Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 3 septembrie 2012

3 decembrie 2012. Piramidele din Giza și-ar putea dezvălui secretul după 2737 de ani. UPDATE. 4 decembrie. Liniste. Nimic special

 
Una dintre cele 7 minuni ale lumii, piramidele de la Giza,
și-ar putea dezvălui secretul după 2737 de ani. Pe 3 decembrie, 2012,
omenirea va asista la un fenomen unic.
În data de 3 decembrie 2012, planetele Mercur, Venus și Saturn se vor alinia cu vârfurile celor trei piramide din Platoul Gizeh. Acest fenomen se întâmplă o dată la 2737 de ani, iar niciun om de știință nu a găsit încă vreo explicație sau vreo legătura cu sfârșitul lumii, scrie sport.ro.

 
 
Marea Piramida din Gizeh a fost timp de 43 de secole cea mai înalta construcție din lume. Turnul Eiffel a fost prima contrucție care a întrecut-o, abia în 1889. Piramida a fost construită în jurul anului 2560 înaintea erei noastre de către faraonul Khufu.

 
Herodot a scris ca 100.000 de oameni au muncit pentru a construi această piramida. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2. 521. 000 blocuri de piatră de peste 2 tone fiecare. Aici apare și primul mare semn de întrebare. Cei care au construit piramida au fixat câte un bloc de piatră la fiecare două minute și jumatate. Cu tehnologia pe care oamenirea o are astăzi ar fi imposibil.
Sursa:
http://www.dcnews.ro/2012/09/piramidele-din-giza-si-ar-putea-dezvalui-secretul-dupa-2737-de-ani/ 
 
 
===============================
=======================
 
 
Marea Piramida, 8 laturi ?!!
 
Herodot a scris ca 100.000 de oameni au muncit pentru a construi aceasta piramida. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2521000 blocuri de piatra de peste 2 tone fiecare.
 
1. Aici apare si primul mare semn de intrebare. Cei care au construit piramida au fixat cate un bloc de piatra la fiecare doua minute si jumatate. Cu tehnologia pe care oamenirea o are astazi ar fi imposibil. Oare cum au reusit?
 
2. Un alt amanunt spectaculos a uimit intreaga lume in 1929. Un general de brigada pe nume Groves a descoperit intr-o fotografie ca Marea Piramida nu are patru laturi, ci opt. Acest efect de impartire nu este vizibil cu ochiul liber. Fotografiile din satelit au certificat aceasta descoperire dupa foarte multi ani.
========================================
=========================
 
 
 
Urmariti o STIRE VIDEO
 
 
UPDATE. 4 decembrie. Liniste. Nimic special
 
Charles Marcello, un împătimit al astronomiei şi critic al teoriiilor referitoare la apocalipsa din 2012, a realizat diagrame care reprezintă momentul convergenţei cu piramidele egiptene de la Gizeh.
”Atunci când am vazut un documentar, în urmă cu câţiva ani, în care se vorbea despre Centura lui Orion ca fiind motivul construirii piramidelor din Egipt sau că piramidele au fost construite în onoarea Centurii constelaţiei Orion, nu am dat crezare ipotezelor avansate”, arată autorul unui articol publicat în World-Mysteries.
 
 
”Când am început să cercetez cerul nopţii, în timp ce foloseam programul online Stellarium, în mintea mea a fost gândul de a căuta indicii. Ceea ce m-a ajutat să găsesc imaginea celor trei stele şi a piramidelor egiptene. Am fost complet luat prin surprindere de ceea ce am găsit. Ce se va întâmpla pe cerul nopţii de deasupra Platoului şi modul în care au fost construite piramidele din Egipt, este cu adevărat foarte interesant. Dacă voi credeţi că ceva se va întâmpla în 2012 sau nu, nu este important.

 
 Adevărul este că aceasta aliniere planetară cu dreapta formată de vârfurile piramidelor de pe 3 decembrie 2012 se va întâmpla cu doar 18 zile înainte de 21.12.12…De aici putem să ne dăm seama că aceste piramide au avut un singur scop, indiferent de perioada reală în care ele au fost construite. Scopul a fost unul de celebrare al evenimentului care se produce o singură dată în 28.000 de ani, convergența celor trei planete din sistemul nostru solar”, explică ziaristul Charles Marcello, de la publicaţia menţionată.
 
 
Poziționarea celor trei planete este înfățișată precum un ceas care indica ora 12:10.
 
==========================================================
==============
New:
On August 31, 2012
============================
 

 
======================================
On August 31, 2012 a long filament of solar material that had been hovering in the sun's atmosphere, the corona, erupted out into space at 4:36 p.m. EDT. The coronal mass ejection, or CME, traveled away from the sun at over 900 miles per second. This movie shows the ejection from a variety of viewpoints as captured by NASA's Solar Dynamics Observatory (SDO), NASA's Solar Terrestrial Relations Observatory (STEREO), and the joint ESA/NASA Solar Heliospheric Observatory (SOHO).
========================
===============

12 comentarii:

 1. Un nor de RADIAŢIE provenind de la o uriaşă ERUPŢIE SOLARĂ se îndreaptă spre Terra.
  ==========================
  O uriaşă flamă solară, cu o lungime de circa 800.000 de kilometri, s-a format la suprafaţa Soarelui, iar radiaţia emisă de acestă erupţie va lovi Pământul marţi, urmând să genereze o "furtună geomagnetică de intensitate moderată".

  Specialiştii de la NASA au postat marţi o înregistrare video în care apare acest "bici" format la suprafaţa Soarelui, informează dailymail.co.uk.

  Imaginea, captată de Solar Dynamics Observatory (SDO), prezintă un filament solar extrem de lung, care se întinde sub forma unui arc de cerc pe o distanţă de circa 800.000 de kilometri.

  O flamă solară sau un filament se formează atunci când se produce o erupţie solară, care propagă jeturi uriaşe de plasmă pe sute de mii de kilometri în spaţiu. Filamentele sunt ancorate în suprafaţa Soarelui, în fotosferă, şi se extind în atmosfera mult mai fierbinte a astrului, denumită coroană.

  Filamentele sunt de fapt nori de materie solară aflată la temperaturi mai mici, care rămân "ancoraţi" de suprafaţa solară prin forţe magnetice instabile.

  Imaginile surprinse de NASA au fost realizate în perioada 6-8 august. Savanţii americani susţin că acea erupţie a fost atât de puternică încât radiaţia emisă va ajunge şi pe Terra.

  Cercetătorii de la National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) estimează că norul de radiaţie provenind de la această erupţie va lovi Terra în cursul zilei de marţi.

  Radiaţia va genera o furtună geomagnetică de intensitate moderată, care va produce o serie de aurore boreale deasupra Americii de Nord.

  http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/un-nor-de-radiatie-emis-de-o-uriasa-flama-solara-se-indreapta-spre-terra-video-10018717

  RăspundețiȘtergere
 2. Istoria uluitoare a alinierii piramidelor si a planetelor.
  ============================
  Un pasionat de astronomie a realizat, cu ajutorul unor programe de studiere a planetelor, diagrame care ne arata ca alinierea celor trei stele din constelatia Orion se va produce pe 3 decembrie 2012 si reprezinta momentul convergentei cu piramidele egiptene de la Giza.

  Atunci cand am vazut un documentar, in urma cu cativa ani, in care se vorbea despre Centura lui Orion (cele mai stralucitoare trei stele din constelatia Orion, conform enciclopediei britanice ) ca fiind motivul construirii piramidelor din Egipt sau ca piramidele au fost construite in onoarea Centurii constelatiei Orion, nu am dat crezare ipotezelor avansate, arata autorul unui articol publicat in World-Mysteries.

  "Cand am inceput sa cercetez cerul noptii, in timp ce foloseam programul gratuit online, Stellarium, in mintea mea a fost gandul de a cauta indicii. Am cautat sa vad daca exista ceva de luat in seama privind alinierea planetelor din 2012", explica ziaristul Charles Marcello, de la publicatia mentionata.

  "Ceea ce m-a ajutat sa gasesc imaginea celor trei stele si a piramidelor egiptene. Am fost complet luat prin surprindere de ceea ce am gasit. Ce se va intampla pe cerul noptii de deasupra Gizei si modul in cazul au fost construite piramidele din Egipt, este cu adevarat foarte interesant.

  Daca voi credeti ca ceva se va intampla in 2012 sau nu, nu este important. Adevarul este ca aceasta aliniere planetara cu dreapta formata de varfurile piramidelor de la Giza de pe (3 decembrie 2012) se va intampla cu doar 18 zile inainte de 21. 12. 2012...6 plus 6 plus 6 fac 18.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar si cei mai sceptici trebuie sa admita ca lucrul acesta este ceva infernal. Alinierea planetara care va avea loc pe 3 decembrie 2012 reprezinta momentul convergentei cu piramidele de la Giza. Acest lucru se va intampla, noaptea, in Egipt, cu o ora inainte de rasaritul soarelui", avertizeaza jurnaliztul citat.

   Imaginile au fost generate de programul Starry Night Pro, dar si de un alt program astronomic, Stellarium. De asemenea, trebuie subliniat faptul ca o astfel de convergenta planetara se produce o data la 2.737 de ani.

   Semne de intrebare exista: daca piramidele au fost construite in onoarea Centurii constelatiei Orion, o convergenta planetara care se vede odata la fiecare 2.737 de ani si o aliniere cu piramidele de la Giza, la fiecare al cincilea ciclu de rotatie, atunci de ce nu sunt si alte structuri monolitice din Egipt sau din lume care sa omagieze alte constelatii?

   Fiecare veche cultura pare sa glorifice planetele. Invatamintele din culturile mayase si aztece ne ofera indicii, chiar mai multe despre cum trebuie sa intelegem intamplarile din biblie. Exista inca o multime de informatii, pe care cred cu convingere, ca vom fi capabili sa le descoperim in intreaga lume si in alte texte religioase.

   Vestea buna este ca nu trebuie sa va temeti de nimic, ca oameni simpli, de ceea ce se spune despre anul 2012. Vestea rea este ca oamenii extrem de puternici cred in povestile neinsemnate din trecut, care s-au intamplat stramosilor nostri, intr-o perioada nu foarte indepartata.

   http://www.facebook.com/notes/decoratiuni-energetice/3-decembrie-2012-alinierea-planetelor-%C5%9Fi-a-piramidelor/492677910759828

   Ștergere
 3. Planetary alignment that will take place Dec 3, 2012 is dead-on alignment with the Pyramids at Giza. Night Sky in Giza, Egypt on December 3, 2012, local time … one hour before sunrise compared with the Pyramids at Giza. Image generated by Starry Night Pro (the same view of the planets can be obtained using any other astronomy program, e.g. Stellarium.

  RăspundețiȘtergere
 4. Scuze, dar nu inteleg.
  Aliniere planete (Mercur, Venus, Saturn) sau stelele din centura Orion?
  http://astrofotografieluna.blogspot.ro/2012/02/constelatia-orion-imagini-dslr-nikon.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. .... daca piramidele au fost construite in onoarea Centurii constelatiei Orion, o convergenta planetara care se vede odata la fiecare 2.737 de ani si o aliniere cu piramidele de la Giza, la fiecare al cincilea ciclu de rotatie, ....

   ... Alinierea planetara care va avea loc pe 3 decembrie 2012 reprezinta momentul convergentei cu piramidele de la Giza. ...

   Ștergere
 5. Nu va fi niciun pericol in 21 dec 2012. Acest an va trece ca oricare altul. Alinierile planetelor nu au avut si nici nu au efecte asupra planetei noastre. Numai daca isi schimba orbita o planeta poate avea un efect. In rest, toate sunt asezate unde trebuie, in armonie perfecta. Mai vedeti calendare astronomice reale, sa va dati seama ca pe net circula numai povesti nefondate cu privire la decembrie 2012. http://astrofotografieluna.blogspot.ro/2011/10/calendarul-astronomic-2012-evenimente.html

  RăspundețiȘtergere
 6. ...este surprinzator ca prin satelit observi informatii suplimentare , dar vorbiti de 8 laturi si ca ati inteles acest lucru , eu , cu scuzele de rigoare nu inteleg cum poate arata mai ales ca personal am vazut-o la fata locului , inclusiv din elicopter. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prietene, am postat IMAGINEA (marea piramida 8 laturi ?!!),care privita atent,te duce cu ... numaratoarea.... exact la 8 laturi.
   Vrei sa incerci?

   Ștergere
  2. PS:
   Atentie! Incepe numaratoarea cu cele doua "fete luminate"! Vei observa ca fiecare fata are cate "doua" parti!
   2+2=4; 4+4=8; QED!

   Ștergere
 7. Buna seara!
  Acum pe A2 despre subiect.
  Stima!

  RăspundețiȘtergere
 8. Hai sa vedem cum va fi la urmatoarea aliniere si sa ne comentam si atunci!
  Viata lunga si sanatate tuturor!

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: