Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 11 noiembrie 2013

November 5, 2013. Un OZN (UFO) gigant, se indrepta spre soare! Vezi si VIDEO. Nimeni nu stie a EXPLICA ce ar putea fi


Un înger de foc de mărimea Terrei a fost surprins cum se îndrepta spre Soare. Giant UFO Angel Approaches The Sun, November 5, 2013.
 
O fotografie apărută pe site-ul de monitorizare a activității solare, Helioviewer.org, arată cum un înger de foc se îndreaptă direct spre miezul stelei noastre.
 
Fotografia a fost capturată în urmă cu câteva zile și a fost pusă la dispoziția publicului larg de site-ul afliliat NASA și ESA, care se ocupă cu monitorizarea activității solare. După cum se poate observa, un înger gigant de foc, de dimensiunile planetei noastre sau chiar mai mare se îndreaptă cu o viteză impresionant de mare spre miezul fierbinte al Soarelui.
 
Pentru că nu există un sistem de suprimare al imaginilor dubioase surprinse în apropierea Soarelui, specialiștii NASA, au ales ca niciodată să nu ofere niciun punct de vedere cu privire la aceste anomalii.
 
Iubitorii teoriei conspirației susțin că NASA cunoaște foarte bine fenomenul extratereștrilor care au legătură cu Soarele, pentru că astfel de imagini sunt captate de nenumărate ori în fiecare lună. Dar cu toate acestea, nu există niciun punct de vede oficial, iar astfel de informații sunt întotdeauna tratate cu indiferența de parcă ar fi lipsite de importanță.
 
Probabil că adevărul este undeva dincolo de înțelegea noastră umană și limitată, dar după cum bine știm o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte. Astfel, adevărul este că această specie extraterestră poate să-și aibă originile pe Soare, așa cum în mitologia egipteană se credea că zeii creatori au venit din sau prin Soare pe Terra, unde au sădit semințele vieții.
 
 
Oare să existe o legătură între acei zei egipteni și extratereștri ale căror nave sunt fotografiate în ziua de astăzi?
 
 
Sursa
===========================
Click here:
==============================================
===========================================================
===================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: