Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 10 ianuarie 2012

Se cutremură din adancuri Romania! Vrancea, unul dintre cele mai adanci cutremure: la 170 km!


Cutremur de 4,4 grade, marti seara, la ora 20,25, in Vrancea. A fost unul dintre cele mai adanci cutremure inregistrate vreodata: 170 km, anunta Institutul National pentru Fizica Pamantului.

Localitati apropiate de epicentru: Siriu (9km), Gura Teghii (10km), Sita Buzaului(15km), Nehoiu (19km), Zagon (20km).

Recordul de adancime e de 205 kilometri, insa nu e sigur: e de acum un secol!

Cutremurele inregistrate zilele trecute in Vrancea s-au produs la 118, 126, 130 km. Acesta a fost mai adanc - vezi inregistrarea cutremurului de pe site-ul INFP !
"A fost unul din cele mai adanci cutremure: 170 km. Cel mai adanc a fost de 205 km, acum un secol, dar nu se stie daca a fost corect evaluat. Asta e situatia: intra in normalitatea Vrancei. Un cutremur de peste 7 in Vrancea ar putea crea probleme, dar pana acolo... merci beaucoup",
a afirmat la Tv seismologul Gheorghe Marmureanu.


Oamenii din zona s-au speriat, insa nu sunt victime sau pagube materiale, anunta Realitatea Tv. Potrivit cutremur.net, seismul a fost simtit in Galati, Focsani, Buzau, dar si in Bucuresti, la etajele superioare ale unor blocuri inalte.


Atentie, oameni!
De 3 * atentie!
Admin

Un comentariu:

  1. Oare de ce doar comentariile depe MH sunt indisponibile? Cred ca-i dela cutremur !

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: