Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

luni, 20 mai 2013

News! NASA anunţă că un asteroid uriaş va trece prin apropierea Pământului!Niciun alt corp ceresc nu s-a mai apropiat atât de mult de Terra.
 


Un asteroid de mari dimensiuni va trece prin apropierea spaţiului cosmic al Terrei, în noaptea de 31 mai spre 1 iunie.

Potrivit oficialilor NASA, corpul ceresc cu o lungime de aproape trei kilometri se va apropia de Pământ mai mult decât a făcut-o vreun altul până acum - şase milioane de kilometri.

Este pentru prima oară când un corp ceresc gigant se apropie atât de mult de Pământ, în ultimii 200 de ani.
 
 
===============================
======================================
==============================================
 

 

Un comentariu:

 1. Un asteroid de mărimea unei stânci uriaşe, denumit 1998 QE2, va trece în noaptea de 31 mai spre 1 iunie pe lângă Pământ. Asteroidul, potrivit estimărilor făcute de specialiştii Agenţiei spaţiale americane NASA, este de 9 ori mai mare decât dimensiunea navei de croazieră Queen Elizabeth 2 - unul din cele mai mari pacheboturi din lume, scrie Agerpres, citând portalul Newsme.

  Apropierea asteroidului a fost detectată de către experţii NASA, care au calculat distanţa la care acesta va trece pe lângă Pământ. În concluzie, 1998 QE2 nu este periculos pentru pământeni.

  Traiectoria acestuia se va afla la o distanţă de aproximativ şase milioane de kilometri de planeta noastră, de 15 ori mai mult decât distanţa dintre Pământ şi Lună.

  "Suntem încrezători că totul se va termina cu bine, dar pentru orice caz am decis să ne pregătim în perspectiva apropierii asteroidului", a declarat Lance Benner, astronom în cadrul NASA.

  Oamenii de ştiinţă se pregătesc să sondeze asteroidul cu un telescop imens, situat la Observatorul Goldstone din deşertul Mojave.

  Scopul este de a obţine informaţii cu privire la forma, compoziţia chimică şi mai ales orbita.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: