Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 22 octombrie 2012

OOPS! Două luni până la sfârșitul lumii? Vezi teorii care au înspământat milioane de oameni

 
Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii și care, cel mai probabil, nu va fi deslușit decât atunci când se va întâmpla este sfârșitul lumii. De-a lungul timpului omul a vorbit despre sfârșitul său, a încercat să-și imagineze când va fi și cum va fi. De la dispariție bruscă, la cataclisme sau distrugere lentă toate au fost puse pe hârtie sau în imagini de oameni.
 
Așa au apărut o mulțime de teorii. Profeții și cei care le interpretează scrierile nu s-au mulțumit să vorbească de o perioadă de timp în care lumea se va sfârși, ci s-au hazardat în a da date exacte. Niciuna nu s-a adeverit. Asta nu l-a determinat pe om să se oprească și să ajungă la cea mai cunoscută predicție din zilele noastre: 21.12.2012. Există mai multe teorii cu privire la evenimentele care vor avea loc atunci.
 
 
Teoria super-vulcanului Yellowstone este una dintre cele mai atent verificate teorii privind anul 2012. Asta pentru că mega-erupții vulcanice au mai avut loc, ultima în urmă cu aproximativ 74.000 de ani, când a măturat emisfera nordică. Mii de specii de animale au dispărut, iar rasa umană se presupune că a fost redusă la doar 10.000 de oameni.
 
Supervulcanii apar atunci când magma se ridică din ”inima” pământului, dar nu poate străpunge scoarța. Astfel se acumulează o presiune imensă și tot ce are nevoie pentru a erupe cu o forță echivalentă a 1.000 de bombe atomice este un stimul.
 
 
O altă teorie este ”Teoria morții albinelor” și se aseamănă cu ”Teoria Haosului”, care spune că cea mai mică acțiune poate provoca o reacțiune la nivel mare, imposibilă de prezis cu exactitate.
Potrivit teorieri, în anul 2012 urmează să moară mare parte din populația albinelor. La prima vedere nu pare a fi o problemă prea mare pentru omenire, dar nu este așa.
 
 
”Teoria morții albinelor” se bazează pe un fapt real. În ultimii 15-20 de ani s-a observat că din ce în ce mai multe mătci părăsesc stupul și mor. Asemenea oamenilor, albinele trăiesc în colonii și fiecare din ele are un rol în ”societate”. Matca este cea care conduce, iar atunci când ea dispare totul se prăbușește.
 
Cauzele acestui comportament nu au fost determinate exact, însă cea mai acceptată explicație este că din cauza schimbării rezonanței magnetice a planetei ”sistemul de navigație” al mătcilor a fost dat peste cap.
 
Susținătorii acestei teorii spun că fenomenul se va accentua extrem de mult în 2012. O scădere bruscă a populației albinelor va afecta agricultura în general, nu doar apicultura, care este și ea o parte importantă în industria alimentară, având în vedere că mierea de albine se folosește la prepararea mâncărurilor, dar este folosită și în industria farmaceutică. De asemnea, albinele au un rol împortant în polenizarea plantelor, deci disparitia bruscă a lor poate afecta culturile. O producție slabă duce la foamete, iar foametea la haos.
Potrivit teoriei, între 5000 și 1.000.000.000 de oameni vor muri.
 
 
De unde a apărut ideea de apocalipsă în 2012
Povestea a debutat cu câteva aserțiuni potrivit cărora Nibiru, o presupusă planetă descoperită de sumerieni, s-ar îndrepta către Terra. Zecharia Sitchin, autor de romane ambientate în antică civilizatie mesopotamiană din Sumeria, a susținut în mai multe cărți (“The Twelfth Planet ” de exemplu, publicata în 1976) că ar fi gasit și tradus documente sumeriene care identifică pianeta Nibiru, ce ar orbita în jurul Soarelui la fiecare 3.600 de ani. Aceste mituri sumeriene înclud povești despre “astronauți antici” care ar fi vizitat Terra, provenind dintr-o civilizație extraterestră numita Annunaki.
 
 Ulterior, Nancy Lieder, o așa-zisă clarvăzătoare care pretinde că vehiculeaza mesaje recepționate de la extratereștri, a scris pe site-ul propriu că locuitorii unei planete imaginare a stelei Zeta Reticuli au vizitat-o și că Terra este în pericol din cauza planetei X sau Nibiru. Această catastrofă a fost prevazută inițial să aibă loc în luna mai a anului 2003, dar după ce sfârșitul lumii nu a avut loc, a fost “re-programată” în decembrie 2012, inspirandu-se din altă profeție apocaliptică, lăsată în urma cu sute de ani de mayasi.
 
 
Un om din șapte crede că va muri în apocalipsa
Aproximativ 15% dintre pământeni cred că sfârşitul lumii va face parte din experienţa lor, iar 10% dintre aceştia consideră că acest lucru s-ar putea întâmpla în luna decembrie, potrivit unui sondaj internaţional realizat de Institutul Ipsos pentru Reuters.
 
Ancheta care a fost realizată în 21 de ţări relevă fluctuaţiilor mari între naţiuni. Doar 6% dintre francezi consideră că Apocalipsa se va petrece în timpul vieţii lor, urmaţi de belgi şi britanici (7%). La polul opus se află turcii şi americanii cu un procent de 22%, informează 20min.fr.
“Orice ar însemna Apocalipsa, fie că vorbim despre intervenţia unei forţe divine, de o catastrofă naturală sau de un eveniment politic, o persoană din şapte crede că sfârşitul lumii este aproape”, subliniază Keren Gottfried, de la Ipsos Global Public Affairs. El adaugă: “rezultatul este cauzat de atenţia sporită pe care o acordă mass-media interpretării profeţiei mayaşe”.
 
 
O persoană din zece spune că profeţia mayaşă îi provoacă
anxietate şi teamă.
La realizarea sondajului au participat 16.262 persoane din Africa de Sud, Germania, Argentina, Australia, Belgia, Canada, China, Coreea de Sud, Spania, Statele Unite ale Americii, Franţa, Marea-Britanie, Ungaria, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Polonia, Rusia, Suedia şi Turcia.
 
 
====================================
=======================
============

4 comentarii:

 1. Unu din sapte? Deci sunt sanse ca basinescu sa scape!
  Ce fel de sfirsit al lumii este?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sfarsit esti tu, nu lumea !
   Daca vrei sa-ti vezi sfarsitul, hai pe mh blogonlain !
   Itzi garantez un sfarsuit faines !
   Cu respecte,
   PMT (pula mica de tibica), alias TPM (tibica cu troampa pulii mica)

   Ștergere
 2. Sunt oameni care inteleg si multi care nu inteleg. Am citit f mult in ultimul timp si eu spun ca va fi o schimbare dar nu toata lumea o va intelege. Referitor la planeta Nibiru, ea va afecta Terra nu atunci cind se va apropia de ea ci atunci cind va parasi Calea Lactee. Referitor la An unna ki, ei exista si sunt oameni care pot depune marturie ca i-au vazut. Referitor la fenomene, ele s-au accentuat in ultimul timp (cutremure, eruptii vulcanice, fenomene meteo grave si mai ales pasarile si balenele de ex nu se mai pot orienta si asta datorita miscarii polilor). Cit priveste scrierile mayase, ati face bine sa credeti pentru ca ei au fost invatati de civilizatii superioare noua iar 21.12 ac. nu este vb numai de aliniere (care se intampla odata la 26000 ani) dar acum Terra va fi in centrul ei si va absoarbe o noua energie. Cum? in ce fel? de ce? fiecare are teoria lui. Totul este sa fim pregatiti. Parerea mea este ca nu o sa disparem ca oameni, doar ne vom schimba mentalitatea materialista de acum intr-o sensibilitate a perfectiunii (semnul Yang- al barbatului va fi inlocuit ci semnul Yin- al femeii). De aici tot ce a fost semn barbatesc: putere, razboaie, indiferenta va fi inlocuit cu iubire, sensbilitate, liniste sufleteasca. Bineinteles nu toti vom putea face acest pas imediat, asta se va intampla in timp. Eu unul doresc acest lucru pentru ca lumea in care traim a ajuns la saturatie de atatea necazuri. Daca acced sau nu la noua vibratie, asta ramane de vazut si de auzit :). CJ

  RăspundețiȘtergere
 3. Fa-ma sa te cred macar 5% din ce scrii aici dar mai intai de orice te rog sa repari ora locala de la Washington DC.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: