Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 24 septembrie 2013

Tot mai multe si grave semnale! Cea mai grea iarna din ultimii 350 de ani?!? UPDATE. Vine IARNA peste România.


Meteorologii avertizeaza ca ne vom confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 350 de ani. Iata care sunt cauzele!

Cele mai moderne previziuni ale vremii se bazează mai nou pe activitatea Soarelui. Oamenii de știință sunt de părere că ceva ciudat se petrece cu steaua noastră, activitatea scăzând dramatic. Nimeni nu poate să-și explice ceea ce se întâmplă cu Soarele, dar cercetătorii ne avertizează să ne pregătim pentru cea mai friguroasă iarnă din ultimii 350 de ani.
 
S-a stabilit anterior că Soarele trece printr-un nou ciclu și că se apropie de perioadă în care își va schimba polii magnetici. Aceste evenimente sunt comune și conform calculelor specialiștilor ele trebuie să se întâmple în acest an. Singura mare întrebare, la care nu are nimeni niciun răspuns, se referă la cauza pentru care activitatea solară a scăzut atât de mult?
 
Dacă privim în trecut, cercetătorii au mai consemnat o asemenea perioadă de lenevie a Soarelui, care s-a petrecut între anii 1645-1715. Acea perioadă corespunde cu momentul de 50 de ani în care omenirea a experimentat cele mai friguroase și grele ierni din câte au existat în ultimii 2000 de ani. Activitatea solară scăzută din acea perioadă a schimbat pe deplin ideea de iarnă și de frig în cele mai multe regiuni de pe Terra. Unii meteorologi o numesc chiar perioada mini-erei glaciare, pentru că pe timp de iarnă zone întregi se aflau sub straturi imense de zăpadă, iar frigul făcea numeroase victime.

Fizicienii care au participat la conferința American Astronomical Society au ajuns la concluzia că activitatea solară este mult mai scăzută decât s-a anticipat și există posibilitatea ca perioada următoare să fie marcată de cele mai cumplite ieri pe care le-a experimentat omenirea de-a lungul timpului.
 
Soarele, în perioada mini-erei glaciare, a produs extrem de puține pete solare, iar acest fapt se pare că se produce și în prezent. Avertismentul oamenilor de știință este ca omenirea să se pregătească pentru o perioadă prelungită în care iernile vor fi extrem de friguroase și de grele.
 
Iarna care urmează va fi prima din acest ciclu, care poate să dureze și 50 de ani, și este caracterizată ca fiind una extrem de friguroasă. Predicția pentru Europa este una sumbră pentru că se vor înregistra temperaturi mult mai scăzute decât cele înregistrate în mod normal. Avertismentul meteorologilor este ca fiecare să se pregătească pentru una dintre cele mai friguroase ierni.
 
Sursa:
Meteorologii avertizeaza ca ne vom confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 350 de ani. Iata care sunt cauzele! - http://www.efemeride.ro/meteorologii-avertizeaza-ca-ne-vom-confrunta-cu-cea-mai-grea-iarna-din-ultimii-350-de-ani-iata-care-sunt-cauzele
 
Sun's quiet spell not the start of a mini ice age - space - 12 July 2013 - New Scientist - http://www.newscientist.com/article/dn23865-suns-quiet-spell-not-the-start-of-a-mini-ice-age.html#.UkHjo0Pfrcs
==========================================================
================================================
=============================
 
Currently, the sun is in the midst of the period designated as Cycle 24 and is ramping up toward the cycle's period of maximum activity. However, the recent findings indicate that the activity in the next 11-year solar cycle, Cycle 25, could be greatly reduced. In fact, some scientists are questioning whether this drop in activity could lead to a second Maunder Minimum, which was a 70-year period from 1645 to 1715 when the sun showed virtually no sunspots. [Video: Rivers of Fire Inflame Sunspots] - http://www.space.com/11960-fading-sunspots-slower-solar-activity-solar-cycle.html
 

==============================
================================================
============================================================


UPDATE:

Vine IARNA peste România. Ce se întâmplă cu vremea începând de mâine."E o schimbare bruscă". •   26 Sep 2013   •  

Vremea se răceşte brusc în toată ţara, începând de mâine. Temperaturile vor scădea chiar şi cu 10 grade. În depresiunile din Transilvania ar putea fi chiar minus 2 grade.

Vineri
Temperaturile maxime vor avea valori de la 11-12 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei, pâna la 23 de grade în Oltenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari în zona montana înalta, iar trecator şi în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiuni spre -2 grade, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceaţa.

Sambata
Vreme rece in toata tara cu ploi slabe in jumatatea de sud si in nord est.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 2 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceaţa.
Sursa:
==================================
===================================================
===================================================================

2 comentarii:

 1. PROFETIA care s-a implinit sub ochii nostri! Ce prevesteste aparitia INSULEI in urma cutremurului din Pakistan?
  ===================
  Potrivit “profetului adormit” Edgar Cayce, insula care a aparut in urma cutremurului de 7,8 grade din Pakistan ar putea fi un semn clar ca sfarsitul lumii este din ce in ce mai aproape, informeaza antena3.ro.

  Si asta pentru ca profetul Edgar Cayce a prezis acest eveniment in urma cu aproximativ sapte decenii:

  “Noi pamanturi se vor ridica din mare, iar altele vor fi inghitite de ape. Atunci sfarsitul va fi aproape”, a spus mediumul in urma unei transe in care i s-au aratat lucruri ce se vor intampla in viitor.

  “Polii se vor schimba, iar Soarele va avea o putere uriasa asupra planetei noastre”, a mai prezis Cayce.

  Aceste lucruri chiar se implinesc in aceste momente: asistam la explozii solare care au efecte asupra comunicatiilor.

  Cayce a fost surpanumit “Profetul adormit” pentru ca avea “vedeniile” despre viitor in timpul unor transe profunde.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pământul, amenințat de o cometă: SUA și Rusia fac provizii pentru dezastrul care va lovi omenirea după 1 octombrie. Un articol de: B1 TV | 27 Sep 2013.
  ======================================
  Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru la nivel planetar. Potrivit unui site de specialitate, în ultimele zile, autorităţile din mai multe ţări au luat măsuri ciudate. Totul, din cauza unei comete despre care se presupune că ar urma să lovească Pământul.

  Portalul ultimatesurvival.net scrie că Statele Unite şi Rusia fac pregătiri intense pentru un potenţial dezastru de amploare, care ar urma să aibă loc după 1 octombrie.

  Pentru a-şi susţine afirmaţiile, portalul scrie că Agenţia naţională pentru situaţii de urgenţă din SUA a comandat conserve şi mâncare care poate fi păstrată mai mult timp, în valoare de 14,2 milioane de dolari, care trebuie livrată înainte de 1 octombrie 2013.

  În plus, FEMA a comandat şi cantităţi uriaşe de apă plată. Totodată, în fiecare zi între 25 septembrie şi 2 octombrie, au loc verificări ale sistemelor de comunicaţii.

  Sursa notează că totul ar putea avea legătură cu efectele cometei ISON asupra Pământului. La ora actuală, cometa zboară la o distanţă de aproximativ 621 milioane de km de Soare, aproape de orbita lui Jupiter. Astronomii NASA apreciază că din luna noiembrie ea va apărea la orizontul Terrei şi va putea fi văzută cu ochiul liber. Cometa este înconjurată de un halou de gaz, format în urma evaporării gheţii de pe suprafaţa sa, şi are o luminozitate mare. Prima examinare detaliată a ISON este programată pentru 1 octombrie, când cometa se va afla la o distanţă de zece milioane de kilometri de Marte.

  O altă decizie ciudată este că, în intervalul 28 septembrie-5 noiembrie, nu este permisă nicio plecare pe plan militar, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să încheie până pe 30 septembrie un training intitulat „Controlul revoltelor".

  De asemenea, ultimatesurvival.net scrie că SUA şi Rusia au semnat un acord prin care se angajau să facă schimb de experţi, în cazul unor dezastre de amploare.

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: