Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

sâmbătă, 14 mai 2011

21.12.2012 is coming? NO, is come!

11 mai 2011. O zi memorabila.  21.12.2012, a sosit mai devreme.
Semnele timpului, sunt tot mai evidente!
12 mai 2011.
Timpul nu mai are rabdare!
Vine sfarsitul lumii? Nu stiu. Doar ca ... Planetele se aliniaza mult mai devreme!

In perioada 11 mai - 30 mai 2011, 6 planete vor putea fi vazute aliniate pe cer. Cu exceptia planetei Saturn, toate se vor alinia aproape perfect, pe ecliptica Soarelui. Ecliptica este orbita imaginara descrisa de Soare pe cer. Alinierea planetelor pe cer este un fenomen rar, dar extraordinar din punct de vedere astronomic .
Fenomenul se produce o dată la 50 sau la 100 de ani.


In ultimele doua luni, aproape toate planetele s-au ascuns in spatele Soarelui.
Daca cerul va fi senin, ele pot fi vazute in zori, informeaza Space.com.
Six planets and the waning crescent moon arrayed in the dawn sky on Saturday April 30, as seen from Los Angeles, California. CREDIT: Starry Night Software

Mercur, Venus, Marte si Jupiter vor putea fi vazute cu ochiul liber, iar pentru Uranus si Neptun amatorii vor avea nevoie de binoclu sau un micut telescop. In imaginea alaturata se poate vedea pozitia pe care fiecare planeta trebuie sa o ocupe pe cer.
Astrologii au fost mereu fascinati de alinierea planetelor. Este celebra teoria conform careia alinierea planetelor din 21 decembrie 2012 va provoca sfarsitul lumii. Astronomii ii contrazic si spun ca, prin masuratorile efectuate de ei,
planetele nu se vor alinia in anul 2012.
Incredibil. Nimeni nu a previzionat nimic, in acest sens. Acest eveniment foarte asteptat in 21.12.2012, are loc ACUM, in luna mai a acestui an. Multi sustin ca alinierea planetelor poate provoca dezastre pe planeta noastra. Venus va fi cea mai luminoasa planeta care poate fi vazuta si ii va ajuta pe observatori sa le repereze si pe celelalte.

Anul 2012
Articol aparut in ... 2008.
Intr-un raport al Pentagonului se arata ca pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie. In 2012, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Teoria este sustinuta si de mayasi, dar un numai, care prevad ca "sfarsitul timpului" va avea loc pe 21 decembrie 2012 data la care Calendarul Maya se incheie brusc.

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Nici Asia si Oceania un vor fi crutate.

La nivel planetar, in 2012 avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, ceea ce echivalează cu o revoluţie completă a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, valoare care a inceput sa creasca cu anul 1980, mai intai lent, apoi din ce in ce mai rapid (dupa 1997). Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta Schumann, denumita de catre geofizicienii contemporani ”bataia inimii” planetei noastre a atins astazi valoarea de 12 Hz pe secunda, fata de 7,83 Hz pe secunda, valoare mentinuta constanta timp de mii de ani. Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm la ora actuală. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, ajungand la 12 spirale in loc de doua. Dupa 2012, oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi precum si conceptele actuale despre Timp si Spatiu si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea. Potrivit lui Gregg Braden, la acest nivel de evoluţie, gândurile şi dorinţele noastre se vor manifesta instantaneu
(fapt care corespunde planului astral).

In cadrul Proiectului Montauk, unde s-au realizat experienţe de proiectie in timp, s-a ajuns la concluzia , ca dincolo de anul 2012 exista o realitate vis. Nimeni nu a găsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic perceptibil de catre simturile noastre actuale. E interesant faptul că şi prin metodele de divinaţie I-Ching se prevede un sfârsit in anul 2012.

Anul 2012 coincide si cu trecerea in Era Varsatorului, era care va dura aproximativ 2000 de ani si care se va caracteriza prin cunoastere, asa cum Era Pestilor in care inca ne aflam acum s-a caracterizat prin sensibilitate.
Deci se pare ca anul 2012 ne va aduce unele schimbari. Acuma ca vom evolua, ca vom trece in alta dimensiune sau ca pur si simplu nu se va intampla nimic radical, nu stiu.
S-a mai prezis si inainte Sfarsitul Lumii, dar inca suntem aici.

Agenţia Spaţialå Americanå (NASA) insistă că efectul alinierii planetelor asupra Pământului ar fi “neglijabil”, indiferent când se întâmplă.

This sky map shows how the bright planets Venus and Jupiter will converge in the early morning sky on May 10, 2011 just before sunrise. This graphic shows the sky at approximately 5:45 a.m. from mid-northern latitudes. The planets Mercury and Mars (noted) may also be visible.

Cititi si aici:
Astronomy
1. Look Up! A Rare Planetary Alignment, Visible from Earth ;
2. Six planets align, no panic ;
3. Six Planets Will Be Aligning, but the Earth Will Not End

Date: 28 April 2011 Time: 02:46 PM ET
Pentru mine, STIREA a fost INCREDIBILA.
Am urmarit evolutia. S-a confirmat.
Alinierea planetelor, nu era aşteptatå înainte de 21 decembrie 2012.
Este aspectul cel mai important pentru mine!
De ce a venit  mai devreme?
Cum de nu a fost
semnalat acest eveniment?
De ce azi astronomii recunosc ca in 2012, gata, nu va mai fi nicio aliniere?
Ce inseamna aceasta? Logic, alinierea din 2012, a venit ... mai devreme!
21.12.2012 is coming? NO, is came!
Admin

4 comentarii:

 1. 30 de catastrofe naturale asteptate in 2011.
  Pana la sfarsitul anului, specialistii mexicani anticipeaza 30 de dezastre naturale in emisfera vestica, printre care inundatii si 17 uragane - 8 in Oceanul Pacific si 9 in Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor.

  In total, in 2011, in emisfera vestica ar putea avea loc pana la 30 de dezastre naturale, anticipeaza oamenii de stiinta de la Serviciul National de Meteorologie din Mexic.

  "Actualul sezon de uragane va fi mai activ ca de obicei din cauza temperaturilor ridicate in partea ecuatoriala a Atlanticului, in combinatie cu temperaturile neutre din Oceanul Pacific", a explicat intr-o conferinta de presa Adrian Vazquez, coordonatorul general al serviciului amintit, relateaza RIA Novosti.

  Specialistii se asteapta sa se produca cel putin 17 uragane pana la sfarsitul anului, din care 8 vor lovi in zona Oceanului Pacific, iar alte 9 in Oceanul Atlantic si in Marea Caraibilor, apreciaza specialistii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Wowww! 21.12.2012 is coming? NO, is came!

  RăspundețiȘtergere
 3. Adevarul biblic despre 21.12.2012 : http://www.strainisicalatori.blogspot.com.es/p/21122012-calendarul-maya-sfarsitul.html

  RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: