Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

vineri, 22 martie 2013

Râsu' plânsu'! In cazul in care un asteroid urias s-ar indrepta spre Pamant, un specialist NASA, consilier stiintific la Casa Alba USA, are o singura solutie: sa ne rugam!

 
Care este sfatul NASA in fata unui asteroid urias.

Sugestia lui Charles Frank Bolden Jr., administratorul NASA, in cazul in care un asteroid urias s-ar indrepta spre Pamant arata ca, din pacate, suntem descoperiti in fata unei astfel de amenintari din Cosmos:
nu putem face altceva decat sa ne rugam!
 
 
Un asteroid de peste un kilometru ar pune capat civilizatiei umane – pietroiul cosmic de numai 17 metri de la Celiabinsk a fost doar un avertisment!
 
Intoarcerea spre cele sfinte este tot ce pot face SUA sau orice alt stat de pe Pamant in prezent pentru a impiedica un asteroid sa cada pe Pamant, conform declaratiilor sustinute de Bolden in fata Comisiei parlamentare pentru Stiinta din cadrul Camerei Reprezentantilor de la Washington, noteaza Agerpres.
 
“Am fost norocosi pentru ca evenimentele petrecute luna trecuta se puteau transforma intr-o catastrofa”, a precizat si Lamar Smith, un republican din Texas si presedintele comisiei, referindu-se la meteoritul care a explodat la 15 februarie deasupra regiunii ruse Celiabinsk, provocand o unda de soc care a spart geamurile multor cladiri, ranind peste 1.500 de persoane.
 
 
Meteoritul cu pricina este cel mai mare obiect cosmic care a patruns in atmosfera terestra de la evenimentul Tunguska din 1908, cand un obiect cosmic – asteroid, cometa, ce-o fi fost – a explodat deasupra Siberiei, culcand la pamant 80 de milioane de copaci pe o suprafata de peste 2.000 de kilometri patrati.
 
Un scenariul real nu difera de realitate: ce faci cand descoperi un asteroid si mai ai doar trei saptamani pana la impact?
 
NASA a identificat si urmareste aproximativ 95% din obiectele de dimensiuni mari din apropierea Pamantului, obiecte cu diametrul de cel putin un kilometru. “Un asteroid de asemenea dimensiuni, de un kilometru sau mai mare, are capacitatea de a pune capat civilizatiei umane”, sustine consilierul stiintific de la Casa Alba John Holdren.
 
“Din informatiile de care dispunem, nu am identificat niciun asteroid care sa ameninte populatia SUA. Insa daca un astfel de asteroid ar fi insa descoperit si ar am avea doar trei saptamani pana la impact, nu ne-ar ramane decat sa ne rugam”, a precizat Charles Bolden.
 
NASA si nu numai aceasta agentie lucreaza la dezvoltarea de tehnologii care sa permita devierea traiectoriilor acelor asteroizi care ar putea reprezenta un pericol, insa in acest moment suntem complet neputinciosi impotriva unui asteroid mai mare – caderea acestuia ar avea efectul a milioane de bombe atomice!
 
 
============================================
=================================
====================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: