Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 14 martie 2013

Generalul iezuiților a devenit Papă. Avem un Papă Negru. Omul care va face ORDINE. Strategia Vaticanului de a iesi din criza! Dar… Sa nu uitam: Profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă! Apocalipsa, aiurand, vine din toate partile!

 
 
Sfantul Malachia avea dreptate! Francisc I este primul “Papa Negru” de la Vatican.
Ieri, 13.03.2013, a fost ales un nou Papă. După mai bine de o lună, perioadă în care fel de fel de speculații s-au născut cu privire la viitorul Papă, iată-ne că într-o dată dominată de cifră 13, catolicii din întreaga lume au un conducător.
 
 
După cum scriam și ieri, noul șef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care și-a ales numele de Francisc I  (nume provenit din germana veche care semnifică reprezentantul poporului franc…masoneriei) pentru a conduce Biserica Catolică.
 
Dacă facem o incursiune în timp și ne aducem aminte de profeția Sfântului Malachia este imposibil să nu știm că acesta a prevestit că cel de-al 226-lea papă va fi “negru”. Toată lumea s-a așteptat ca papa ales ieri să fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru că este de culoare. Însă nu a fost așa și toată lumea a răsuflat ușurată pentru că Sfântul Malachia s-a înșelat iar Apocalipsa se amână într-un fel sau altul.
 
Lucrurile sunt puțin mai complexe de atât pentru că Jorge Bergoglio sau Francisc I ascunde un secret important pe care toată lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuiților și conform organizării acestei societăți secrete, Jorge Bergoglio poartă titlul de general al Americii Latine. Fiecare general al ordinului iezuiților este supranumit și “Black Pope” sau ” Papa Negru“.
 

Ordinul iezuiților sau Societatea lui Iisus
 
Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodată, Superiorul general al iezuiţilor (aşa-numitul “Papa negru”, “negru” semnificând activităţile malefice, ascunse) da ordine actualului papa. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot în Roma, în apropierea Vaticanului.
Se mai spune că iezuiții superiori sunt adevărați vrăjitori, ei închinându-se lui Lucifer.  Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, a fost invitat la o “ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, în care participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.


De asemenea, se vehiculează ideea că iezuiții sunt una și aceeași persoană cu reprezentaţii masoneriei. Istoricul american James Parţon este de părere că „dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.”
 
 
Sfântul Malachia avea totuși dreptate
Conform predicțiilor Sfântului Malachia ultimul papă de la Vatican va fi negru. Bineînțeles că nu culoarea pielii contează, ci faptul că este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican. Astfel, Francisc I sau “Papa Negru” este pe cale să îndeplinească scopul suprem al iezuiților, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.
 
Ordinul iezuiților, în frunte cu noul Papă, Francisc I, controlează numeroase servicii se crete din întreaga lume. Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de soldaţi nazişti, pe care iezuiţii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.
 
 
Apocalipsa
Un vechi proverb francez spune că “atunci când doi iezuiți se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“. Odată ce generalul iezuiților a devenit Papă, un Papă Negru, atunci putem spune că profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă, iar Apocalipsa va pune stăpânire pe întreaga planetă.
 
================================
 "Habemus Papam"! ...
VIDEO:
 

===============================================
===============================================================
 
 
Prima surpriză a Papei Francisc I, în prima sa zi de pontificat
 
Papa Francisc I, noul suveran pontif ales aseară de Conclavul Cardinalilor din Capela Sixtină, a oferit în prima sa zi de pontificat o primă surpriză, renunţând la maşina oficială papală în favoarea unui automobil “de linie” al Cetății Sfinte.
 
“Prima ieşire, prima surpriză în sensul normalităţii al noului pontificat. Papa Francisc nu a folosit automobilul papal înmatriculat cu numărul SCV 1, care semnalizează cea mai importantă maşină a statului Vatican”, scrie La Republlica.
 
Noul Papă a circulat cu o limuzină Volkswagen Phaeton, care purta sigla CV, Cetatea Vaticanului.
 
De altfel, Jorge Mario Bergoglio, noul Papă Francisc I, a devenit cunoscut pentru smerenie, conservatorismul doctrinar și prin angajamentul față de justiția socială. Un stil de viață simplu a contribuit la reputația sa. Papa Francisc I nu numai că a trăit într-un apartament mic și nu în palatul episcopial, în timpul cât a fost cardinal al Bisericii Romano-Catolice din Argentina, dar a preferat să renunțe și la limuzina cu șofer în favoarea transportului public.
 
Arhiepiscop de Buenos Aires, Jorge Mario Bergoglio, a fost, de asemenea, cel care, în 2001, a emoționat o lume întreagă atunci când, vizitând un spital, a spălat și a sărutat 12 bolnavi de SIDA.
 
===================================
========================
 
 
 
Papa Francisc, uimitor: refuza luxul!
 
Papa Francisc uimeste! La fel ca si la Buenos Aires, unde a refuzat luxul, a avut o locuinta modesta, isi gatea singur si calatorea cu metroul, ajuns in Vatican, unde a fost uns Suveran Pontif, nu si-a schimbat felul de a fi: in prima sa zi de pontificat, a folosit o masina simpla, ba chiar s-a dus cu autobuzul la hotel, pentru a-si lua bagajele si si-a platit din banii lui factura la cazare.
 
Fostul arhiepiscop de Buenos Aires, cardinalul Jorge Bergoglio si-a inceput prima zi de pontificat deplasandu-se cu o masina simpla a Vaticanului la Bazilica Santa Maria Maggiore, unde s-a rugat in fata unei icoane a Sfintei Fecioare. Papa Francisc si-a platit singur cazarea la hotel “pentru a da un bun exemplu”, a afirmat purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi. A refuzat sa se deplaseze la hotel in autoturismul dedicat special suveranului pontif, preferand sa mearga cu autobuzul!
 
Ruperea de traditia pontificatelor precedente este vizibila si in vestimentatia pe care Papa Francisc a ales-o. El a pastrat crucea simpla de pe piept pe care a purtat-o cand a fost episcop, a renuntat la pelerina rosie pe care Benedict al XVI-lea a purtat-o atunci cand s-a prezentat pentru prima data in fata credinciosilor in anul 2005, inlocuind-o cu o simpla sutana papala de culoare alba. “Daca va impune in curtea papala optiunea sa pentru o viata simpla, atunci cred ca toti vor avea un soc. S-ar putea sa nu fie genul care sa poarte matase si blanuri”, a apreciat Thomas Reese, autorul cartii “Inside the Vatican”.
 
Francisc, un nume predestinat: vrea ca Biserica sa-i ajute pe saraci decat sa se angajeze in batalii doctrinale
 
Numele pe care si l-a ales, Papa Francisc, este inspirat din povestea tanarului bogat din Assisi care a renuntat la avere si a fondat ordinul franciscan de calugari in anul 1290, consacrandu-si intreaga viata ajutorarii celor saraci. De altfel, noul papa este cunoscut pentru implicarea sa in ajutorarea persoanelor nevoiase din cartierele sarace ale capitalei Buenos Aires.
 
Papa Francisc considera ca misiunea Bisericii este mai degraba de a contribui la solutionarea problemelor de natura sociala decat sa se angajeze in bataliile doctrinale. Papa Francisc este sigur ca va reusi sa aduca Biserica mai aproape de regiunile sarace, promovand totodata un nou model de pontificat!
Sursa:
 
===============================================================
 
 
Moment istoric pentru lumea creștină:
Nu s-a mai întâmplat din 1054.

Marți, 19 martie, va avea loc un eveniment istoric pentru lumea creștină, care nu s-a mai întâmplat din 1054. Acest lucru este văzut de mulți drept o reconciliere între creștini. Patriarhul ortodox Bartolomeu I al Constantinopolului a anunţat că va asista la ceremonia de învestitură a Papei Francisc, scrie rtv.net.
 
 
Apariţia Patriarhului  – considerat drept liderul spiritual al creştinilor ortodocşi – este o premieră în lumea creştină. Patriarhul Constantinopolului nu a mai asistat la învestitura unui papă din 1054, de la Marea Schismă, atunci când creştinii s-au despărţit în două ramuri – ortodocşi şi catolici.
 
Bartolomeu a trimis şi un mesaj de felicitare Papei Francisc, imediat după alegerea sa, pe 13 martie.
Patriarhul Bartolomeu I, ales ca Patriarh Ecumenic al Constantinopolului în Octombrie 1991, a vizitat Vaticanul pentru prima oară în 1995.
 
Papa Ioan Paul al II-lea a fost primul papă care a vizitat o ţară ortodoxă de la Marea Schismă – România – în mai 2009.
 
Ceremonia de învestitură a Papei Francisc va avea loc marţi, 19 martie.
=========================================
============
 

Partea "ÎNTUNECATĂ" a Papei Francisc. Un INTERVIU de excepţie care arată CINE este "protectorul săracilor".
 
Partea "ÎNTUNECATĂ" a Papei Francisc. Un INTERVIU de excepţie care arată CINE este "protectorul săracilor"


Olga Wornat, o jurnalistă din Argentina, este una din puţinele persoane din afara Bisericii Catolice care a interacţionat îndeaproape cu Jorge Mario Bergoglio, actualul Papă Francisc. L-a intervievat în timp ce se documenta pentru cartea pe care avea să o scrie "Sfânta noastră Mamă. O istorie publică şi privată a Bisericii Catolice", iar de atunci au rămas apropiaţi.

Olga a fost intervievată la rândul ei de jurnaliştii de la Huffington Post şi a fost întrebată despre controversele, dar şi despre "părţile întunecate" care tronează asupra omului pe care planeta întreagă l-a numit "Părintele sărmanilor".

Huffington Post: Cine este bărbatul din spatele Papei Francisc?

Olga Wornat:
Ca toţi iezuiţii, este un personaj fascinant. Aparţine unei congregaţii din care fac parte oameni extrem de inteligenţi, iar el la rândul lui este aşa: briliant. Este un om enigmatic, căruia nu îi place să îşi dezvăluie adevărata sa personalitate celor mulţi. Iezuiţii sunt cei mai de vază oameni ai Bisericii Catolice, într-un cuvânt ei "SUNT" Biserica. Sunt nişte oameni interesaţi de starea lumii, sunt interesaţi de politică şi de modul în care Biserica poate influenţa deciziile politice. Papa Ioan Paul al II-lea i-a forţat pe iezuiţi să dispară din primele rânduri ale Bisericii, pentru că îi considera Marxişti, rebeli şi revoluţionari.


HP: Cum l-ai descrie din perspectiva ta, de scriitoare?

OW: Este un om dificil pentru că nu vorbeşte mult. Mai degrabă ascultă. Este un om care vorbeşte puţin, şi spre deosebire de Ioan Paul al II-lea nu este o persoană cu care poţi ţine uşor o conversaţie. Este foarte neîncrezător. Atunci când l-am intervievat cu privire la cartea pe care o scriam la acea perioadă, şi când i-am spus că va exista un capitol întreg în care voi vorbi despre el, s-a comportat foarte ciudat. A devenit foarte agitat şi nervos - probabil pentru că ştia că în viaţa lui a existat o "perioadă neagră" în care s-a implicat în dictatura militară din Argentina.

HP: Care a fost poziţia Papei în timpul dictaturii militare din Argentina?
OW: Sunt lucruri şi poziţii diferite. Am intervievat mai multe persoane, iar cei mai mulţi mi-au spus că el a fost un colaborator al dictatorilor de la acea vreme. În perioada dictaturii el era directorul de la Colegio Maximo, o şcoală de renume din Buenos Aires, unde sunt formaţi toţi iezuiţii din regiune. Sunt acuzaţii clare împotriva lui, despre cum a oferit guvernului liste cu numele unor membri din "Compania lui Iisus" care erau implicaţi sau aveau legături cu "guerilele". Două persoane, pe care le-am intervievat au spus lucruri grave despre el.


HP: Ai atins acest subiect atunci când l-ai intervievat? Ce a declarat?

OW: A negat totul, mi-a spus că acuzaţiile nu erau adevărate, ba mai mult, el obişnuia să militeze cu soldaţii pentru preoţii care fuseseră răpiţi. Este un nor negru care tronează peste istoria lui de preot, un nor plin de contradicţii. Sunt oameni care îl iubesc şi oameni care îl urăsc. Nu există persoane care să aleagă calea de mijloc. Dar acest episod nu este singurul care ridică suspiciuni în trecutul lui.

 HP: Care este cealaltă parte întunecată în viaţa Papei Francisc?
OW: Nu mi-a spus niciodată de ce "Compania lui Iisus" l-a părăsit. A fost trimis ca într-un fel de exil spiritual într-un oraş din Argentina, unde a locuit pentru o lungă perioadă de timp. Cât a stat acolo a fost izolat şi a suferit o depresie cumplită. Este un om care din punct de vedere intelectual este fascinant, dar politic este inconsistent. Este un opozant feroce al avortului, al căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex, dar în viaţa personală este o persoană caldă. Nu ridică niciodată vocea, iar atunci când îi adresezi o întrebare îţi răspunde în cuvinte puţine, dar oferă întotdeauna răspunsul potrivit, este foarte diplomat, iar când te desparţi de el, la plecare încheie întotdeauna cu rugămintea: "Să mă purtaţi în rugăciunile voastre".

HP: Care este motivul pentru care a fost pedepsit?
OW: Nu ştiu. Nu a vrut să îmi spună. Eu în prezent scriu un material despre acest subiect, dar mai am multe piste pe care trebuie să merg şi multe zvonuri care trebuie să fie confirmate. Dar pot să spun că este la fel ca toţi membrii din "Compania lui Iisus": este timid, şi nu este un bărbat carismatic. Cu toate astea, este foarte legat de oamenii săraci.

HP: Care este poziţia Papei în ceea ce privelte partea "NEAGRĂ" a Bisericii, cea legată de cazurile de pedofilie?
OW: În cartea pe care am scris-o şi în care l-am intervievat şi pe Papa Francisc, am vorbit şi despre Arhiepiscopul Storni, care a fost al treilea membru din Biserica Catolică cu o funcţie înaltă şi care a fost acuzat de acte de pedofilie. Eu am scris despre această poveste terifiantă, iar arhiepiscopul a mers de urgenţă la Vatican şi s-a refugiat în braţele lui Ratzinger, care era conducătorul "Doctrinei şi Credinţei" în timpul pontificatului lui Ioan Paul al II-lea. Ratzinger i-a spus să se întoarcă în Argentina şi să se predea autorităţilor. Când l-am întrebat pe Bergoglio dacă Biserica avea să îl apere pe Storni, el mi-a răspuns că "Justiţia va avea grijă de el". După aceea am aflat cu stupoare că avocaţii care l-au apărat în procesele intentate au fost angajaţi de Episcopia Argentinei, din care Bergoglio făcea parte.

Când am aflat i-am spus lui Bergoglio că ceea ce au făcut a fost teribil, pentru că Episcopia plătea avocaţii care îl apărau pe un pedofil care abuzase un adolescent de 14 ani. Nu mi-a raspuns la această acuzaţie, ci mi-a zis că "aşa stau lucrurile, iar regulile Bisericii sunt foarte stricte".
 
 
=============================================
======================================================
==========================================================

2 comentarii:

 1. La Vatican a inceput un nou pontificat care “risca” sa se transforme “intr-o lunga poveste de dragoste intre italieni si papa Francisc”, un raport de mare afectiune si incredere, “ca acela pe care italienii l-au avut cu Ioan Paul al II-lea”, scriu vineri multe publicatii.

  Papa Francisc a demonstrat deja ca respinge orice forma de lux si orice simbol al puterii. “Ajunge cu mondenitatea”, a spus noul Suveran Pontif, care refuza sa se aseze pe tronul Sfantului Petru, preferand sa ramana in picioare, isi pastreaza crucifixul de fier pe care il poarta pe piept, plateste factura hotelului in care a fost cazat inainte de inceperea Conclavului, refuza escorta si autoturismul de la Vatican cu care circula Benedict al XVI-lea, preferand o masina mai putin somptuoasa si o escorta “lejera”, formata din numai patru reprezentanti ai fortelor de ordine din Italia, patru carabinieri pe motociclete, deoarece statul italian este responsabil cu siguranta Pontifului cand acesta circula prin Roma, noteaza Agerpres.

  Acesta este Papa Francisc, noul Pontif, acesta este noul Vatican Bergoglio-style

  Incepand de miercuri seara, comenteaza Il Messaggero, “Habemus Papam Franciscum spartan, frugal, care prefera sa mearga cu microbuzul si care vorbeste la telefon cu prietenii”. Jurnalista italiana Stefania Falasca, care l-a cunoscut pe arhiepiscopul de Buenos Aires acum cativa ani, in Argentina, cu ocazia unui interviu, a declarat ca miercuri seara, dupa numai trei ore de la “fumul alb” care a iesit din cosul de pe Capela Sixtina, a primit un telefon de la Papa Francisc, care i-a spus ca se pare ca va ramane la Roma, deci se pot vedea mai des. Falasca, emotionata, l-a intrebat cum sa-l numeasca de acum inainte, iar noul Papa i-a raspuns: “Ca de obicei, parinte Jorge”.

  “Acesta este Papa Francisc, noul Pontif, acesta este noul Vatican Bergoglio-style”, mai scrie cotidianul roman mentionat. Papa Francisc pare spontan, informal, comunicativ, surprinzator. Un Papa “in miscare”, caruia nu-i plac “riturile solemne si ceremonialele”. Dupa nici macar doua zile de pontificat, “Bergoglio este deja o legenda la Roma” si este considerat un Papa care “refuza luxul si conformismul”, scrie La Repubblica de la Roma.

  RăspundețiȘtergere
 2. Discursul ULUITOR al lui Papa Francisc I.
  =================
  La 24 de ore după ce a fost ales Papa Francisc I a condus o slujbă în faţa cardinalilor. Momentul-cheie a fost predica. Papa Francisc a refuzat să citească textul pregătit de secretarul de Stat și a vorbit într-o italiana foarte simplă şi accesibilă, lucru nemaivăzut la un Papă până acum.

  Fiind prima predică rostită în calitate de Suveran Pontif, este considerată ca fiind piatra de temelie pe care Papa Francisc îşi va construi pontificatul. Cu atât mai mult cu cât ea a fost una spontană, scrie evz.ro.

  Observatorii de la Vatican apreciază că pentru confirmarea primelor impresii trebuie așteptată predica de la marea mesă a întronizării sale, care va avea loc marţi, în Piaţa San Pietro. Un lucrure cert, noul Papă a impus un stil nou şi direct.

  Papa nu a rostit predica din scaunul de Episcop al Romei, un loc care simbolizează puterea sa, aflat chiar în centrul Capelei Sixtine, ci din amvon, ca un simplu preot.

  Mesajul său a fost unul drastic, notează observatorii. Prima temă a fost cea a “mişcării” care caracterizează Biserica. Noul Papă vede trei direcţii: “a călători” (caminare), “a zidi” şi “a mărturisi”.

  “Viaţa noastră este un drum”, a spus el. “Dacă ne oprim, ceva nu e în regulă. Trebuie deci să mergem mereu, alături de Dumnezeu şi în lumina Lui”. Apoi, e nevoie de “a edifica” Biserica. Dar “cu pietre vii, cu pietre unse cu Duhul Sfânt”. Şi nu oriunde, ci “pe piatra din capul unghiului, care este Hristos“.

  Papa, foarte calm, stăpân pe sine, ciudat de odihnit şi senin după aceste alegeri-surpriză, a rostit apoi aceste vorbe teribile al unui mare scriitor francez: “Când nu-L mărturisim pe Iisus Hristos, îmi vine în minte fraza lui Leon Bloy: cel care nu se roagă lui Dumnezeu, se roagă Diavolului. Şi când nu-l mărturisim pe Iisus Hristos, mărturisim mundanitatea, lumescu Diavolului!”

  O linişte grea s-a lăsat în Capela Sixtină. Mulţi cardinali păreau că-i sorb aceste vorbe, atât de obişnuite în bisericile ortodoxe româneşti, dar atât de puţin diplomatice, pentru urechile occidentale, obişuite cu prudenţa oratorică a textelor care i se dau Papei să le citească.

  Cardinalii, uimiți de primul discurs al Suveranului Pontif

  Iar Francisc a continuat: “Asta nu este uşor”. Când trebuie construit ceva se produc “cutremure, mişcări, care încearcă să ne întoarcă din drum. Pentru că nu aparţin Crucii”.

  O critică tăioasă a anumitor comportamente bisericeşti, care viza pe toţi, de la preoţii simpli la Papa însuşi! Aşa ceva nu s-a mai văzut niciodată, nu s-a auzit niciodată din gura unui Suveran Pontif, în faţa întregului cortegiu al cardinalilor!

  Încheierea a fost la fel de biciuitoare: “Aş vrea ca noi toţi, după aceste zile de graţie, să avem curajul, da!, curajul, de a călători împreună cu Dumnezeu, purtând Crucea lui Dumnezeu, şi să zidim Biserica pe sângele lui Hristos vărsat pe Cruce, şi să mărturisim slava unică a lui Hristos răstignit!. Numai aşa Biserica poate avansa!”

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: