, a aceleiasi stiri repetate la nesfarsit in RO si EN. Deci nu stiu, pana la urma, cine este si daca exista cu adevarat. E drept - nici nu am avut prea mult timp sa caut si poate nu am cautat foarte inteligent. Daca aflati ceva,...suntem doritori sa ne impartasiti si noua....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc!
   Stiam eu ca totusi... cineva este/va fi interesat!
   Ma voi bucura mult, sa stiu ca am facut o treaba buna!
   Surpriza este mare, pe masura unor asteptari... ale doar unora!
   Unii se vor supara, altii... vor rasufla usurati!
   Tineti aproape! Sunati/chemati prieteni, rude, vecini!!!
   Sa glumesc si eu, nu-i asa?

   Ștergere
 4. Dom'comisar,daca venim de pe 18 avem unde dormi?

  RăspundețiȘtergere
 5. Hai nu zau, de unde a aparut si labasarul asta de "calugar", buey !
  Cum s-ar zice, sa dea lumea iama la banci, ca sa-si plateasca datoriile !
  Iar cei care mai raman cu niscaiva firfirei, sa dea iama prin magazine si sa cumpere tot-tot !
  Basca, sa ne si caram de acasa, in natura, ca sa ne cacam la gramada ! Daca se poate, sa ne lasam locuintele neasigurate, ca oricum nu umbla hotii !

  Bue, pana mai ieri ii tot trageam cu calendarul mayasilor, care sigur stie cand vine apocalipticul !

  Unde-i popa sapca asta, frate, ca sa-i trag un cap in gura ?!

  Sa dea dracu ca din cauza lui sa-mi fac eu provizii de uischi pentru zilele alea de intuneric (ca asa vreau eu sa le petrec, adica sa ma mucific non-stop) si sa nu intram in borta aia neagra !

  Vorbim pe 22 decembrie, ascultati voi la mine, Oracolul de la Bucuresti !

  RăspundețiȘtergere
 6. Voi inca mai credeti in Mos Craciun?

  RăspundețiȘtergere
 7. o sa va arat un paragraf de mai sus :1. Trebuie să vă pregătiţi pentru această schimbare de cicluri, să finalizaţi toate afacerile din 2012, să nu începeţi altele noi, achitaţi datoriile... app cat a costat aparatura aia sa filmati in viitor:)))))))

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: