Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 13 august 2013

Uauu... Informarea venită în urmă cu puţin timp de la meteorologi. "Va atinge pragul critic"!


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă în zilele de marţi şi miercuri în majoritatea regiunilor.

Vor fi temperaturi de peste 35 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic. Marţi şi miercuri, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, iar în Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea şi sudul Moldovei local va fi caniculă şi indicele temperatura-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.

În aceste regiuni, marţi se vor înregistra frecvent temperaturi în jurul valorii de 35 de grade, iar miercuri, în Lunca Dunării, se vor atinge 37 de grade.

http://www.antena3.ro/romania/informarea-venita-in-urma-cu-putin-timp-de-la-meteorologi-va-atinge-pragul-critic-224429.html
=======================
======================================
=====================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: