Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 15 august 2013

Se apropie ZIUA? Enigma din adancurile Oceanului Arctic. Întâlnire de gradul trei?!! "Este un document-video unic!" UPGRADE. NASA AVERTIZEAZĂ: O furtună magnetică puternică se îndreaptă spre Pământ


Imaginea care i-a bulversat pe cercetători: Ce au găsit doi exploratori pe fundul oceanului. "Este un document-video unic!"Doi cercetători care explorau adâncurile oceanului Arctic, în largul coastei Groenlandei, au avut parte de momente pe care cu siguranţă nu le vor uita prea curând.


În timp ce se aflau într-un dispozitiv subacvatic la o adâncime de câteva sute de metri, dispozitivul a fost lovit de un obiect greu. Pentru că unul dintre cei doi cercetători explora adâncurile cu o camera de filmat, acesta a reuşit să surprindă o mână ciudată pe peretele aparatului subagvatic, care pare să aparţină unei sirene sau a unui extraterestru. 
 
========================================================
===============================
 
The New Evidence Camera Captures Mermaid on Diving Vessel 
Video  Animal Planet
 

 

Sursa: Animal Planet


The New Evidence Camera Captures Mermaid On Diving ...============================


But the whole thing is a hoax?
Sa fie totul o noua farsa?
Poate DA, poate NU.

Admin Romania Megalitica
================================================
==================================================================


UPGRADE. NASA AVERTIZEAZĂ:
O furtună magnetică puternică se îndreaptă spre Pământ

Observatoarele solare SDO şi SOHO au detectat pe Soare o ejecţie puternică de masă coronală - un nor uriaş de plasmă, care se îndreaptă spre Pământ şi care ar putea provoca joi (22 august) tulburări geomagnetice pe Terra, informează NASA.
 
Ejecţia de masă coronală pe Soare a fost înregistrată marţi. Viteza norului de plasmă este de aproximativ 917 kilometri pe secundă - o viteză obişnuită pentru astfel de emisii, conform postului de radio Golos Rossii.

Aşa cum prognozau marţi experţii NASA, peste aproximativ trei zile acesta ar putea ajunge în apropierea Pământului şi ar putea provoca tulburări geomagnetice.


Însă deja miercuri Centrul de Prognoză a Climei Spaţiale al Administraţiei Naţionale Oceanice şi Atmosferice (NOAA) din SUA a informat cu privire la producerea unor schimbări în apropierea Pământului - concentraţia de protoni în atmosfera terestră a început să crească, în timp ce indicele de tulburări geomagnetice Kp a crescut până la nivelul 4, nivel ce precede o furtună magnetică. Indicele Kp exprimă activitatea geomagnetică, pe o scară de la 1 la 9. Un indice de minimum 5 semnifică o furtună geomagnetică de mică putere.

Expertul rus Serghei Bogacev, de la Laboratorul de astronomie cu raze X de pe lângă Institutul de fizică a Soarelui Lebedev din Moscova (FIAN), a afirmat, într-o declaraţie pentru Ria Novosti, că această creştere a perturbaţiilor nu are legătură cu ejecţia de plasmă produsă cu o zi în urmă.

“Acesta este impactul găurii coronale - o zonă cu un câmp magnetic mare şi vânt solar de mare viteză, care apar din timp în timp pe soare', spune expertul rus, indicând că gaura respectivă a apărut pe soare în luna iunie şi de fiecare dată când ajunge la linia “Soare-Pământ” apar tulburări geomagnetice.

Cu toate acestea, el a estimat că indicele Kp de tulburări geomagnetice de data aceasta s-ar putea ridica doar până la 6-7 unităţi, ceea ce nu va genera disfuncţionalităţi pe Terra.
Sursa: Agerpres
========================================================
=======================


Profeţia lui Rasputin, confirmată de avertizările NASA. Oamenii de ştiinţă vorbesc de FURTUNA PERFECTĂ


O furtună magnetică puternică ameninţă planeta noastră! Norul gigant de plasmă va lovi Pământul mâine, estimează experţii NASA. A produs deja modificări semnificative în atmosfera din jurul Terrei. Avertizările NASA par să confirme una din profeţiile lui Rasputin legate de apocalipsă.


Click here »
Grigori Rasputin
, faimosul mistic rus spunea în urmă cu aproape un secol că sfârşitul lumii va veni pe 23 august 2013. Acest lucru pare să fie confirmat de observaţiile făcute de NASA, care au surprins, marţi, o ejecţie puternică de masă coronală pe Soare. Norul gigant de plasmă şi particule încărcate se îndreaptă chiar în acest moment spre planeta noastră.

Specialiştii au estimat că plasma va lua contactul cu Terra abia mâine, data la care ar trebui să se împlinească profeţia lui Rasputin. Cu toate acestea, atmosfera din jurul Pământului a suferit deja modificări semnificative, potrivit Centrului de Prognoză a Climei Spaţiale din SUA. Indicele de tulburări geomagnetice a crescut până la 4, nivel ce precede o furtună magnetică, iar acesta ar putea ajunge până la şapte.

Chiar şi aşa, experţii nu vor să alarmeze populaţia şi au declarat că nu se aşteaptă la disfuncţionalităţi pe Terra.

Încă de la începutul acestui an, anumiţi oamenii de ştiinţă au avertizat că o furtună solară perfectă ar putea avea loc în 2013 şi ar fi asemănătoare celei din 1958, când a întrerupt comunicarea radio din SUA. De data aceasta, spun ei, daunele pe mapamond s-ar putea ridica la două trilioane de dolari.

http://www.antena3.ro/high-tech/stiinta/profetia-lui-rasputin-confirmata-de-avertizarile-nasa-oamenii-de-stiinta-vorbesc-de-furtuna-perfecta-225363.html
=============================================
========================================================
==================================================================

3 comentarii:

 1. NASA Spacecraft Capture an Earth Directed Coronal Mass Ejection. Aug. 20, 2013.
  ====================
  On August 20, 2013 at 4:24 am EDT, the sun erupted with an Earth-directed coronal mass ejection or CME, a solar phenomenon which can send billions of tons of particles into space that can reach Earth one to three days later. These particles cannot travel through the atmosphere to harm humans on Earth, but they can affect electronic systems in satellites and on the ground.

  Experimental NASA research models, based on observations from NASA’s Solar Terrestrial Relations Observatory show that the CME left the sun at speeds of around 570 miles per second, which is a fairly typical speed for CMEs.

  Earth-directed CMEs can cause a space weather phenomenon called a geomagnetic storm, which occurs when they funnel energy into Earth's magnetic envelope, the magnetosphere, for an extended period of time. The CME’s magnetic fields peel back the outermost layers of Earth's fields changing their very shape. In the past, geomagnetic storms caused by CMEs of this strength have usually been mild.

  Magnetic storms can degrade communication signals and cause unexpected electrical surges in power grids. They also can cause aurora.

  NOAA's Space Weather Prediction Center (http://swpc.noaa.gov) is the U.S. government's official source for space weather forecasts, alerts, watches and warnings.

  Updates will be provided if needed.

  Susan Hendrix
  NASA's Goddard Space Flight Center, Greenbelt, Md.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pământul, ţinta unei puternice furtuni magnetice.
  =============================
  Semnal de alarmă venit din partea astronomilor. O ejecţie puternică de masă coronală (un nor uriaş de plasmă), provenit în urma exploziilor solare se îndreaptă spre Pământ şi ar putea provoca joi, 22 august, tulburări geomagnetice.

  Observatoarele solare SDO şi SOHO au detectat ejecţia de masă coronală pe Soare, marţi. Viteza norului de plasmă este de aproximativ 917 kilometri pe secundă - o viteză obişnuită pentru astfel de emisii, conform postului de radio Golos Rossii.

  Potrivit experţilor NASA, peste aproximativ trei zile acesta ar putea ajunge în apropierea Pământului şi ar putea provoca tulburări geomagnetice, transmite Agerpres.

  Centrul de Prognoză a Climei Spaţiale al Administraţiei Naţionale Oceanice şi Atmosferice (NOAA) din SUA a informat încă de miercuri cu privire la producerea unor schimbări în apropierea Pământului - concentraţia de protoni în atmosfera terestră a început să crească, în timp ce indicele de tulburări geomagnetice Kp a crescut până la nivelul 4, nivel ce precede o furtună magnetică. Indicele Kp exprimă activitatea geomagnetică, pe o scară de la 1 la 9. Un indice de minimum 5 semnifică o furtună geomagnetică de mică putere.

  RăspundețiȘtergere
 3. Profeţia făcută în urmă cu un secol s-ar putea împlini ASTĂZI. Oamenii de ştiinţă au confirmat: "Se îndreaptă spre Terra!".
  ---------------------
  Profeţia lui Rasputin cu privire la sfârşitul lumii s-ar putea îndeplini azi! În urmă cu un secol, misticul rus a prezis că Apocalipsa va veni pe 23 august 2013, în aceeaşi zi în care experţii NASA au zis că Pământul va fi lovit de o puternică furtună solară.

  Aceasta a fost provocată de o erupţie solară de amploare, care a trimis spre planeta noastră miliarde de tone de particule încărcate magnetic. Furtuna se deplasează cu o viteză de 2,2 milioane de kilometri pe oră şi poate lovi din moment în moment Terra.

  Particulele încărcate magnetic pot facilita apariţia aurorelor boreale şi pot declanşa furtuni geomagnetice care pot întrerupe telecomunicaţiile .
  TV Antena 3

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: