Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 9 septembrie 2014

Codex Alimentarius. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei (Boc)... ! Romania, a aderat la Codex Alimentarius. Le Codex Alimentarius : arme de destruction des médecines naturelles ?

 
Codex Alimentarius. Genocidul planetar incepe in 2010.
 
In 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor * Directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si vitaminelor* Animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele - modificate genetic* Cine va folosi produse naturale va face inchisoare* Usturioul, menta si alte produse comune vor deveni droguri.


De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius.

Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com .

Conform acestui site, Romania a trimis deja formularele de inscriere si aderare in ultimile zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, dupa intalnirea de la Roma va incepe implementarea proiectului, prima etapa prevazand plantele modificate genetic, precum si normativele aditivilor alimentari. In privinta aditivarii sunt implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleasi care sunt acum implicate si in fabricarea vaccinurilor anti-gripale, precum cel impotriva virusului AH1N1.

Secretul hranei artificiale

Codex Alimentarius este unul din cele mai bine pastrate „secrete deschise". Este finantat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Organizatia pentru Alimente si Agricultura (FAO), ambele apartinand de ONU. Este cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, intrucat va interzice elemente vitale de alimentatie. Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca planul "Guvernului Mondial" e menit sa decimeze populatia planetei, aflata in continua crestere. Daca pana acum razboaiele mondiale erau cele care reglau numarul populatiei, de acum solutia sta in alimentatie. Aceiasi adepti sustin ca in 30 de ani de la implementarea Codului, populatia planetei se va stabiliza la doua miliarde, o masa suficient controlabila, care este indeajuns pentru resursele planetei si care este in acord cu normele de poluare etc. In acest interval un miliard de oameni vor muri din lipsa elementelor principale de hrana, iar alte doua miliarde datorita bolilor ce vor fi generate in organism.Hrana farmaceutica si cancerigena

Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latina si se traduce prin codul produselor alimentare. Reprezinta o colectie de standarde alimentare adoptate la nivel international, care au ca scop declarat protectia sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor corecte in comertul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distributia catre consumator, prevederi in ceea ce priveste igiena alimentara, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiza si prelevare.

Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va folosi alimente in afara Codex-ului va face inchisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrana farmaceutica. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative in cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel:
„Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni. La fel va fi si in cazul Codexului care nu e altceva decat o masura de decimare a populatiei planetei care va manca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor contine cobalt si vor fi modificate genetic, generand cancere."


Aplicatiile Codexului

Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.

1) Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca "toxine" (!!), vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sanctionandu-se cu inchisoarea.

2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc, vor fi interzise.

3) Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana trebuie tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codexului permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator. In 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.

4) Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior. Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminati esentiali, asupra vitaminelor si mineralelor.

Cum va fi implementat programul

Pe langa Romania, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de tari, ai caror reprezentanti se intalnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma, fie la sediul OMS de la Geneva. Urmatoarea intalnire are loc in 2010, la Roma. Acum, Comisia functioneaza dupa un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru aceasta perioada sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activitatilor, si anume un sistem solid national de control si sisteme de reglementare legislative pentru intregul lant alimentar.

- suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv, nici terapeutic
- vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica
- usturioul sau menta, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice
- toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod
- produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor, niciun fel de eticheta nefiind necesara

Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce, in maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrana alte doua miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile.
Sursa: agentia.org
 

Le Codex Alimentarius : arme de destruction des médecines naturelles ?

Depuis sa création en 1962, le codex alimentarius suscite la polémique. Il s’agit d’un programme de l’ONU cogéré par l’Organisation des Nations unies pour l’alimentation et l’agriculture (FAO) et l’Organisation mondiale de la santé (O.M.S.) Les experts de ce programme établissent des codes d’usages destinés à protéger :

>>> les consommateurs,
>>> les travailleurs de la filière alimentaire
>>> l’environnement

Ce recueil de textes permet à l’Organisation mondiale du commerce de trancher les litiges agricoles et alimentaires entre pays membre de l’organisation. C’est l’un des avantages principaux que lui reconnaissent ses défenseurs.

L’objectif de la commission du Codex Alimentarius est donc  d’harmoniser les règles internationales.

Pour les médecines naturelles, le cœur du problème est là.

Car c’est au nom des décisions prises par les experts de la commission du codex que l’Union européenne où les Etats dans le monde justifient leurs décisions de prohiber la consommation d’aliments, de minéraux, de vitamines ou de plantes.

Or, chaque pays, chaque territoire, dispose de son environnement propre. D’un pays à l’autre, les produits et les traditions alimentaires et médicales diffèrent. Pourquoi faudrait-il que tous ces écosystèmes soient soumis aux mêmes règles ?

Les conséquences peuvent être désastreuses pour toutes les particularités locales et pour la liberté de tous.

Malgré cet impact négatif, les Etats ont accepté de transférer leur souveraineté en matière d’alimentation à une micro-organisation internationale dont les décisions lient les nations du monde. En théorie, ils sont libres de les appliquer. Mais à partir du moment où ces règles servent au fonctionnement de l’OMC, ils n’ont pas d’autre choix que de les suivre ou de payer des amendes s’ils ne les acceptent pas (cas du bœuf aux hormones américain refusé par l’Union européenne).

Pourquoi ont-ils accepté de perdre leur souveraineté sur ce qu’il y a de plus essentiel dans nos vies? Peut-être par facilité. Les processus décisionnels au niveau international sont longs et couteux : revenir sur les décisions prises par des organisations internationales demande du temps. Dans les démocraties, les responsables politiques ont achevé leur mandat d’avoir pu pensé à s’attaquer aux normes internationales.

Mais le lobbying puissant des grandes industries agroalimentaires et pharmaceutiques ne les y encourage pas non plus. Et en effet, le codex alimentarius permet de maintenir des produits et des pratiques directement contraires à la santé des consommateurs mais très lucratifs pour ces industries. Par exemple : l’usage de certains pesticides ou la vente de bovins aux hormones.

Il s’agit d’un sujet dense qui recouvre de nombreuses problématiques. C’est donc un corpus de textes controversé et dont dépendent des enjeux financiers énormes. C’est la raison pour laquelle l’Institut pour la protection de la santé naturelle va constituer un dossier complet sur le codex alimentarius dans les semaines à venir. Seront étudiés plus en détail les conséquences directes des règles du corpus sur les médecines naturelles, la réaction des responsables politiques et le début de résistance internationale qui s’organise.

Sursa:
http://www.ipsn.eu/actualites/le-codex-alimentarius-arme-de-destruction-des-medecines-naturelles/
==========================
=====================================

Otrava Din Farfurie!  
Codex Alimentarius Va Ucide Milioane de Oameni in Toata Lumea!
Codex Alimentarius - Proiect de lege , impus deja, ce te va obliga sa mananci numai ce vor "ei", Proiect ce interzice practicarea medicinei naturiste, a cresterii animalelor fara a fi tratate cu hormoni toxici de crestere si a cultivarii fructelor si legumelor netratate cu ingrasaminte toxice.


  
====================================

Cititi mai mult... aici! Click here:
 
1.  Codex Alimentarius

2.  Codex Alimentarius” incepe cu Romania
--------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: