Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Dincolo de orice speculatii... si ceva CONCRET. Soarele, potrivit astronomilor NASA, trece printr-un proces de inversare completă de polaritate. Aceasta "inversare completa" a polilor magnetici, va produce numeroase schimbări in Sistemul Solar

 •   14 Noi 2013   •
Toţi ochii se îndreaptă acum spre SOARE.
Ce s-a întâmplat în această noapte în Univers.  

 
 
Chiar dacă nu îl vedem, trebuie să ştim că Soarele este "foarte ocupat" în aceste zile. Şi asta deoarece câmpul magnetic al Soarelui trece printr-un proces de inversare completă de polaritate.

Potrivit astronomilor NASA această inversare completă de polaritate va produce numeroase schimbări în Sistemul Solar.

Saltul magnetic se produce la apogeul fiecărui ciclu solar de 11 ani. Apropiindu-se de punctul care marchează jumătatea celui de-al 24-lea ciclu solar, polul sudic al astrului se va deplasă spre polul nordic, schimbând astfel semnele de polaritate ale câmpului magnetic. Schimbarea de polaritate va avea anumite efecte asupra heliosferei – domeniul solar, care se întinde dincolo de Pluto – dar, aşa cum precizează experţii de la NASA, unul dintre efectele majore la care pământenii trebuie să se aştepte va consta în apariţia unui spaţiu furtunos în jurul planetei noastre.

Astronauţii de pe orbită ar putea constata la rândul lor anumite modificări ale radiaţiei solare, iar acest proces poate reprezenta un pericol real.

Ciclul de 11 ani regularizează activitatea solară a astrului. În acest an, în timpul de maxim al ciclului, când activitatea solară este cea mai intensă, inversarea de polaritate a câmpului magnetic va fi însoţită de o creştere a nivelului de turbulenţe solare şi de creşterea numărului de pete solare, scrie www.huffingtonpost.com.
Sursa:
http://www.antena3.ro/high-tech/stiinta/toti-ochii-se-indreapta-acum-spre-soare-ce-s-a-intamplat-in-aceasta-noapte-in-univers-234691.html
=============================
============================================
=============================================================


Sun's Magnetic Field Reversal Still A Scientific Mystery

=========================================================
==============================================================
=====================================================================

Un comentariu:

 1. Pregătiri speciale pentru cutremur. Ponta formează o comisie pentru pregătirea populaţiei şi a instituţiilor • 19 Noi 2013 •
  ====================================
  Premierul Victor Ponta a dispus constituirea unei comisii speciale pentru pregătirea populaţiei şi a instituţiilor publice în vederea prevenirii şi înlăturării efectelor cutremurelor şi a altor calamităţi sau catastrofe naturale.

  Comisia condusă de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, are ca sarcină să analizeze legislaţia şi să propună modificări în baza "experienţei anterioare" în scopul prevenirii producerii unor situaţii similare.

  Comisia condusă de Raed Arafat va fi formată din reprezentanţi ai ministerelor de Interne, Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Finanţelor, Educaţiei, Economiei, Mediului, Transporturilor şi Fondurilor Europene, precum şi din Departamentul pentru Ape, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Consiliul Naţional al Audiovizualului.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: