Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 5 februarie 2013

15 februarie 2013. Asteroidul 2012 DA14, spune NASA, se va apropia atat de mult de TERRA, ca nimeni altul pana acum!


NASA: Un asteroid de mărimea unui teren de fotbal se îndreaptă spre Pământ.

Un asteroid de mărimea unui teren de fotbal se va apropia în curând de Pământ la o distanţă neobişnuit de mică. Corpul ceresc, cel mai probabil, va ajunge în câmpul vizual al sateliţilor artificiali ai Pământului, relatează Space.com.
 
Potrivit astronomilor, evenimentul va avea loc la 15 februarie, dar este prematur de vorbit despre eventuale consecinţe ale sale.
 
Astfel, în mai puţin de două săptămâni, asteroidul, sub numele de cod 2012 DA14, va trece la o distanţă de numai 27. 680 de km de Pământ. După standardele spaţiale, nu este vorba de 'aproape', ci de o 'apropiere record'. Niciodată până acum, de exemplu, un corp ceresc nu s-a apropiat într-atât de mult de Lună.
 
Astronomii de la NASA afirmă că, din 1990, de când au început să monitorizeze permanent spaţiul, nu-şi amintesc ca un obiect cosmic să se fi apropiat la o distanţă similară de Pământ.
 
Asteroidul 2012 DA14 a fost descoperit anul trecut de către o echipă de oameni de ştiinţă amatori de la Observatorul La Sagra din Spania.
 
Cu toate acestea, cercetătorii americani afirmă că probabilitatea unei coliziuni între acest asteroid şi planeta noastră este extrem de mică. Asteroidul 2012 DA14 nu va atinge nici sateliţii Pământului, asigură ei. În orice caz, niciun fel de măsuri urgente în legătură cu respectivul asteroid nu sunt prevăzute.

Sursa: Agerpres
==================================================
======================================
====================

Un comentariu:

  1. Tot mana USL, nu-i asa?
    Byei, ai dreak mai sunt astia de la USL...
    Nu se lasa nene, nu se lasa!

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: