Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 12 februarie 2013

Papa Benedict al XVI-lea isi anunta demisia incepand cu 28 februarie. Se relanseaza profetiile privind APOCALIPSA. "Cel care ii va succede lui Benedict al XVI-lea se va numi Petre Romanul si, sub conducerea lui, "orasul celor 7 coline va fi distrus" si va veni Apocalipsa!" UPDATE


De la Vatican vine un anunt fara precedent in istoria moderna a Bisericii Catolice, din ultimii 600 de ani. Conducatorul suprem a peste un miliard de credinciosi din intreaga lume,
Papa Benedict al 16-lea renunta la pontificat din 28 februarie.
 

 
Dupa ce a cantarit indelung implicatiile deciziei sale, Suveranul Pontif a precizat ca varsta inaintata si problemele de sanatate il impiedica sa isi continue misiunea sfanta. Vestea a provocat consternare chiar si printre apropiatii Papei, care pregatesc terenul pentru un succesor.
 
Vorbind in latina, Papa le-a transmis supusilor ca, la cei 85 de ani, simte ca nu mai poate conduce destinele credinciosilor catolici.

"Pentru a carmui Corabia Sfantului Petru si a propovadui Evanghelia este nevoie si de puterea trupului si de cea a sufletului, putere care, in ultimele luni, a scazut in mine intr-o asemenea masura incat trebuie sa-mi recunosc incapacitatea de a administra misiunea care mi-a fost incredintata", a declarat Papa Benedict.
 
Vestea a cazut ca un traznet, chiar si in randul cardinalilor prezenti la consistoriul din aceasta dimineata.
 
Anuntul Papei a fost primit cu emotie peste tot in lume, unde a fost vazut ca un gest de curaj si o dovada a iubirii pe care Suveranul Pontif o poarta Bisericii sale. Si in Romania, toata comunitatea catolica, de la arhiepiscop si pana la credinciosi, este bulversata.
 
"Nimeni nu se astepta si o asemenea decizie ne lasa intr-un fel nepregatiti. Si Preasfintitul Ioan Robu a manifestat aceeasi surprindere, mirare", a declarat Preotul Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei romano-catolice.
 
Papa Benedict al XVI-lea era asteptat cat de curand si la noi in tara.
 
Papa Benedict al XVI-lea si Patriarhul Daniel au avut mai multe intalniri directe, insa toate s-au petrecut inainte ca cei doi inalti ierarhi sa devina sefi ai bisericilor. In 2010, Sfantul Sinod Ortodox a aprobat ca Papa sa fie invitat intr-o vizita oficiala in Romania. In acest moment, procedurile sunt in desfasurare.
 
Singurul care stia, se pare, de acum cateva luni de planurile Papei a fost fratele lui, Georg Ratzinger. Benedict al 16-lea se deplasa cu mare greutate si aflase cu putin timp in urma ca nu mai are voie sa zboare cu avionul pe distante lungi.
 
Chinuit de dureri articulare si reumatice, Papa avea si probleme la inima, suferind un infarct usor cu putin timp dupa preluarea pontificatului. Inca din 2010 spunea ca, daca sanatatea i se va subrezi, va renunta la carma Bisericii Catolice.
 
Ales Papa, in 2005, pe cand avea 78 de ani, Benedict al XVI-lea s-a aflat nu de putine ori in mijlocul controverselor.
 
Si-a inceput pontificatul in zorii scandalului preotilor pedofili, pe care l-a anchetat in perioada in care era cardinalul Joseph Ratzinger.
 
Anul trecut, majordomul sau a implicat Vaticanul intr-un scandal de coruptie si spalare de bani, dupa ce a vandut informatii confidentiale din corespondenta Suveranului Pontif unui jurnalist.
 
Intrebarile tot mai insistente legate de succesorul lui Benedict al 16-lea readuc in prim plan profetiile unui sfant din secolul al 12-lea. Sfantul Malachie a lasat atunci cateva manuscrise care le dau frisoane celor care se incred in ele.
 
Potrivit acestora, cel care ii va succede lui Benedict al XVI-lea se va numi Petre Romanul si, sub conducerea lui, "orasul celor 7 coline va fi distrus" si va veni Apocalipsa.
 
Manuscrisul sau a fost pastrat in arhivele romane pana cand a fost redescoperit in 1590. Pe de alta parte, Enciclopedia Catolica sustine ca documentele sunt un fals din secolul al XVI-lea, realizat probabil de celebrul Nostradamus.
 
Alti specialisti, care au cercetat mai indeaproape manuscrisul, cred ca descrierea personajului i s-ar potrivi cardinalului Peter Turkson din Ghana, cel care a starnit o uriasa controversa la Vatican, cand a publicat o inregistrare considerata anti-musulmana.
 
Sursa:
Papa Benedict al XVI-lea isi anunta demisia incepand cu 28 februarie.
Motivul din spatele deciziei
 
==============================================
===================================
=======================

UPDATE
Un fulger a lovit Bazilica Sfântul Petru,
după demisia Papei Benedict

 
Un fulger a lovit Bazilica Sfântul Petru de la Vatican, la câteva ore după ce Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia începând cu 28 februarie. Papa Benedict al XVI-lea susţine că nu mai are "forţele" necesare pentru a conduce Biserica din cauza vârstei sale.
 
Imaginea cu fulgerul care a lovit domul Bazilicii Sfântul Petru circulă de luni pe internet.
"Papa a anunţat că va renunţa la ministerul său la ora 20.00 (21.00 ora României), la 28 februarie. Atunci va începe perioada «sede vacante» (locul vacant)", a precizat purtătorul de cuvânt Federico Lombardi, într-un anunţ fără precedent în istoria Bisericii Catolice.

Vaticanul anunţă "un nou Papă pentru Paşti"

"Ar trebui să avem un nou Papă pentru Paşti", a declarat în cadrul unei întâlniri cu presa părintele Federico Lombardi, adăugând că un conclav ar urma să fie organizat în următoarele 15-20 de zile după demisie.

Benedict al XVI-lea, care are 85 de ani şi nu va participa la conclav, urmează să se retragă într-o mănăstire din incinta Vaticanului, după un sejur iniţial în reşedinţa papală de vară din Castel Gandolfo, în apropiere de Roma.

Benedict al XVI-lea nu va avea "niciun rol" în conclav şi, după ce va părăsi funcţia, ar urma să ducă o "viaţă de rugăciune", a declarat părintele Lombardi, subliniind că nu este vorba "despre o decizie improvizată, ci pregătită".

http://www.mediafax.ro/externe/un-fulger-a-lovit-bazilica-sfantul-petru-dupa-demisia-papei-benedict-foto-10556818

==========================================
============================
===============

Lightning strikes St Peter's Basilica as Pope resigns
VIDEO. Click here:========================
=========================================
=====================================================
Despre VATICAN si secretele sale,
Click here:
=======================
1. http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2011/06/unul-dintre-marile-secrete-ale-omenirii.html

2. http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2012/04/multi-vadputini-pricepdar-sunt-toti.html

3. http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2012/05/muzeele-vaticane-vatican-museums.html

===========================================
======================================================

Un comentariu:

  1. Dietro il sacrificio estremo di un intellettuale le ombre di un «rapporto segreto» choc.

    Benedetto XVI avrebbe maturato la decisione definitiva dell'annuncio domenica: stava preparando un'enciclica.

    http://www.corriere.it/cronache/13_febbraio_12/dimissioni-papa-sacrificio-estremo_acc4e5bc-74de-11e2-b332-8f62ddea2ca4.shtml

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: