Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 30 decembrie 2012

TOP News: Extraterestrii traiesc printre noi! Russian Prime Minister Dmitry Medvedev Says Aliens Have Visited


Fostul presedinte rus, Dmitry Medvedev, a fost invitat la un post de televiziune pentru a acorda un amplu interviu. Printre întrebările clasice despre politică sau economie, actualul prim-ministru al Rusiei a fost întrebat de un jurnalist despre
fenomenul OZN si extraterestrii.

Spre surprinderea tuturor, Medvedev a vorbit foarte lejer despre acest fenomen de parcă niciun secret nu mai trebuia tinut.
“Împreună cu valiza în care sunt codurile secrete ale bombelor nucleare, fiecare presedinte mai primeste un dosar marca Top Secret. Acest dosar contine toate informatiile despre extraterestrii, cât şi OZN-urile care au vizitat planeta noastră.”,
 sustine Medvedev.

“În acel dosar este un raport întocmit de serviciile secrete cu privire la controlul exercitat asupra extraterestrilor de pe teritoriul tării.
Mai multe informatii cu privire la acest subiect le puteti obţine din documentarul Man în Black, nu filmul ci documentarul.
 Eu nu vă pot spune cât de multi sunt printre noi pentru că nu vreau să stârnesc panica.”,
 a declarat Medvedev spre surprinderea tuturor.

Niciunul dintre posturile de televiziune rusesti nu a difuzat această declaratie pentru a nu stârni panică. Imaginile au fost preluate de Reuters si încărcate pe Youtube.
Sursa:
 
========================================================
VIDEO:
=============
===========================
 
================================
=====================
=====================================
=========================
 

=====================================
==========================
 =====================================
===============================
======================================
===========================
===========

3 comentarii:

 1. Publicat la 18.12.2012.
  ======================
  On Friday, December 7, the current Russian Prime Minister and former President, Dmitry Medvedev, made some startling off-air comments to reporters while his microphone was still switched on. He was asked whether the President is given any secret files on extraterrestrials while in office. In his responses, Medvedev not only confided that extraterrestrials are visiting the Earth, but that some are actually living among us. He went even further to say that the Russian documentary, "Secrets about Men in Black", could give you more details about this issue.

  RăspundețiȘtergere
 2. E mai credibil decat teoriile catastrofice aiuritoare!
  Si mai credibila este toria EXTRATERESTRILOR ANTICI !!Explica multe!! La multi ani cu sanatate!

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: