Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 7 iulie 2013

News! In sfarsit, un miliardar destept! Viata vesnica? Eternal life? Iskov, a media entrepreneur, claims to have hired 30 scientists to reach this goal - and aims to transplant a human brain into a robot body within 10 years


Transplantul de creier ne-ar oferi viaţa veşnică?
 
Mintea umană ar putea fi descărcată şi întrodusă în memoria roboţilor în mai puţin de 10 ani, permiţându-le oamenilor să trăiască veşnic, susţine un antreprenor rus, care afirmă că a angajat 100 de oameni de ştiinţă pentru a realiza proiectul, numit “Avatar”.
 
 
"Acest proiect ne poate duce pe drumul nemuririi. O persoană cu un avatar perfect va fi capabilă să continue să facă parte din societate. Proiectul se adresează oamenilor care nu vor să moară", a declarat Itskov, antreprenorul media care a iniţiat proiectul. "Înţeleg că provocarea este foarte mare pentru oamenii de ştiinţă, dar eu cred în ceea ce voi (occidentalii, n.r.) numiţi Visul American. Dacă îţi dedici tot timpul şi energia unui singur lucru, ai şanse să devină realitate," a adăugat omul de afaceri.
 
Itskov are în vedere, într-o primă etapă, realizarea unui transplant de creier, prin metode chirurgicale, de la om la robot, în următorii 10 ani.
 
 
El speră ca, ulterior, prin transferul minţii umane în roboţi, fără intervenţie chirurgicală, oamenii să fie capabili să îşi părăsească corpurile, ca pe nişte învelişuri devenite inutile, şi să continue să trăiască în mintea roboţilor.
 
 
Proiectul poară numele de Avatar, fiind botezat după faimosul film al lui James Cameron, în care acţiunea se desfăşoară întră-un viitor în care soldaţii şi oamenii de ştiinţă folosesc controlul mintal asupra corpurilor unor indivizi dintr-o altă specie şi dintr-o altă lume.
 
 
Următoarea provocarea a oamenilor de ştiinţă va fi aceea de a crea corpuri noi pentru minţile oamenilor. Va fi nevoie de o interfaţă creier-maşină pentru a permite controlul şi un sistem de asistenţă a creierului pentru a asigura supravieţuirea acestuia fără restul corpului.
Istkov speculează că, la început, sistemul se va dovedi important pentru persoanele cu handicap şi pentru cele suferă de boli incurabile.
 
 
"A treia etapă va fi aceea a realizării unui creier uman artificial, un mediu computerizat în care mintea umană să poată fi transferată", a declarat antreprenorul.
 
Scopul final este acela de a integra mintea în corpuri holografice, lucru care ar avea o multitudine de avantaje - precum posibilitatea de a trece prin pereţi şi de a se deplasa cu viteze uimitoare.
 
 
Rusul vrea acum să colaboreze cu DARPA (o agenţie a Departamentului Apărării al Statelor Unite, cu are rol de a dezvolta noi tehnologii pentru forţele armate), care desfăşoară cercetări în acest domeniu, lucrând la un proiect ce ar permite soldaţilor să controleze, cu ajutorul minţii, roboţi care ar acţiona în locul soldaţilor umani, pe câmpul de luptă.
Sursa: Daily Mail
==================================================================
======================================================
==========================

Who wants to live forever? Russian project aims to transplant a human brain into a 'Davros'-style robot body within 10 years

  • Entrepreneur claims to have 30 scientists working on project
  • Aims to 'transplant' human mind into robot body in 10 years
  • Claims 'next stage' of science is to create a 'new human body'
  • 'This project is leading to immortality,' says Dmitry Itskov
 
=======================================================
======================================
==================

Russian research project offers 'immortality' to billionaires - by transplanting their brains into robot bodies

  • Contacted list of world's richest to offer immortality
  • Will personally oversee brain transplant into robot body
  • Entrepreneur claims to have 30 scientists working on project
  • Aims to 'transplant' human mind into robot body in 10 years
  • Claims 'next stage' of science is to create a 'new human body'
  • 'This project is leading to immortality,' says Dmitry Itskov
=====================================
==============================================
======================================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: