Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

miercuri, 29 aprilie 2015

Descoperirea din adâncurile Mării Negre/Black Sea anunţă vremuri grele. "Inversarea/'reversal of geomagnetic field' poate avea loc oricând. Va fi HAOS!" (VIDEO). Nepalul/2015 Nepal earthquake confirma... se intampla ceva!În ultimii ani, am fost martorii unor evenimente meteorologice pe care le găseam inexplicabile, însă cercetătorii ne spun că, pe lângă încălzirea globală, clima a fost influenţată şi de procesul inversării polilor magnetici/ schimbarea polilor magnetici ai pamantului, potrivit Science Daily.

Un astfel de proces durează între sute şi mii de ani, iar cercetătorul Norbert Nowaczyk, după ce a analizat mai multe roci din Marea Neagră, declară că a "citit" perioadele în care aceste modificări au avut loc.
“Câmpul magnetic al Pământului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, între 50% mai mult decât în ziua de azi şi 90 – 95% mai puţin”,
susţine Nowaczyk.

Se cunoaşte foarte bine ideea că Pământul ar fi intrat de 250 de ani într-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate încheia oricând. Astfel, oamenii de ştiinţă spun că recentele erupţii vulcanice sunt o dovadă că acest proces este pe cale să se încheie.
 
Cea mai mare erupţie vulcanică din emisfera nordică din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi Flegrei, în apropiere de Napoli, când roca şi cenuşa s-au împrăştiat peste întreaga suprafaţă din estul Mării Mediterane şi până în centrul Rusiei.
 
 
Sursa: Ice age polarity reversal was global event: Extremely brief reversal of geomagnetic field, climate variability, and super volcano
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------

Un comentariu:

 1. Cutremur in Marea Neagra.
  ==============
  Un seism cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri dimineata in Marea Neagra.

  Cutremurul a avut loc la o adancime de 15 kilometri, in largul coastelor Bulgariei, la ora 07.40, informeaza Institutul National de Fizica a Pamantului.

  Institutul National de Fizica a Pamantului a calculat magnitudinea cutremurului la 4,2 pe scara Richter. Seismul s-a produs in apropiere de Burgas.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: