Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 5 septembrie 2013

Septembrie. Explozii solare. In septembrie vor fi 6 zile de puternice FURTUNI magneticePentru luna septembrie, astrofizicienii prognozeaza sase zile de furtuni magnetice, generate de exploziile solare. Persoanele in varsta si hipertensivii vor fi cei mai afectati de oscilatiile campurilor magnetice.

Specialistii care supravegheaza evolutia fenomenelor solare, au calculat cand se vor produce cataclismele geomagnetice: in data de 7 septembrie in jurul pranzului, in zilele de 13, 14, 15 si 17 ale aceleeasi luni, dar dupa ora pranzului, precum si in prima jumatate a zilei de 27 septembrie.

Expertii recomanda ca in aceste zile, persoanele hipo si hipertensive, precum si cele care au suferit un infarct sau alta afectiune cardiaca, sa acorde un plus de atentie starii lor de sanatate.

In acest sens, importanta este verificarea tensiunii si respectarea cu strictele a orelor cand trebuie administrat tratamentul prescris de medic. Specialistii precizeaza, de asemenea, ca este bine sa fie evitate, in intervalul mentionat, mancarurile grase si grele care pot ingreuna activitatea sistemului cardio-vascular. Sunt de preferat legumele, lactatele si ceaiul verde.

http://incomemagazine.ro/articole/in-septembrie-vor-fi-6-zile-de-puternice-furtuni-magnetice
==========================================================
===========================================
===========================
 
 
 
=========================================
==========================================================
======================================================================

Un comentariu:

  1. S-a întâmplat deja şi eşti afectat. "Exploziile solare uriaşe perturbă comunicaţiile de pe Pământ, chiar ACUM" • 19 Sep 2013 •

    Daca nu reusesti sa scrii pe Twitter, sa vizionezi mesajele de pe Facebook sau sa postezi o noua fotografie pe Instagram, iar imaginea la televizor este neclara, de vina este activitatea solara, scrie Computerworl.

    Cercetatorii Universitatii tehnologice din Massachusetts au stabilit ca furtunile magnetice, determinate de exploziile solare, au constituit cauza defectiunilor aparute in ultimul timp in functionarea satelitilor.

    Oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au identificat sursa neregulilor care au afectat in ultimii ani activitatea satelitililor stationari Inmarsat, care au iesit de 26 de ori din functiune. Astfel, s-a constatat ca incepand din 1996 pana in 2012, aceste aparate s-au aflat pe linia de „atac” a particulelor energetice, scrie incomemagazine.ro

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: