Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 27 decembrie 2012

Va plac teoriile conspirationiste? Savurati enigmele? Marile mistere ale lumii? Tineti aproape! Vine "comeata"! Comet C/2012 S1 (ISON)

 
Spectacol ceresc total in 2013: o cometa mai stralucitoare ca Luna!
C/2012 S1 sau ISON este numele unei comete care promite un spectacol ceresc total: in 2013, pe vremea asta, ISON ar putea fi vazuta cu ochiul liber – unii zic ca ar putea depasi in stralucire Marea Cometa a anului 1680, va fi mai stralucitoare ca Luna plina si va putea fi vazuta in plina zi!
 
 
Cometa ISON a fost descoperita recent si se va afla la distanta minima de Soare – 1,1 milioane de kilometri – la 28 noiembrie 2013, iar de Pamant – 63 milioane de kilometri – la 26 decembrie 2013.
 
 
La data descoperirii ei, in septembrie 2012, cometa avea o magnitudine aparenta de 18,8, insa din august 2013 va putea fi observata cu lunete de mici dimensiuni si binocluri, iar intre lunile octombrie 2013 – ianuarie 2014, cu ochiul liber. Cei de la Astronomy Now cred ca aceasta cometa are sansa sa devina una din vedetele anului 2013 pe cer: ISON va depasi in stralucire comete celebre si chiar luminozitatea satelitului nostru natural, ceea ce inseamna ca va putea fi zarita in plina zi.
 
 
Sursa:
===========================================
==============================
=============

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: