Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 30 iulie 2013

Edward Snowden. Speaking from his room at Sheremetyevo Airport’s Hotel Novotel. Cel mai vanat om al planetei, face dezvaluiri incendiare. Recent a facut public un TOP SECRET , de acum 14 ani. A vorbit despre ce nu vor americanii, sa stim cu totii: iminentul cataclism ce se va abate asupra Pamantului!


Edward Snowden, fost angajat al Agenției Naționale de Securitate din Statele Unite ale Americii, într-o conferință de presă a prezentat mai multe documente cu privire la evenimentele solare din septembrie.
 
 
Încă de acum 14 ani, s-au semnalat pentru toamna lui septembrie 2013 mai multe explozii solare de amploare. Acestea vor fi atât de puternice încât vor pune în pericol funcționarea tuturor echipamentelor din anumite zone de pe Terra și astfel va exista posibilitatea ca orașe întregi să nu mai fie alimentate cu apă, gaze sau electricitate. De asemenea, mâncarea va deveni un lux și milioane de oameni își vor găsi astfel sfârșitul.
 
 
 
Vorbind din camera sa de hotel situată în Sheremetyevo Airport Hotel Novotel, Snowden a arătat că pregătirile pentru exploziile solare din acest an au fost limitate. Chiar dacă guvernele lumii nu au comunicat nimic populației cu privire la drama care va urma, serviciile secrete, cât și agențiile guvernamentale din întreaga lume cunosc fenomenul și într-un fel sau altul sunt pregătiți să acționeze, dar nu pentru salvarea maselor.
 
 
Pulsul electromagnetic care se va îndrepta spre Terra va pune în pericol întreaga tehnologie de pe Pământ. Cele mai vulnerabile sunt sistemele automatizate, dar și calculatoarele. și poate imagina cineva ce haos s-ar putea produce într-un oraș în care nimic să nu mai funcționeze?
 
 
Astfel, umanitatea trebuie să se pregătească pentru a plăti prețul dependenței de tehnologie. Încă din anii ’70, marile puteri ale lumii s-au pregătit pentru astfel de explozii solare, construind buncăre nucleare, în care să se adăpostească cei aleși. în timp ce populația va fi lăsată în mâna sorții.
 
 
Snowden a comparat evenimentele din septembrie cu un Holocaust la nivel mondial, sau chiar cu o Apocalipsă. Exploziile solare vor fi atât de puternice încât milioane de oameni își vor pierde viața și după acest eveniment probabil că perspectiva lumii asupra vieții se va modifica considerabil.
 

 
 
Edward Snowden, NSA Whistleblower, speaking from Sheremetyevo Airport’s Hotel Novotel, revealed the CIA’s Project Stargate was a complete success.
 (Photo: The Internet Chronicle)
 
Edward Snowden: Solar-Flare ‘Killshot’ Cataclysm Imminent

6 comentarii:

 1. M-ar interesa daca cel cazat la Cotroceni are ceva pregatit. La Ghencea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Europa fierbe la peste 40 de grade Celsius.
  Valul de căldură, urmat de furtuni extrem de violente.
  =======================
  În mai multe ţări de pe continent, temperaturile au depăşit astazi 40 de grade Celsius. În Bulgaria, 13 regiuni au fost sub cod portocaliu, în timp ce la vecinii sârbi, numai în capitală au fost inregistrate 600 de apeluri la serviciile de urgenţă în ultimele 24 de ore. În Franţa şi Italia, valul de căldură a fost urmat de furtuni extrem de violente.

  Obişnuiţi cu verile răcoroase, polonezii s-au simţit ca în iad la 35 de grade la umbră. Cei care nu au putut evada la plajă sau la ştrand s-au răcorit cum au... putut. Puţini au respectat însă sfatul medicului să stea în casă la orele de vârf.

  În Belgrad, unde temperaturile au depăşit 40 de grade la umbră, cisterne pline cu apă s-au plimbat întreaga zi prin oraş, ca să răcorească oamenii.

  Valul de caniculă nu i-a ocolit nici pe vecinii bulgari unde 13 regiuni au fost azi sub "cod portocaliu". Când mercurul a ajuns să clocotească în termometre, primăria capitalei a început să distribuie cetăţenilor apă îmbuteliată.

  Şi unde nu a fost caniculă, au fost furtuni şi tornade. 12 oameni au fost răniţi după ce o tornadă a devastat o zonă industrială de lângă Milano. Pagube mult mai mari s-au înregistrat în Franţa, răvăşită, din Normandia până pe Coasta de Azur, de un val de furtuni violente.

  RăspundețiȘtergere
 3. ,,In 1859, Pamantul a primit din plin lovitura data de Soare printr-o furtuna geomagnetica. Forta cu care eruptia solara a lovit atmosfera Terrei a fost incredibila. Liniile telegrafice existente atunci au luat foc, la fel intamplandu-se si cu hartiile de pe birourile celor care lucrau ca telegrafisti. Daca asa ceva s-ar intampla astazi, viata oamenilor s-ar schimba mult in rau si ar deveni mult mai grea.''

  RăspundețiȘtergere
 4. ,,Cateva continente ar putea ramane in intuneric total. Mari probleme ar putea avea si masinile care au calculatoare de bord, aceste componente urmand a fi arse. Transportul public va fi si el grav afectat, iar hrana nu ar mai fi de ajuns in magazine. Ingrijirea medicala si medicamentele nu ar mai fi acordate pacientilor, iar multi vor avea de suferit daca acest scenariu va avea loc. ''

  http://www.ziare.com/magazin/spatiu/furtuna-solara-puternica-in-2013-este-pamantul-in-pericol-1225940

  RăspundețiȘtergere
 5. ,,Furtunile geomagnetice pot topi transformatoarele retelelor de energie electrica. Satelitii pot fi deteriorati sau distrusi, iar comunicatiile radio, incluzand si pe cele folosite de avioane, pot fi intrerupte total.

  Echipe de oameni de stiinta din America de Nord si din Europa monitorizeaza Soarele si avertizeaza guvernele, companiile de electricitate si aeriene, in cazul aparitiei unor pericole.

  In anul 1989, o furtuna solara a distrus intreaga retea de energie electrica din Quebec, Canada, lasand milioane de oameni fara curent electric, timp de noua ore.

  Cel mai mare eveniment produs pe Soare a fost in 1859, cand astronomul britanic Richard Carrington a observat o eruptie solara, care a fost resimtita pe Pamant dupa doar 17 ore. ''

  http://www.ziare.com/magazin/cercetare/furtunile-solare-o-amenintare-permanenta-video-1182875

  RăspundețiȘtergere
 6. In 1859 aurora boreala a fost vizibila pana in Cuba, Hawaii si Italia
  1859 a fost un astfel de moment de activitate maxima, Soarele trimitand in spatiu si implicit spre Pamant o cantitate mare de particule incarcate electric sub forma de vanturi solare ce au interactionat cu campul magnetic al Pamantului. Rezultatul a fost o aurora boreala vizibila pe aproape intreaga suprafata din emisfera nordica, pana in Cuba, Hawaii si Italia (vezi harta Italiei), total diferit fata de ce stim despre aurore si anume ca acestea sunt vizibile doar in zonele polilor magnetici din nordul si sudul planetei. In 1859 vanturile solare au circulat pe deasupra Terrei iar interactiunea pe suprafete mari cu magnetosfera a dus la crearea acestor aurore boreale. Nu a fost singurul efect, firele de telegraf atat din Statele Unite (vezi harta SUA) cat si din Europa s-au incarcat electric, in unele cazuri curentandu-i pe operatorii de telegraf si producand incendii ale firelor si statiilor. Spectacolul vizual a facut insa probabil deliciul pamantenilor, poate mai putin celor speriati de fenomenul vazut o data in viata.

  http://stiati.ca/aurora-boreala-1859/

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: