Bine ati venit pe acest blog! Avem sansa de a trai in vremuri memorabile! Semnele sfarsitului timpului, sunt tot mai evidente. Sigur, e vorba de timpul cum il stim. Urmeaza un altul. Poate acelasi, poate nu! ~ Blogul nu se doreste a fi un "blog apocaliptic"! Va fi doar un 'Blog de informare' la "zi", cu cele mai recente, deosebite teorii/conceptii/evenimente globale... Admin, Romania megalitica

Nu ati gasit ce cautati? Incercati Google search pe siteul nostru!

Translate / This page has a language translator on it so you can understand what is being talked...

marți, 31 mai 2011

Atentie, la ce spun specialistii! Se vede si cu ochiul liber! Frecvenţa cutremurelor, erupţiilor vulcanice, a crescut considerabil!

Frecvenţa erupţiilor vulcanice a crescut considerabil în ultima jumătate de secol pe Terra, planeta noastră intrând într-o perioadă a intensificării activităţii seismice şi vulcanice, constată expertul rus Artur Saltâkovski, cercetător la Institutul Unit de Fizică a Pământului "O.Yu Schmidt" din Moscova, într-o conferinţă de presă online, organizată marţi de site-ul cotidianului Moskovski Komsomoleţ.

'Statisticile indică faptul că de la mijlocul secolului trecut şi începutul secolului nostru, activitatea vulcanică şi seismică a crescut semnificativ pe Pământ'
- a indicat el, menţionând că numărul mare de erupţii ar putea avea legătură cu 'activitatea generală a planetei din ultima jumătate de secol, marcată de cutremure de mare intensitate şi tsunami'.

Cu toate acestea, expertul rus remarcă şi o creştere a potenţialului ştiinţei din zilele noastre, ceea ce, fără îndoială, contribuie la fixarea evenimentelor seismice şi, prin urmare, la numărul mare de fenomene tectonice pe care omul de rând le observă prin intermediul mass-media.

'Erupe un vulcan în Indonezia. Un altul în Kamceatka. Erupţii vulcanice au loc în Islanda, erupe constant vulcanul Etna din Sicilia, erupţii permanente se produc şi Hawaii. Impresia generală este că a crescut activitatea vulcanilor'
 - relevă el, indicând că vulcanii care s-au aflat în ultimii 100-200 de ani într-o stare de adormire s-au trezit acum. AGERPRES
Sursa: Activitatea vulcanică a crescut considerabil în ultima jumătate de secol (expert)

Cateva predictii linistitoare,
a facut si domnul Gheorghe Marmureanu,
in ce ne priveste! Extrem de interesanta si plina de duh, urmatoarea:
Admin

2 comentarii:

  1. Statistic viata noastra nu cred ca o sa fie mai buna pe viitor...parca prea multe razboaie, eruptii vulcanice, tornade, boli..cred ca din cauza rautatii dinte oameni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este din cauza ràutatii oamenilor, oamenii nu se nasc rài... este din cauza faptului ca am fost blocati la capitolul cunoastere de sine si nu concepem un alt model de viata decat ceea ce ni se implementeaza zi de zi de catre media si religii.
    Judecati si voi dacà toate aceste schimbari duc la evolutie sau la stingerea speciei umane numai pentru placerea grotesca a cuiva de a se crede egalul sau superiorul Tatalui Ceresc...!!! sau este cu totul altceva ... ceva ce depaseste puterea noastra de intelegere din momentul de fata ???

    RăspundețiȘtergere

Recent comments

Recent Comments Widget

COUNTERsite

Search, click here:

Follow

Click here: