Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

sâmbătă, 20 iulie 2013

"Ceea ce facem noi cu Terra s-ar putea sa nu fie pe placul extraterestrilor. Ei ne considera niste idioti, nedezvoltati." Wow, cata dreptate are acest om de stiinta! E.T. sunt aici!


SENZATIONAL: Extraterestrii zboara pe langa noi, dar nu-i vedem.

Sondele spatiale de studiere a Sistemului solar au fost lansate de civilizatii cu un nivel ridicat de dezvoltare tehnologica in urma cu foarte multi ani, afirma cercetatorii scotieni. Ei au ajuns la aceasta senzationala concluzie calculand matematic posibilitatea realizarii unei flote de aparate automate, capabile sa efectueze calatorii intergalactice.

„Noi nu vedem navele extraterestre, ceea ce ne determina sa punem la indoiala eventualitatea existentei lor”, a declarat matematicianul Duncan Forgan, citat de Independent. Coautor al unui studiu pe aceasta tema, el a explicat ca analiza matematica folosita la calcularea probabilitatii aparitiei unor astfel de aparate in jurul Pamantului a oferit un raspuns fara echivoc: navele altor civilizatii au sosit aici cu milioane de ani in urma.

In opinia oamenilor de stiinta, sondele automate apartinand extraterestrilor s-au „clonat” cu ajutorul prafului intergalactic. O tehnologie la care lucreaza, in prezent, si inginerii de pe Terra, efectuand diferite experimente cu printere 3D. Zbourile intergalactice ale unor astfel de aparate nu necesita mult carburant, cu conditia ca, trecand pe langa mari obiecte spatiale, ele sa foloseasca manevre gravitationale atat pentru accelerare, cat si pentru franare.

Dar, afirma expertii scotieni, navele extraterestre nu pot fi vazute, pentru ca sunt, practic, invizbibile. In urma cu cateva luni, cercetatorul rus Sergei Smirnov, de la Observatorul Pulkovo, a explicat de ce alte civilizatii, in a caror exitenta el crede cu fermitate, nu intra in contact cu noi.
„Ceea ce facem noi cu Terra s-ar putea sa nu fie pe placul extraterestrilor. Ei ne considera niste idioti, nedezvoltati. Poate ne-au ingradit cu un fel de ecran ridicat in jurul Sistemului nostru cosmic si trimit avertismente tuturor celorlalte constelatii, atragandu-le atentia ca acea civilizatie care traieste nu departe de astrul solar este periculoasa”.


Self-replicating alien space probes could already be in our solar system, say mathematicians

=====================================================
=========================================
==========================

Un comentariu:

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: