Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

duminică, 8 septembrie 2013

INCREDIBIL... Șoc: vine iarna globală...


Șoc: vine iarna globală.
Răcirea atmosferei a refăcut calota polară.

Deși BBC raporta în 2007 că încălzirea globală ar lăsa Arctica fără gheață până în vara anului 2013, calota glaciară acoperă în acest moment cu 60% mai mult din ocean, comparativ cu sfârșitul lunii august din 2012, relatează Daily Mail.

După ce vara acestui an a fost mai rece decât de obicei, un grafic prezentat de sursa citată relevă o calotă glaciară mult mai întinsă, cu 60% mai mare față de cea din urmă cu un an. Dimensiunile noii calote glaciare reprezintă jumătate din întreaga suprafață a Europei, de la insulele Canadiene până la țărmurile din Nordul Rusiei.

Modelul încălzirii globale nu mai funcționează din 1997
În pofida faptului că în urmă cu cinci ani, BBC previziona că în 2013 nu vom mai vedea gheață la Arctic, în prezent, mai mulți experți, citați de Daily Mail, susțin contrariul: planeta noastră va trece printr-o perioadă de răcire globală, care nu se va opri până la jumătatea acestui secol.
Dezvăluirea a venit la 11 luni  după ce publicația The Mail on Sunday a declanșat dezbateri politice și științifice intense, dezvăluind că încălzirea globală intens disputată s-ar fi oprit în 1997, însă evenimentul nu a fost anticipat de computerele programate să calculeze efectele unui astfel de fenomen.
 
În luna martie, publicația releva faptul că temperaturile sunt pe cale să scadă sub nivelul pe care modele de prognoză le dădea ca fiind certe în anii ’90.
 
ONU ia în discuție răcirea globală
Personalul responsabil cu schimbările climatice aparținând Organizației Națiunilor Unite va susține la sfârșitul acestei luni o ședință la Stockholm în care tema principală pe masa discuțiilor o va reprezenta răcirea globală, urmând ca în octombrie să se înceapă publicarea celui de-al cincilea raport de evaluare, un studiu amplu care se emite o dată la șase sau șapte ani.
Sursa:
======================================================
=============================================
===================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: