Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 2 iulie 2013

Soarele va deveni astfel din ce în ce mai fierbinte şi strălucitor ...


Ultimii supravieţuitori de pe Terra. Când temperaturile vor creşte cu 100 de grade,
acestea vor fi singurele organisme care vor rezista
 
Microbii din adâncurile Pământului vor fi ultimele organisme care vor trăi pe Terra, arată un studiu realizat de oamenii de ştiinţă britanici. Asta pentru că aceşti microbi sunt capabili să supravieţuiască în condiţiile extreme provocate de modificările solare, informează BBC News.
 
 
 Cercetătorii de la universităţile St Andrews, Dundee şi din Edinburgh au utilizat modele computerizate pentru a previziona modul în care va evolua Pământul pe mai multe miliarde de ani.
 
 
 Soarele va deveni astfel din ce în ce mai fierbinte şi strălucitor, iar microbii vor fi singurele organisme vii care vor putea supravieţui în astfel de condiţii extreme aduse de modificările solare.
 
 În următorul miliard de ani, căldura astrului va deveni din ce în ce mai intensă, iar oceanele vor începe să se evapore, consecinţele gazelor cu efect de seră fiind dezastruoase.
 
 
 Temperatura medie de pe Terra va creşte cu circa 100 de grade Celsius faţă de cea înregistrată în prezent. În combinaţie cu scăderea nivelului de oxigen, toate aceste modificări vor conduce la dispariţia florei şi a animalelor mari.
 
 Microbii extremofili vor fi ultimii supravieţuitori de pe Terra. Aceste grupuri de microbi se vor concentra în jurul ultimelor surse de apă din adâncime.
 
 
 
 Oamenii de ştiinţă susţin că viaţa va dispărea cu totul de pe Terra în aproximativ 2,8 miliarde de ani.
 
============================
=======================================================
=================================================================

Un comentariu:

  1. Pe cand 100 grade?
    Hmmm... anul acesta s-au anuntat 50-60 grade la sol ... prin Romania/temperat continentala (zice-se)! Pai... pana la 100 in alte locuri "vesnic insorite" ... nu ar mai fi mult!

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: