Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 30 aprilie 2013

Fantastica ipoteza " Extratereștrii trăiesc printre noi", revine in Actualitate. Un fost ministru al Apărări în Canada, face dezvaluiri socante!

 
Extratereștrii trăiesc printre noi și o parte din tehnologia pe care o avem acum ne-a fost dată de ei. De asemnea, extratereștrii colaborează de mult timp cu guvernul SUA și trăiesc printre noi.
 
Extratereștrii trăiesc printre noi și ne-au dat arme.
Cine spune asta.
Afirmațiile aparțin lui Laster B. (89 de ani), fost ministru al Apărări în Canada, într-un interviu pentru www.calgaryherald.com.
 
”Nu există doar o specie de extratereștrii, ci mai multe, iar guvernul SUA colaborează cu ei. Arată ca noi. Ne-au dat tehnologii. Unele dintre ele sunt ținute în secret. Ne-au dat tehnologii antigravitaționale, dar și arme diabolice care va schimba toată lumea”, a spus Laster B.
 
Întrebat de ce nu a întrebat despre ei când era ministru, Laster a răspuns că nu știa de existența lor.
 
Pe de altă parte, politicianul a declarat că nu înțelege teama guvernului SUA că dacă nu ar ține secretă existența extratereștrilor, panica ar cuprinde omenirea.
 
”Oamenii vor înțelege că există lucruri inexplicabile, dar care sunt normale. Nu cred că s-ar panica. Gândiți-vă că până acum nu s-a demonstrat și nici explicat existența lui Dumnezeu și cu toate acestea oamenii cred”, a mai spus el.
 
Laster B. a mai spus că extratereștrii trăiesc până la 900 de ani,
dar nu au reușit să învingă moartea.
”Unele specii trăiesc până la 900 de ani, cum ar fi ”Înalții Albi”. Ei au și fost văzuți făcând cumpărături în Las Vegas. Eu n-aș vrea să apuc nici 100 de ani”, a mai spus el.
 
==================================================
=======================================
======================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: