Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

vineri, 5 septembrie 2014

Malaysia Airlines – The conspiracy theories. Enigmele MH-370, MH-17. De ce cad avioanele Malaysian Airlines. Teorii ale conspiratiei


Lumea a început să fiarbă din nou, după ce un alt Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines s-a prăbușit în Estul Ucrainei (în 17.07.2014). Acesta efectua o cursă de la Amsterdam la Kuala Lumpur și avea la bord 298 de pasageri. Această catastrofă vine după ce în data de 8 martie 2014, un avion de același tip, al aceleiași companii, dispare de pe radar și nu mai este găsit nici până astăzi.

Deoarece informațiile și acuzele zboară din toate părțile, autoritățile ucrainene și militanții pro-ruși acuzându-se reciproc de doborârea acestui avion nu voi aduce în discuție argumente care să susțină vreuna din variante, ci voi aborda aceste două accidente dintr-o cu totul altă perspectivă. Este evident că mulțimea ignorantă (neinițiată) nu va afla niciodată adevărul obiectiv din spatele acestei tragedii, deoarece totul nu este decât un joc mediatic. La ora actuală partea care reușește să-și impună opiniei publice propria versiune, a câștigat meciul.

Nu contează adevărul, sau mai bine zis, acesta este atât de relativ încât nu prezintă importanță pentru cei neinițiați. Mult mai important este ce anume crede populația, nu ceea ce s-a întâmplat cu-adevărat. Adevărul poate chiar deranja scopurilor oculte și de aceea, se depun eforturi considerabile ca acesta să fie ascuns sau camuflat, de obicei în spatele unui noian informațional caracterizat de redundanță și lipsă de relevanță.

Dacă este să ne uităm în urmă, astfel de evenimente controversate au marcat istoria noastră modernă, fără ca populația să fie în stare să obțină din războiul mass-media Adevărul. Frânturi de Adevăr, da! Probabil. Dar niciodată Adevărul. Cei care cred că turnurile gemene au fost distruse chiar de americani pentru a justifica intervenția în Irak sunt astăzi, probabil, la fel de mulți ca și cei care susțin varianta oficială.

Cei care cred că prințesa Diana a fost ucisă cu asentimentul casei regale britanice sunt probabil la fel de mulți ca și cei care cred în versiunea oficială a faptelor. Cei care cred că rușii au distrus deliberat avionul polonez prăbușit la Smolensk în data de 10 aprilie 2010 (și care transporta cea mai mare parte a conducerii de stat a Poloniei de la acea dată) sunt astăzi probabil la fel de mulți ca și cei care cred în versiunea oficială a accidentului.

Astfel de exemple, ne demonstrează că Adevărul nu prezintă importanță, și deci el nu este niciodată revelat prin intermediul presei, iar un studiu obiectiv al izvoarelor istorice rezultate din cercetarea documentelor publice (înscrisuri mass media) efectuat de niște eventuali arheologi ai viitorului nu va putea scoate la lumină ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în astfel de cazuri, ci doar realități fabricate de diverse grupuri de interese. Mult prea puțin realizează oamenii de rând, câtă energie, resurse și efort se consumă cu crearea axcestor realități alternative, toate acestea nefiind altceva decât unelte de propagandă vizând menținerea sau captarea sprijinului popular.

Haideți acum să ieșim un pic din cadrul impus de propaganda oficială, care prezintă în proporție de 99,9999% fie argumente favorabile autorităților ucrainene, fie militanților pro-ruși. Tertium non datur! Vechea metodă de a prezenta un foc de artifici în stânga pentru publicul care se uită siderat la spectacol, în timp ce tu muți port-avionul în partea dreaptă. Deși, din tot ce am scris, până acum, s-ar putea crede altceva, și anume că acest breaking news maschează de fapt un alt eveniment care are loc simultan într-o altă regiune (prietenii știu la ce mă refer), chiar nu o să amintesc aici de escaladarea conflictului israeliano-palestinian din ultimele zile. Altceva doresc să subliniez.

mh17

De obicei, în cazul unor astfel de tragedii (denumite așa doar pentru că astfel de titluri vând cel mai bine știrile mass-media, nu pentru tragismul lor în sine, opinia publică neavând de fapt nici o empatie cu victimele, considerate mult prea puțin importante), publicului i se expun în față o sumedenie de informații, care mai de care mai irelevante. Pe de o parte, pentru a-l obosi să mai caute singur să emită o judecată proprie asupra evenimentului și mai ales, pentru a permite experților să instileze în mentalul colectiv ceea ce trebuie reținut în final; și pe de altă parte pentru a masca – prin acoperirea cu acest gunoi informațional – acele informații care se pot dovedi la un moment dat, ca fiind cele esențiale pentru înțelegerea completă a situației.

Iată deci două astfel de informații, ignorate de mainstream-ul informațional actual. S-ar putea să fie și ele irelevante, sau din contra, să explice de fapt motivele care au cauzat prăbușirea acestor două avioane.

S-o luăm cu începutul. Zborul MH370 al Malaysian Airlines. Dispare de pe radare în data de 8 martie 2014. Nici până astăzi nu este găsită epava avionului. La o lună și jumătate după acest tragic accident, Annonymous dă publicității un filmuleț în care spune:Odată cu dispariția acestui avion MH370 aparținând companiei Malaysian Airlines, miliardarul Jacob Rothschild devine unicul deținător al unui important patent din industria de semiconductoare.

Coincidență?! Nu cred. Misterele din jurul dispariției aeronavei MH370 cresc pe zi ce trece, iar dl. Rothschild este implicat până peste cap.

Membru al grupării Illuminati, despre Rothschild se crede că ar fi beneficiat de pe urma dispariției avionului pentru a câștiga drepturile depline asupra unui Patent pentru un microchip KL-03 incredibil. Compania producătoare de semiconductoare Freescale Semiconductor, unde este acționar Rothschild avea la bordul aeronavei 20 de membri seniori. Aceștia tocmai lansaseră cu o zi în urma dispariției avionului, o nouă jucărie electronică pentru industria de armament, destinată sistemelor radar. Compania Freescale dezvoltă microprocesoare, senzori și technologie similară, inclusiv semiconductori care execută funcții de calcul dedicate. Tehnologia dezvoltată de Freescale Semiconductor include și soluții pentru industria de aviație și apărare: comunicații pe câmpul de luptă, aparatură de bord, radare de înaltă frecvență în benzile L și S, aparatură de ghidare a rachetelor, de război electronic și identificare a aeronavelor.

Dar întrebarea care se pune este de ce erau atât de mulți angajați Freescale care călătoreau împreună? Care erau funcțiile lor? Misiunea? Transportau cumva acești angajați o încărcătură valoroasă? […]

Dar iată unde lucrurile devin din ce în ce mai interesante. Printre acționarii Freescale găsim și Carlyle Group, dintre ai căror consultanți putem enumera pe fostul președinte George Bush Sr. și fostul prim-ministru al Angliei John Major. […]
Compania nu a răspuns întrebărilor puse de Express Online, dacă vreunul din angajații dispăruți lucraseră în dezvoltarea acestor produse destinate industriei de apărare. Și nici nu a dat vreun răspuns ultimelor conspirații bizare apărute în secțiunea de comentarii a multor ziare sau pe diverse forumuri pe internet.

Un astfel de comentariu spune: <>.

Deși există un patent Freescale cu numărul US8650327, niciunul din numele listate nu apare pe lista cu pasageri pusă la dispoziție de autoritățile din Malaysia.

Deținătorii patentului pot în mod normal lăsa moștenire partea lor din drepturile ce le revin din exploatarea patentului. Cu toate acestea ei nu pot face acest lucru, până când Patentul este aprobat. Și atunci când avionul a dispărut, patentul nu fusese încă aprobat. Dacă unul din deținătorii patentului moare, ceilalți deținători împart în mod egal și partea provenită de la cel decedat. Dacă 4 din cei 5 patentatori mor, atunci patentul revine în proporție de 100% patentatorului supraviețuitor. Iar acesta nu este în acest caz altcineva, dceât însăși compania Freescale Semiconductors. Și cine deține această companie? Răspunsul este: Jacob Rothschild. Miliardarul britanic deține compania Blackstone, care la rândul ei deține compania Freescale Semiconductors. […]
O altă coincidență?! Nu cred. […]
Nu am redat în întregime mesajul Annonymous, care poate fi văzut mai sus, ci doar chestiunile esențiale.

Încheiem acum capitolul destinat aeronavei MH370 și ne mutăm în același registru, în cel destinat prăbușirii avionului MH017, în estul Ucrainei. Nu dăm atenție detaliilor și ne concentrăm din nou asupra pasagerilor. Ce aflăm cu surprindere din unele știri?

Că în această aeronavă se aflau aproximativ 100 de cercetători, activiști și oficiali ai Societății Internaționale pentru SIDA care se îndreptau spre Melbourne, în Australia, unde urmau să participe la o conferință. Din păcate site-ul oficial al conferinței nu ne pune la dispoziție informații din care s-ar putea deduce ce anume voiau o parte din acești cercetători să prezinte în cadrul acesteia.

Dar putem specula că marile companii farmaceutice și cei care le controlează au învățat lecția oferită de Jonas Salk în 1957. Acesta este inventatorul vaccinului anti-polio, care l-a oferit lumii întregi fără a-l patenta. Întrebat în anul 1952, despre cine deține patentul acestui vaccin, acesta a spus simplu: “Nu există nici un patent! Oare se poate patenta soarele?”.Viitorul ne va oferi cu siguranță și alte informații, poate și mai impresionante.

Sursa:
http://silviupricope.wordpress.com/2014/07/18/de-ce-cad-avioanele-malaysian-airlines/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIDEO:
====================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Click here:
====================

1. malaysia airlines MH 370

2. malaysia airlines MH 17

3. mh-17 mh370 conspiracy

4. Malaysia Airlines – The conspiracy theories

==============================
======================================================
=====================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: