Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 1 august 2013

Profetiile despre Sfârşitul Lumii, se tin lant. Blestemul lui Rasputin: Sfârşitul lumii va fi pe 23 august 2013. UPDATE


În decembrie 2012, era anunţat Sfârşitul Lumii, potrivit calendarului mayaş şi previziunilor lui Nostradamus. Am răsuflat uşuraţi când am văzut că am scăpat, dar se apropie încă o dată pentru o presupusă Apocalipsă.23 august 2013. Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare.
Aceasta este viziunea pe care a avut-o celebrul călugăr rus Rasputin, preferatul ţarinei Alexandra, la începutul secolului trecut. Rasputin ar fi prezis că forţele creştine se vor alia într-o nouă cruciadă împotriva celorlalte religii, în 2007, iar un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită „Marele Măcel“. Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie, iar lumea se va sfârşi pe 23 august 2013.

Din arhivele KGB, au ieşit la lumină 11 pagini ale unui dosar ultrasecret cu scrieri semnate de celebrul călugăr rus Grigori Yefimovich Rasputin, supranumit „Călugărul Nebun“ sau „Călugărul Diavolului”. Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte din scrierile lăsate de călugăr şi susţine că acesta ar fi anticipat mari evenimente din istoria Rusiei şi ale Omenirii: Revoluţia bolşevică din 1917, sfârşitul dinastiei Romanovilor, apariţia, dominaţia şi sfârşitul lui Hitler, scrie historyofrussia.org.

A mai prezis, cu aproximaţie, atentatele teroriste din 9 septembrie 2011 din America, uraganul Katrina, „Operaţiunea Furtună în deşert” şi sfârşitul lui Saddam Hussein.

„Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător e faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de
Rasputin până acum s-au adeverit”
, constată americanul.

Cine a fost Rasputin


Grigori Efimovici Rasputin s-a născut în 1869, într-un sat din Siberia. De mic, el a avut multe viziuni divine şi darul de a vindeca bolile.
Şi-a părăsit familia la 35 de ani şi s-a făcut călugăr, iar la scurt timp a fost prezentat familiei imperiale a Rusiei. A devenit favoritul ţarinei Alexandra după ce a alinat suferinţele moştenitorului tronului.
Influenţa lui Rasputin a nemulţumit rudele ţarului care au decis să îl ucidă. A fost nevoie să îl otrăvească cu cianură, să îl împuşte de două ori, să îl ciomăgească, apoi să îl arunce în râu. De aceea, i s-a adus faima că ar avea puteri supranaturale.


Multe din viziunile lui s-au îndeplinit

În decembrie 1916, Rasputin i-a trimis ţarului o scrisoare în care îi prevestea că va fi ucis.
„Simt că voi părăsi această viaţă înainte de 1 ianuarie. Dacă voi fi ucis de asasini de rând, şi în mod special de fraţii mei ţăranii ruşi, tu, ţarul Rusiei, nu trebuie să te temi de nimic pentru copiii tăi, ei vor domni sute de ani în Rusia. Dar dacă voi fi omorât de boieri, nobili şi dacă ei îmi vor vărsa sângele, mâinile lor vor rămîne mânjite cu sângele meu, pentru 25 de ani şi ei nu-şi vor spăla mâinile de sângele meu. Ei vor părăsi Rusia. Fraţii îşi vor ucide fraţii şi se vor ucide şi se vor urâ şi pentru 25 de ani nu vor fi nobili în ţară. Ţar al pământului Rusiei, dacă vei auzi sunetul clopotului care îţi va spune că Grigori a fost ucis, trebuie să ştii asta: dacă rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adică nici unul dintre copiii tăi sau dintre rudele tale nu vor mai rămâne în viaţă pentru mai mult de doi ani. Vor fi ucişi de poporul rus.“

23 de zile mai târziu, Rasputin a fost ucis de rudele ţarului Nicolae al II-lea, iar la zece săptămîni după moartea lui Rasputin, Revoluţia Rusă din 1917 a răsturnat ultima dinastie a Romanovilor. După mai puţin de doi ani, Nicolae, cei 4 copii şi doctorul casei, au fost executaţi în Siberia.

A fost pe aproape în multe predicţii
2001. Rasputin credea că în 2001 va fi un val masiv de sinucideri în urma atestării teoriei reîncarnării de către un fizician european. Oamenii vor prefera să moară în speranţa că într-o viaţă viitoare o vor duce mai bine.
Cel mai cumplit eveniment din 2001 a fost atentatul din Statele Unite, coordonate de Al-Qaeda: 19 terorişti sinucigaşi au deturnat patru avioane pe care le-au prăbuşit în Turnurile Gemene din New York şi în clădirea Pentagonului. Au murit 2.993 de oameni, din 90 de ţări.

2003. Va apărea un virus mortal, scăpat din laboratoarele americane care se va răspîndi cu repeziciune în SUA. Mulţi americani panicaţi vor părăsi acest stat. În final, virusul va fi ţinut sub control.

În martie 2003, un om de afaceri american a murit în Vietnam de o boală necunoscută, care a răspândit panică pe toată planeta. Maladia a fost numită sindrom respirator acut sever [SARS] şi s-a răspândit în 37 de ţări, inclusiv nordul Americii. Virusul H5N1, al gripei aviare, a început să facă victime pe toată planeta din 2003, iar focarele s-au răspândit în 15 ţări, inclusiv America.

2005. Vor avea loc schimbări dramatice în clima planetei. Tot atunci va apărea Iisus pe Pământ, în timpul unei furtuni.

30 august 2005: Uraganul Katrina devastează sudul SUA. Australia a fost măturată de vânt puternic şi ploi torenţiale. Pagubele au fost estimate la 216 milioane de dolari. Un seism cu magnitudine 8,7 pe scara Richter s-a produs în Sumatra şi a provocat moartea a zeci de persoane şi pagube uriaşe.

2007. Fundamentaliştii islamici vor prelua puterea în Arabia Saudită, Irak şi Kuweit, formând un singur bloc, opus celui din America. În acelaşi timp, creştinii vor prelua conducerea guvernului din SUA. Forţele creştine se vor reuni într-o nouă cruciadă împotriva Estului care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită «Marele Măcel». Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie.
La 2 august 1990, Irakul, condus de Saddam Hussein, a invadat emiratul Kuweit şi l-a anexat. ONU a condamnat agresiunea,iar la 3 ianuarie 1991, a declanşat „Operaţiunea Furtună în deşert”. Situaţia a rămas tensionată în zonă, iar în decembrie 1998, Irakul a fost bombardat, în „Operaţiunea Vulpea deşertului”. În 2003, Irakul a fost invadat de o coaliţie condusă de Statele Unite, în mandatul preşedintelui creştin George W.Bush. Coaliţia se află şi astăzi în Irak, iar preşedintele actual al SUA este tot creştin.

Nostradamus: în 2013 va începe al Treilea Război Mondial

Şi în previziunile lui Nostradamus, renumitul medic şi farmacist francez, care a scris lucrarea „Profeţiile“ şi care a prezis mari evenimente ale lumii, în anul 2013 ne pasc multe pericole.
Interpreţii operelor lui susţin că acesta ar fi avut viziuni conform cărora în 2013 începe cel de-al Treilea Război Mondial, iar înainte de asta vor fi asasinaţi, în acelaşi timp, patru preşedinţi.
În opinia lui Nostradamus, războiul se va desfăşura până în anul 2016 şi un scenariu apocaliptic va pune stăpânire pe întreaga omenire, care în cele din urmă va ajunge la autodistrugere.

Tot în anul 2013, conform mitologiei scandinave, anumiţi cercetători au anunţat că va avea loc Ragnarok -Ziua Judecăţii sau a Ispăşirii-, adică ultima bătălie dintre zei şi monştri, în timpul căreia va pieri lumea actuală.

http://www.pefata.ro/#!/2013/08/01/blestemul-lui-rasputin-sfritul-lumii-va-fi-pe-23-a.html


NOSTRADAMUS vorbeste despre ROMÂNIA în cel de-al Treilea Război Mondial

Se pare că nici Românii nu scapă de celebrele profeţii ale lui Nostradamus. Într-unul dintre catrenele celebrului profet se face referire atât la ţara noastră cât şi la cel de al treilea război mondial.


Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre “Romainie” în Centurii.
“Aceste rânduri fac se pare referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greşeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus.

Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simplă greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.

Partea interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic ( fort desolee= fort dezolant, se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite). Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ”, relatează efemeride.ro.
 =====================
==================================
===================================================
=============================================================

==============================================================
===================================================
==================================

UPDATE. 03 Aug 2013
===============================

Canicula revine în România.
Valul de căldură va "sufoca" România până duminică.

Canicula revine în România. Peste doar câteva ore va intra în vigoare o atenţionare meteorologică potrivit căreia temperaturile vor atinge din nou până la 37 de grade.

Informarea este valabilă până mâine şi vizează vestul, sudul şi local în centrul ţării.

În Banat şi Oltenia valorile termice maxime vor depăşi pragul caniculei, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să urmeze sfaturile medicilor şi să evite, pe cât posibil, expunerea prelungită la soare între orele 11.00 şi 18.00.

În perioadele de caniculă, este recomandat consumul zilnic de lichide (între 1,5 şi 2 litri), fructe şi legume proaspete. Medicii mai recomandă evitarea consumului de alimente uşor perisabile, alcool şi băuturi cu conţinut ridicat de cofeină sau de zahăr.

============================================
===================================================
=============================================================

Un comentariu:

 1. "Toate vietuitoarele vor fi nimicite si se va asterne o liniste de mormant pe Pamant". Aceasta era prezicerea lui Rasputin pentru 23 august 2013.

  Un foc nimicitor va mistui toate vietatile de pe Pamant, iar pe planeta pustie va fi o liniste apasatoare. Aceasta este viziunea pe care a avut-o celebrul calugar rus Rasputin, preferatul tarinei Alexandra, la inceputul secolului trecut, scrie adevarul.ro.

  Din arhivele KGB, au iesit la lumina 11 pagini ale unui dosar ultrasecret cu scrieri semnate de celebrul calugar rus Grigori Yefimovich Rasputin, supranumit „Calugarul Nebun“ sau „Calugarul Diavolului”. Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte din scrierile lasate de calugar si sustine ca acesta ar fi anticipat mari evenimente din istoria Rusiei si ale Omenirii: Revolutia bolsevica din 1917, sfarsitul dinastiei Romanovilor, aparitia, dominatia si sfarsitul lui Hitler.

  A mai prezis, cu aproximatie, atentatele teroriste din 11 septembrie 2011 din America, uraganul Katrina, „Operatiunea Furtuna in desert” si sfarsitul lui Saddam Hussein.

  „Este greu de crezut ca toate aceste evenimente vor avea loc, dar ingrijorator e faptul ca majoritatea lucrurilor anuntate de Rasputin pana acum s-au adeverit”, constata americanul.

  Una dintre cele mai faimoase previziuni ale lui Rasputin a avut legatura cu familia conducatoare a Rusiei. In decembrie 1916, Rasputin a trimis o scrisoare tarului Nicolae in care l-a avertizat in legatura cu soarta sa:

  "Daca moartea mea va fi inscenata de rudele tale, atunci niciun membru al familiei tale, niciun copil nu va ramane in viata mai mult de doi ani. Toti vor fi ucisi de poporul rus. Si eu voi fi ucis, nu ma mai aflu printre cei vii. Ramai puternic, de dragul familiei tale binecuvantate".

  23 de zile mai tarziu, Rasputin a fost asasinat de rudele Tarului Nicolae.

  http://www.9am.ro/stiri/Incredibil/246547/blestemul-rasputin-sfarsitul-lumii-23-august-2013.html#ixzz2alAPxjxI
  Follow us: @9AM on Twitter | 9AM.ro on Facebook

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: