Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

miercuri, 15 februarie 2012

Predictia se confirma! Suntem in grafic! Luati aminte! Soarele, a devenit inamicul public numarul 1.


Deşi s-au înregistrat în ultima vreme o serie de temperaturi extrem de scăzute pe teritoriul întregului continent european, oamenii de ştiinţă avertizează asupra unor explozii ce ar putea avea loc la nivelul suprafeţei Soarelui.

O întreagă serie de erupţii solare ar putea afecta Pământul în zilele următoare, susţin cercetătorii citaţi de DailyMail. Oamenii de ştiinţă au constatat că o pată solară şi-a dublat pur şi simplu mărimea în ultimele zile. Erupţiile următoare, preconziează specialiştii, vor fi de intensitate medie şi ar putea duce chiar la întreruperi temporare de electricitate, însă numai în zonele polare.


SpaceWeather avertizează că există riscul de aproape 50% ca radiaţiile emise în urma erupţiilor să interfereze cu undele radio sau cele ale sistemelor de comunicaţii de pe Pământ.


Ei mai susţin că radiaţiile solare cu care ne vom confrunta sunt de clasă M şi sunt mai periculoase decât cele de clasa X.
Sursa:


A incerca sa vorbesti ACUM despre
soare, explozii solare, vant solar si "efectele periculoase" asupra TERREI,
nu cred sa te ia cineva in seama!
Dar ... ATENTIE!
Lucrurile sunt mult mai grave, decat par a fi!
Fenomenele EXTREME, continua!


Click aici:


si aici:

ori:

sau:

Admin

joi, 2 februarie 2012

Fenomene meteorologice extreme. Nu injurati Guvernul! 2012 ... inceputul sfarsitului?!


Autorităţile se pregătesc de Cod Roşu. Igaş: vor fi nămeţi mai mari ca în 54.
Autorităţile se pregătesc pentru situaţii de urgenţă, în urma avertizării ANM de cod portocaliu de ger şi cod galben de ninsori. La Ministerul de Interne a fost convocat Consiliul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, la Primăria Capitalei a fost anunţat Comandament de iarnă.

Igaş confirmă ... în weekend vom avea avertizare de cod roşu.
„ Am fost anunțați că vor fi nămeți mai mari ca în 1954!. La ora 16.00, am convocat Comitetul Național pentru Situații de Urgență din subordinea Ministerului de Interne. Încercăm să ne pregătim pentru zilele care vor urma. Aseară, au fost alocate 10 miliarde de lei din fondurile de rezervă pentru cheltuieli de benzină, motorină, apă și ce mai este necesar”,
a declarat Traian Igaş. Iarna la care face referire minstrul este una dintre cele mai grele îndurate de Bucureşti în epoca modernă. În 1954 viscolul dar şi abundenţa ninsorilor au dat peste cap recorduri meteorologice, între care se remarcă cel mai puternic viscol din ţara noastră, la începutul lunii februarie, când vântul în rafale a atins 126 km/h în Capitală.

===================

În prezent este în vigoare codul portocaliu, pentru ger. Ninsorile sunt așteptate de joi sau vineri, începând din vestul țării. Este posibil ca în Constanța să se manifeste și ploi, ceea ce ar paraliza traficul, din cauza poleiului. Pe măsură ce frontul atmosferic provenit din bazinul Mării Adriatice, se va deplasa desupra României, la contactul cu frontul de aer artic aflat deasupra zonei extracarpatice se va înregistra o intensificare a vântului și căderi masive de zăpadă. Ținând cont că aerul cald din sud-vest aduce formațiuni noroase importante, sunt așteptate ninsori puternice. Unii dintre cei mobilizați deja pentru pregătirea intervenției ne-au declarat că au fost avertizați că vor fi ”zăpezi ca în 1954”. Atunci, stratul de zăpadă a depășit 5 metri în Capitală. Ca o coincidență, în 1954 ninsorile au pornit tot pe 3 februarie, iar viscolul a ținut 48 de ore.

=========================

Ce trebuie să faci pentru a trece cu bine de vremea rea

Având în vedere avertizările meteo din ţară, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face mai multe recomandări. În asemenea situații, autoritățile recomandă populației să-și facă provizii și să nu plece la drum.
================
- Evitaţi pornirea la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă în prealabil dacă pe traseul dumneavoastră nu sunt drumuri blocate. Dacă totuşi trebuie să plecaţi:

- Înainte de plecare asiguraţi-vă că sistemul de încălzire funcţionează eficient;

- Urmăriţi la posturile radio/tv buletinele meteorologice şi recomandările autorităţilor centrale şi locale;

- Porniţi la drum cu rezervorul de combustibil plin;

- Ţineţi în autoturism pături, apă şi alimente neperisabile;

- Echipaţi-vă corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, etc.)

========================================================
În cazul în care viscolul vă blochează în trafic în afara localităţilor,
luaţi următoarele măsuri:
=====================
- Trageţi pe dreapta. Porniţi luminile de avarie;
- Anunţaţi evenimentul la numărul de urgenţă 112, indicând locul unde aţi rămas blocat. Rămâneţi în autoturism până ce echipele de intervenţie vin să vă salveze. Nu părăsiţi autoturismul!
- Porniţi motorul şi sistemul de încălzire aproximativ 10 minute la fiecare oră, pentru a menţine cald în interior. Când motorul funcţionează, deschideţi uşor geamul pentru ventilarea habitaclului.
- Curăţaţi periodic ţeava de eşapament.
- Mişcaţi-vă pentru a menţine organismul cald, evitând extenuarea.
- Consumaţi lichide pentru evitarea deshidratării.
- Porniţi lumina din interior pe timp de noapte pentru ca echipele de salvare să vă localizeze.
===========================================
Pentru evitarea producerii incendiilor la locuinţe, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face următoarele recomandări:
===========================================
- Evitaţi supraîncărcarea sobelor şi nu folosiţi decât materialul combustibil pentru care a fost destinată;
- Aşezaţi o tăviţă metalică în faţa sobei, în dreptul uşiţei;
- Nu aşezaţi în apropierea sobei sau pe aceasta materiale combustibile;
- Stingeţi focul din sobă înainte de a părăsi locuinţa;
- Nu adormiţi niciodată cu soba aprinsă;
- Nu aşezaţi materiale combustibile în apropierea mijloacele de încălzire electrice;
- Nu lăsaţi niciodată copiii nesupravegheaţi cu soba aprinsă ori aparatele de încălzire electrice în funcţiune.
===================
============
=======

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Facebook START

Follow

Click here: