Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 16 iulie 2013

Uriasele Reptilele se reîntorc! O noua invazie a reptilelor gigant. O spun oamenii de stiinta! Dar... despre Reptilieni, nimeni nu sufla o vorba!

 
Incalzirea globala va readuce DINOZAURII pe pamant.
O noua teorie care face legatura intre conditiile climatice din perioada jurasica si dezvoltarea marilor reptile, a determinat oamenii de stiinta sa vorbeasca despre posibilitatea revenirii erei dinozaurilor.
In opinia cercetatorilor, incalzirea globala poate conduce la aparitia altor genuri de reptile, cu dimensiuni mai mari decat ale celor existente in prezent pe Terra – crocodili, soparle si broaste testoase. „Gigantismul, constatat la soparlele ierbivore, indica o crestere considerabila a proportiilor lor intr-un mediu de viata cu temperaturi ridicate”, citeaza Daily Mail un raport semnat Patricia Hillard, de la Universitatea din California.
 
 
In opinia omului de stiinta, daca incalzirea globala nu va fi stopata, Pamantul va asista la o noua invazie de reptile gigant. O perspectiva evidentiata de studiile efectuate la Universitatile din California si Nebraska. Autorii expertimentelor facute in acest sens au ajuns la concluzia ca dimeniunea corpului reptilelor depinde de caracteristicile climatice si nu are nici o legatura cu existenta sau nu a pradatorilor, cum s-a considerat pana acum.
 
 
Studiul s-a bazat pe analiza soparlelor tip Barbuturex morrisoni si care, cu exceptia dimensiunilor uriase nu se deosebesc cu nimic de actualele soparle din aceasta categorie. Lungimea reptilei care a trait in urma cu 40 de milioane de ani, in paleolitic, atingea doi metri. Jason Head, de la Universitatea din Nebraska, a precizat ca, in conditiile unei clime foarte calde, mamiferele pierd teren in fata reptilelor, capacitatea de reglementare a temperaturii corpului nefiind, in cazul primelor, atat de importanta. In plus, animalele cu sange rece au nevoie de mai putina hrana, ceea ce le sporeste sanse de supravietuire in conditii de canicula.
=================================================================
=====================================================
 
Could global warming lead to 10ft reptiles?
============================================================
===============================================
==================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: