Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

joi, 13 martie 2014

Edward Snowden i-a „dezvăluit” Rusiei adevărul despre OZN-uri? / Edward Snowden has "revealed" Russia truth about UFOs? Informatii incredibile, combatute de rusi, dar vehiculate intens pe net!

 
 
Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile nu numai despre existenţa unei inteligenţe extraterestre, dar şi despre faptul că America este condusă de o rasă de extratereştri încă de la mijlocul secolului trecut.

 

Aceste informaţii au ajuns în presa străină încă săptămâna trecută, după ce agenţia iraniană de ştiri Fars a preluat un articol de pe site-ul  whatdoesitmean.com. Pare destul de ciudat că tocmai acest site a fost primul care a intrat în posesia unor asemenea informaţii valoroase, asta dacă nu cumva Edward Snowden i-a inclus pe cei de la whatdoesitmean.com în lista destinatarilor invizibili atunci când a trimis e-mailul cu dezvăluiri pe adresa Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB).

Potrivit documentelor, puterea în SUA nu este deţinută de actualele autorităţi, ci de o rasă de extratereştri. De asemenea, ca urmare a „eşecului” Germaniei naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, extratereştrii, care i-au ajutat pe nazişti să ajungă la putere, au trecut Atlanticul şi au preluat controlul asupra Americii, considerând că această țară are un potenţial mare.

Acesta este, de fapt, întregul articol. Urmează apoi câteva fragmente dintr-un interviu acordat canalului de televiziune Russia Today de către fostul ministru canadian al Apărării. Paul Hellyer spune că este „absolut sigur de existenţa extratereştrilor pe Pământ” şi că a reuşit să vadă un obiect zburator neidentificat. Mai mult, fostul ministru afirmă cu toată seriozitatea că, în prezent, pe Terra sunt între 2 şi 12 specii de extrateriştri.

„Au cooperat cu Forţele Aeriene americane aşa-numiţii „blonzi nordici” şi „albii înalţi”. Unii seamănă atât de bine cu oamenii, încât dacă i-ai întâlni pe stradă nu ai putea să-ţi dai seama că sunt extratereştri. Poate doar te-ai întreba: oare este din Danemarca sau de unde? Am un prieten care poate să-i recunoască pe extratereştri. Chiar a întâlnit unul în stradă”.

În cadrul interviului, Paul Hellyer a spus că există „o federaţie extraterestră care reuneşte toate speciile”. Oare domnul Hellyer este fan al Star Wars, seria de filme realizate de George Lucas? Povestea lui despre existenţa unei federaţii extraterestre pare să fie inspirată din acest legendar lungmetraj.

Vă veţi intreba care este legătura dintre toate acestea şi Edward Snowden? Sincer, nu există nicio legătură. Asta deoarece toate dezvăluirile despre existenţa raselor de extratereştri nu sunt altceva decât nişte farse. Chiar dacă asemenea informaţii ar fi fost trimise de către Snowden serviciilor speciale ruse, nimeni şi niciodată nu ar fi aflat despre ele. Şi chiar dacă se întâmpla ca cineva să afle, cu siguranţă nu ar fi fost cei de la site-ul whatdoesitmean.com.

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

Sursa:
http://romanian.ruvr.ru/2014_01_21/Edward-Snowden-i-a-dezvaluit-Rusiei-adevarul-despre-OZN-uri-7931/
============================
=========================================
=========================================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: