Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 2 septembrie 2012

Cred ca se apropie! Cutremur de peste 4 grade in Vrancea!

 
In noaptea de vineri spre sambata, pamantul s-a miscat din nou in Vrancea: aproape de miezul noptii, zona a fost zguduita de un cutremur de 4,1 grade. Ultimul seism cu magnitudinea peste 4 s-a inregistrat aici in 12 iulie.
 
 
Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), cutremurul din Vrancea, de 4,1 grade pe scara Richter, s-a produs vineri la ora locala 23.22, la o adancime de 127 de kilometri.
 
Localitatile cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Nehoiu (10 km), Gura Teghii (7 km), Covasna (40 km), Valenii de Munte (44 km), Sacele (52 km), Targu Secuiesc (56 km) si Buzau (56 km), potrivit sursei citate.
 
Anul acesta, in Vrancea au fost inregistrate 6 cutremure cu magnitudinea de cel putin 4 grade: in 10 ianuarie (magnitudine 4,3 grade), 19 ianuarie (4 grade), 26 aprilie (4 grade), 26 mai (4 grade), 6 iulie (4,4 grade) si 12 iulie (4,3 grade).
 
Tot anul acesta, la 1 ianuarie, in Campia Romana, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade.

 
 
Vestea care îţi dă fiori:
Ameninţarea unui seism major pluteşte deasupra României!
Ameninţarea unui seism de peste 6 grade pluteşte deasupra României.

Un comentariu:

  1. bun si daca ar fi asa....care este problema??? noi nu putem face fata la niste amarate de ninsori,cum credeti ca vom face fata la un cutremur devastator.....???

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: