Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

sâmbătă, 21 iulie 2012

Grav, deosebit de grav! Ne aşteaptă incă trei luni de foc! VEZI PROGNOZA METEO PE TREI LUNI


Meteorologii britanici nu au veşti prea bune pentru noi: urmează trei luni de foc. Ultimele estimări emise de serviciul meteorologic britanic indică temperaturi mai mari decât normal în special în estul Europei,
aşadar, şi la noi, începând din iulie până în septembrie.

Pentru luna iulie însă, în nord-estul şi centrul Europei va fi mai cald decât ar trebui, iar în nord-vest – mai rece decât normal.

Cât ne priveşte pe noi, luna iulie cu siguranţă ne va chinui cu perioade anormal de calde, veşti care se aplică, din păcate şi pentru luna august, dar mai ales pentru sudul şi sud-estul bătrânului nostru continent.

Se vor bucura de ceva mai multă răcoare doar câteva ţări, precum Franţa, Germania şi Benelux, unde temperaturile din august vor fi chiar o idee sub cele normale.

Toamna începe în aceeaşi notă anormal de caldă. Aşa că septembrie nu vine cu veşti prea bune din punct de vedere al temperaturilor. Dacă vreţi să vă răcoriţi, puteţi alege în septembrie Peninsula Iberică, sudul Franţei sau ţările central-nord-est europene, unde căldurile vor fi ceva mai estompate.
În rest, cald ca vara inclusiv în România.

Şi, ca şi când nu era suficient, dacă este să vorbim de ploi, în următoarele trei luni, în România ploile vor fi puţine punând din nou în pericol rezerva de apă din sol.
Sursa: RTV


Suntem in ... grafic!
Stiri in curs de actualizare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: