Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

vineri, 13 septembrie 2013

Demn de retinut! S-a produs cel mai important eveniment de la aselenizare


PREMIERĂ. Sonda spaţială Voyager 1 a ieşit în afara sistemului nostru solar. Este primul obiect construit de om care ajunge în spațiul interstelar. Sonda este atât de departe de Pământ, încât un semnal radio transmis de Voyager ajunge pe Terra abia în 17 ore.

„Am sperat că acest moment important va avea loc încă de la începerea acestui proiect, în urmă cu 40 de ani“, a declarat profesorul Ed Stone, cercetătorul-şef al echipei care se ocupă de Voyager 1. „Din punct de vedere ştiinţific Voyager 1 are o valoare inestimabilă, dar acum vorbim şi despre un moment istoric comparabil cu înconjurul Pământului lui Magellan sau cu aselenizarea lui Armstrong!“, a completat acesta.

Totul a început în 1977
Voyager 1 a fost lansată de agenţia spaţială americană NASA la 5 septembrie 1977 şi a ajuns în apropierea planetelor Saturn şi Jupiter, fiind prima sondă spaţială care a transmis imagini cu sateliţii acestor planete. În anul 2007, Voyager 1 câştiga deja titlul de cel mai îndepărtat obiect construit de oameni din sistemul solar. Acum e la circa 19 miliarde de kilometri de Pământ.

Sursa:
http://www.dcnews.ro/2013/09/s-a-produs-cel-mai-important-eveniment-de-la-aselenizarea-lunii/
=================================================================
===================================================
==============================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: