Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 12 martie 2012

Dormiti linistiti. NASA vegheaza. Nasa răspunde teoriilor privind sfârșitul lumii2012 este anul in care unii oameni considera ca va veni sfarsitul lumii. Multe astfel de teorii sustin acest lucru, precum sfarsitul calendarului mayas din 21 decembrie 2012, inversarea polilor magnetici, planeta Nibiru sau alinierea planetelor. Acum, insa,
NASA a dat un raspuns tuturor acestor teorii apocaliptice.


Laboratorul Jet Propulsion de la NASA a prezentat un scurt film, in care omul de stiinta Don Yeomans explica de ce majoritatea scenariilor apocaliptice despre sfarsitul lumii nu sunt reale, potrivit Forbes.


Va prezentam mai jos parerea cercetatorului Don Yeomans, de la NASA, referitor la cateva teorii care prezic sfarsitul lumii in 2012.


Sfarsitul calendarului mayas, 21 decembrie 2012
Teoria privind data de 21 decembrie 2012 si dezastrele prezise de unii oameni vine probabil de la asa-zisul sfarsit al calendarului mayas. Acest calendar nu se termina insa pe 21 decembrie 2012. Este doar sfarsitul unui ciclu mayas si inceputul altuia nou.Este la fel ca 31 decembrie, sfarsitul calendarului nostru, dar un nou calendar incepe cu anul urmator la 1 ianuarie.


Planeta Nibiru
Se presupune ca planeta Nibiru este de patru ori mai mare decat Pamantul. Se spune ca ea va ajunge foarte aproape de Pamant si va provoca tot felul de dezastre. Deci sa presupunem ca acesta planeta enorma ar veni spre Pamant. Dar daca ar fi existat am fi vazut-o de multa vreme, numai daca ar fi fost invizibila, nu am fi detectat-o.

Mii de astronomi cerceteaza cerul noptii permanent si nu au vazut-o. Exista oameni care cred ca astronomii de la NASA ascund de fapt aceasta informatie, pentru a preveni panica in randul populatiei.


Va puteti imagina mii de astronomi, care observa cerul, sa pastreze un secret fata de opinia publica, mai multi ani?


Furtunile solare

Unii oameni asociaza furtuna solara cu 21 decembrie 2012. Acum, exista furtuni solare. Activitatea Soarelui trece printr-un ciclu, care atinge un maxim, la fiecare 11 ani. Maximum solar preconizat va fi in luna mai 2013.


Alinierea planetelor
O alta teorie este legata de alinierea planetelor. Exista o aliniere a planetelor. Se sustine ca alinierea Soarelui, a Pamantului si a unor planete ar produce efecte catastrofale pe Terra.
Ei bine, in primul rand, nu exista nicio aliniere a planetelor in decembrie 2012 si, chiar daca ar exista, aceasta nu ar produce dezastre pe Pamant.


Singurele astre din sistemul nostru solar care pot afecta Pamantul sunt Luna, care este foarte aproape, si Soarele, care este masiv, dar destul de aproape. Dar celelalte planete au un efect neglijabil asupra Pamantului.


Modificarea axei de rotatie a Pamantului
Unul dintre miturile despre 21 decembrie 2012 este faptul ca axa Pamantului se va schimba. Axa de rotatie nu se poate deplasa din cauza orbitei Lunii din jurul Pamantului.


Inversareaa polilor magnetici
Inversarea campului magnetic se face din timp in timp, insa ultima data ea s-a petrecut acum 740.000 de ani. Nu exista nicio dovada ca aceasta se va petrece in decembrie 2012.


Si chiar daca s-ar produce inversarea, este nevoie de mii de ani ca sa se faca acest lucru. Daca s-ar intampla inversarea, nu va fi nicio problema pe Pamant, in afara de faptul ca trebuie sa fie recalibrate busolele.
Sursa text:

=====================
=============
=======

Un comentariu:

  1. Slabute argumente. Nu vreau sa spun ca ar veni sfarsitul pamantului in 2012, dar aceste asa zise argumente nu trec nici macar de nivelul unor negatii nesustinute. Tot ce face acest specialist NASA este sa nege ceea ce se spune, dar nu are nici un argument. Mie argumentul ca nu se doreste panicarea lumii, mi se face suficient. Sunt prea multe informatii si speculatii ( poate) pe marginea unor evenimente mai deosebite. Numai enumerarea lor te pune pe ganduri : calendarul maias care NU MERGE MAI DEPARTE DE 21.12.2012, Nibiru, alinierea planetelor, (reala, care este un fenomen ce nu poate fi negat, indiferent de efectele ei) schimbarea sau deplasarea nordului magnetic( alt fapt recunoscut si care se simte, si care a dus la schimbarea datelor de pe unele aeroporturi)observarea unor nave saptiale imense care s-ar apropia de pamant, fotografierea unor obecte ciudate staionate langa soare, si altele. Toate aceste fenomene nu pot fi negate fara a aduce argumente credibile, stiintifice. Chiar si schimbarea climei si multitudinea de cataclisme pot fi legate de aliniere, magnetism, etc. atata vreme cat nimeni nu ofera alta explicatie si nimeni nu-si asuma responsabilitatea pentru testele cu HAARP. Deci, aceasta incercare a domnului specialist NASA este slaba.

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: